Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dost Görünen Düsman = Sigara

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Crazy_OfLu61_ tarafından gönderildi
    Ula ugrasa ugrasa banada biraktiracaksiniz en sonunda...

Ula ofli,zannetme ki sigara içen çok büyük bir adam oluyor.Sende birakta ayricalikli ol be kardesim,saglikli nesiller yetistirmek için sigaraya hayir.Buradan kizlara sesleniyorum,sigara içen erkek arkadasa hayir kampanyasi baslatin[img]smileys/smiley1.gif[/img].Bu usaklar baska anlamazlar.Sigarayi az gelismis toplumlar içer,sigara insanligin en büyük düsmanidir.

Sigaraya hayir...
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Çok ünlü bir profesördü tip dünyasi ile fazla ilgilenmedigim için adini hatirlamiyorum. Bir yazisinda söyle diyordu;

Sigar bir çok hastaligin baslica nedeni ve tartismasiz sagliga zararli

Ancak Insan vücuduna sigaradan kat ve kat daha zarar veren bir sey var ki o da stres tir. Sigarayi birakip stres yapacaksaniz sigaraya devam edin. Ya da sigara içtiginiz zaman stres attiginizi düsünüyorsaniz sigara sizin için faydalidir için.

Ben sigara içiyorum. Zararli oldugunu biliyorum. Ama müthis bir keyif aliyorum.... Sigarayla Savasanlara karsi Sigarayla Savasanlarla Sasanlar adinda bir dernekde kurmayi planliyorum. Malum savas tek cephe de olmaz....
      Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
      M. Akif ERSOY

Yorum

Ula ofli,zannetme ki sigara içen çok büyük bir adam oluyor.[/QUOTE]

Estagfurullah biz çocuk degilizki bu tür seylere bakipta sigarayi içelim hiç hos bi üsturup degil neyse.
        [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
        Çalışıyor...
        X