Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Youtube Yasağı Kalktı!..

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Öyle bir yasak var mıydı ki ?

Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

aynen nerde yasakmış

Yorum

Bir yasak başbakan bile ben istediğimde giriyorum diyor.
        Gizli iş çevirme her kademede!
        [ille d' 7]

Yorum

yasak kalkmış.ayarları kapamama rağmen giriliyor.hayırlı olsun.

Yorum

İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadece Atatürk' e hakaret videoları değil ki. pkklıların yaptığı videolar da youtubede cirit atıyor. Hani sadece slayt olsa neyse. Adamlar resmen pusu videolarını koymuşlar. Geniş çaplı bir çalışma lazım. Herhangi bir ırkın değerlerine tecavüz, onları küçük düşürücü videoların kaldırılması lazım. Türk İP lerine kapatılması bir şeyi değiştirmez. Giren giriyor zaten. O videoların kaldırılması lazım ve videoyu koyanların İP sinden yola çıkarak yasal işlem yapılması lazım.
            Pkk videolarını kaldıralım iyi hoşta bu yutup Türk malı değil ki kaldıralım milli bir araç veya organ değil devlete bağlı bir kurum değil o zaman Bask videolarını kaldırsınlar Güney Amerika gerillarının videoları kalsın Çeçenlerin Rus'lara kurduğu pusu videoları Bosna katliamı videoları milliyetçi etnik propaganda videoları küfürlü videoları aklına gelemeyecek bin bir türlü şey sayabilirim ulusal arama programı değil ki bu sadece Atatürk'ün videolarını izlemiyor millet youtube bir nevi propaganda aracıdır insanın ihtiyacını karşılayan kendi egosunu tatmin eden bir sitedir birçok kültür sanat adamı edebiyatçı öğrenci siyasetçi youtube'yi kullanıyor Ermeni'leri asalım Kürt'leri öldürelim videoları da var youtube'de onları napacağız internet bilgi aracıdır her insan özgürce istediği videoyu koyar o zaman interneti yasaklamak tartışmadan kaçmak insan hakkı ihlalidir. Dediğin gibi ırkçı,küçük düşürücü videolar gözden geçirilmeli
            Kazimişi gzas vorert

Yorum

Oldum olası yasağa karşıyım. Yasaklar çekicidir. İlgiyi daha da artırır. Ortadoğu, 2. ve 3. sınıf gelişmemiş ülkelerde bu tür internet v.s. yasaklar var. Ama Avrupa ülkesi olduğunu iddia eden güzel ülkemde çağdışı yasak var. Gerçi youtube ve her türlü engelli siteye girebiliyorum o ayrı ama mahkeme kararıyla bu tür yasaklar koymak çağdışılıktır. Giren zaten her türlü giriyor. Bu tür yasaklar ülkemizi küçük düşürüyor. İnşallah bir daha bu tür yasaklar olmaz.

Yorum

Yasağa sebep olduğu söylenen videolar hala duruyor.Madem bişey değişmeyecekti 1 yılı aşkın süredir yalandan yasak koymanın mantığı neydi?
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Zaten çoğu internet kullanıcısı için bu yasak söz konusu değildi. Tunnel veya dns gibi ufak ve basit yollarla Youtube'a erişim yapılmaktaydı.Ama artık herkez uğraşmadan girebilecek. Hayırlı olsun.

Yorum

Bu mantığı da anlayamadım gitti, yasaklayıp kafamızı kuma gömüyoruz orada olan yine oluyor...
                    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

Kesinlikle...

Bu ortaçağ mantığından başka birşey değildir.

Yorum

İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hiç korkmuyorlar mı acaba, seninde dediğin gibi İP den yola çıkarak yapılacak bir operasyonla bunları keklik gibi avlarlar ortaya neler çıkar neler.
                        ççç ççç ççç

Arkadaşım, taşların bağlanıp itlerin salındığı bir ülkede yaşadığımızın farkında mısın? Söz konusu kedi köpek örgütünün propogandasını yapana madalya takmadıkları kalır, onların aleyhinde propoganda videosu yükleyen ise "Halkı din, dil, ırk, mezhep..." diye başlayan maddeden yargılanır ve hapse atılır.
                        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

İlk olarak gremio tarafından gönderildi
                          milletin en temel bilişim ve iletişim özgürlüğünü ellerinden alıp sonra marifetmiş gibi geri verip şirin olmaya çalışmaktır bunun adı, seçim yatırımıdır. daha sonra istedikleri zaman yine yasaklarlar nasıl olsa...
                          Yasaklayan hükümet değil mahkeme. Bizzat Başbakan demedimi yasaklara karşı birşey yapamıyoruz. Mahkemeler yasaklıyor. Ben youtubeye değişik formüllerle girebiliyorum. Sizde girin demedi mi?

Yorum

dünyada sansürcü 3 ülke arasındayız Çin-İran-Türkiye

Yorum

youtube out oldu kalksa ne yazar
                              [T][S]

Yorum

DNS Adresi olmadan da girebildim .

Saygılarımla...
                                Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
                                Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X