Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fotoğraflarımız... Fotoğraflarınız...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ilahi yawww
    hemen kizma sende saka yaptim
    YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hemen kizma sende saka yaptim
      yok cnm ne kızmasıda aslında fena olmas hee bmn den bir tane artist cıkması dizilerde falan bana sponsor olursan bu konuya el atabilirs heee
      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

yok cnm ne kızmasıda aslında fena olmas hee bmn den bir tane artist cıkması dizilerde falan bana sponsor olursan bu konuya el atabilirs heee
        ok olur ama kazandiklarina da ortak olurum haberin olakabul mu?
        YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

ok olur ama kazandiklarina da ortak olurum haberin olakabul mu?
          oke oke hade hayırlısı

Yorum

• a_vie_en_rose ve Gökçebey Allah tamamına erdirsin.

Soru işareti ilgili birşey söylemek istiyorum; bu konuda Süleyman'ın yanındayım.Telif hakkım ödenmezse hem soru işareti kalkar hem de 1. kozum devreye girer.

Yorum

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              a_vie_en_rose ve Gökçebey Allah tamamına erdirsin.

Soru işareti ilgili birşey söylemek istiyorum; bu konuda Süleyman'ın yanındayım.Telif hakkım ödenmezse hem soru işareti kalkar hem de 1. kozum devreye girer.
              Abi özelden anlaşalım.

Yorum

oke oke hade hayırlısı
                olmustur bu isfransiz ajanslarinla basliyorum o zaman

Yorum

olmustur bu isfransiz ajanslarinla basliyorum o zaman
                  anlastık ozelden gorusmek dilegiyle hayrlı haberlerini bekliorum:P

Yorum

• valla sitede buldum tsiralı hanımlar fotoğraf çektirirken araya kaynamışız.

Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Sene 1990

Yorum

• ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Bizim için güzel dileklerde bulunan herkese teşekkürler, girmişken bende 1-2 resim ekliyim

Yorum

• Yorum

• Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X