Reklamcilik ve Begendiginiz Reklamlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Harun
    • 31.05.2004
    • 7993
    • Tekniker
    • Sakarya

İlk olarak Scholes tarafından gönderildi

İlk olarak Harun tarafından gönderildi
    Suan favori reklamim Turkcelle ait.

Seeelo papucu yarim çik disariya oynayalim[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Aynen bitiyorum o reklama.

Seeeelooo pabucu yarim çik disariya oyniyalim

Bir de sey var bi sinemada dans etmeye basliyolar falan sonra ara bitince duruyoar ama danslari güzel [img]smileys/smiley17.gif[/img]. Adini bilmiyorum reklamin
    Murat sen o bahsettigin reklamdam daha çok kizlari sevdin galiba hadi hadi yanimda oturuyordun unutma[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Guests

Abi senmiydin yanimdaki yaa diyorum biriyle konustum ben bu reklami [img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

• Crazy_OfLu61_
        • 29.05.2004
        • 1765

Fordun reklami hani su yanlis arabaya binen adam varya[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]mükemmel ya
        [b]Hersey Türk Için; Türk\'e Göre, Türk Tarafindan!

Yorum

• Ferşat Balcı
          • 23.09.2004
          • 681
          • İstanbul

Mustafa Topaloglu patlatti bombayi... Istikbal in yeni reklami çok hos...
          Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
          Sadri ŞENER

Yorum

• alitemelli
            • 10.07.2004
            • 436
            • İstanbul

walla reklama bise diyemem ama elidorun son reklaminda kullanilan müzüik (DALE DON DALE) reklama hayran kalmami sagladi...sakiyi buldum internetten harika müzik....

Yorum

• Berk Akçay
              • 31.05.2004
              • 3771
              • Trabzon

bu basligi epeydir ariyordum çok guzel bir baslikti üzte çikmasi için yaziyorum :=)
              "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Sacit
                • 16.12.2004
                • 10758
                • Trabzon

abi pepsinin reklami harika ya (henry raul beckham roberto) özellikle henry nin sondaki rolü güzel.[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Berk Akçay
                  • 31.05.2004
                  • 3771
                  • Trabzon

İlk olarak ayazoglu tarafından gönderildi
                  abi pepsinin reklami harika ya (henry raul beckham roberto) özellikle henry nin sondaki rolü güzel.[img]smileys/smiley32.gif[/img]

aynen sana katiliyorum helde sonunda yazan FUTBOLCULARA AITTIR

çok guzel gerçekten [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                  "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• sheva

HSBC 'nin advantage kart akilli limit reklami harika olmus [img]smileys/smiley1.gif[/img]özellikle reklamlari izlettiriyor bana belki rastlarim diye.ninjalar evi kirip dökerken alttan gelen "sakin olun,eve yeni bir seyler mi lazim" cümlesi cuk oturmus.[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• baris_aykan
                      • 26.09.2004
                      • 926

telsimin reklami super olmus valla helal olsun [img]smileys/smiley32.gif[/img]koptum yaaa
                      AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN

Yorum

• tuğba
                        • 23.08.2005
                        • 171
                        • öğrenci

IKRAM'in yeni reklami bence harika[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        Siz kendinize inanın,başkaları da size inanacaktır...

Yorum

• Salih61
                          Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                          • 12.07.2004
                          • 3076
                          • Ögrenci diyorlar ama ben pek inanmıyorum

Kadir Inanirin reklami bence HARIKA...Ben bu eski perdeleri yirtarim ulen....[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          Sen Yagmur ol;Ben Bulut elbet buluşuruz Ziya Dogan!!!!!

Yorum

• LORD OFLU
                            • 09.09.2005
                            • 58

ABI MILAN YENIYORDU YA ILK YARI SONUNDA ÇIKAN TABII HER ZAMAN ÇIKAN 4-4-2 IYI GIDIYOR BENCE(FORD)
                            KONUSMAYI BILIYORSAN KONUSTA IBRET ALSINLAR, KONUSMAYI BILMIYORSAN SUSTA ADAM SANSINLAR

Yorum

• CaMoKa
                              • 13.07.2004
                              • 1064

son dönemde yayina baslayan 3 samurayin kadinin evini dagitip daha sonra hata yaptiklarinda anladiklari durum beni cok güldürdü
                              `Your Heart Size More Important Your Body Size`

Yorum

• Crazy_OfLu61_
                                • 29.05.2004
                                • 1765

Ya su ülker ikram reklami varya hani çocugun elinde paketle sen yenimisin diyip diyip biküviyi bitirmesi ve onunda hocanin paketine el atip sen yenimisin derken ögrencinin birisinin günaydin hocam dedigi anda çocugun suratinin aldigi sekil aklima geldikçe gülme krizine giriyorum...
                                [b]Hersey Türk Için; Türk\'e Göre, Türk Tarafindan!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...