İlk olarak Scholes tarafından gönderildi
Reklamcilik ve Begendiginiz Reklamlar
Daraltma
X
-
Fordun reklami hani su yanlis arabaya binen adam varya[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]mükemmel ya[b]Hersey Türk Için; Türk\'e Göre, Türk Tarafindan!Yorum
-
Mustafa Topaloglu patlatti bombayi... Istikbal in yeni reklami çok hos...Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
Sadri ŞENERYorum
-
walla reklama bise diyemem ama elidorun son reklaminda kullanilan müzüik (DALE DON DALE) reklama hayran kalmami sagladi...sakiyi buldum internetten harika müzik....Yorum
-
bu basligi epeydir ariyordum çok guzel bir baslikti üzte çikmasi için yaziyorum :=)"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
İlk olarak ayazoglu tarafından gönderildiabi pepsinin reklami harika ya (henry raul beckham roberto) özellikle henry nin sondaki rolü güzel.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
aynen sana katiliyorum helde sonunda yazan FUTBOLCULARA AITTIR
çok guzel gerçekten [img]smileys/smiley2.gif[/img]"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
HSBC 'nin advantage kart akilli limit reklami harika olmus [img]smileys/smiley1.gif[/img]özellikle reklamlari izlettiriyor bana belki rastlarim diye.ninjalar evi kirip dökerken alttan gelen "sakin olun,eve yeni bir seyler mi lazim" cümlesi cuk oturmus.[img]smileys/smiley32.gif[/img]Yorum
-
telsimin reklami super olmus valla helal olsun [img]smileys/smiley32.gif[/img]koptum yaaaAK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN Yorum
-
Kadir Inanirin reklami bence HARIKA...Ben bu eski perdeleri yirtarim ulen....[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Sen Yagmur ol;Ben Bulut elbet buluşuruz Ziya Dogan!!!!!Yorum
-
Ya su ülker ikram reklami varya hani çocugun elinde paketle sen yenimisin diyip diyip biküviyi bitirmesi ve onunda hocanin paketine el atip sen yenimisin derken ögrencinin birisinin günaydin hocam dedigi anda çocugun suratinin aldigi sekil aklima geldikçe gülme krizine giriyorum...[b]Hersey Türk Için; Türk\'e Göre, Türk Tarafindan!Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum