Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aslında Türkiye'de de bilg müh diye birşey yok.

Cok geniş bir dal bölünmesi lazım.

Ne iş yapar sorusuna gelince yazılımcılık yapar büyük çoğunluğu.

Özetle enayi gibi 5-6 sene
    okumaya gerek yoktur. 2 senede yazılımcı olabilirsin. nasıl olsa her halukarda kendini geliştirmek zorundasın.
    Dogru benim arkadaslarda cogunlukla Yazilimla ugrasiyor.Bencede tek yazilim olsa okudugun süre cok fazla.1 senede sectigin bir yazilim dilinde rahatlikla kompleks programlar yazabilirsin.Ama Informatikse bu Bilgisayar Müh. o zaman isin icine cok daha farkli dallar giriyor.

Almanya icin sunu söyleye bilirim.Burda Karneler ve Belgeler önemli.Bir egitimi belgen yoksa istedigin kadar iyi program yaz Karneli birisinden cok daha az bir maas alacaksin.Ha serbest meslek olarak Program yazilimi yapiyorsan Karneler problem degil.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Makinacı var mı makinacı
      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
      Olmak ister isen bu yolda mahir,
      Harabat ehlini hor görme şakir,
      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        KTÜ Elektrik-Elektronik Müh.
        Hoşgeldin.
        Allah yardımcın olsun
        Trabzondaki organizasyonlarımıza bekleriz.
        Okul konusunda yardımcı olabilirim sana bende ora mezunuyum.
        Sen ağlat biz severiz seni...
        Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
        ts_mania

Yorum

• KTÜ Maden Mühendisliği.

Yorum

• İstanbul Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 4 puanla kaçtı.İstanbul Aydın Üniversitesi aynı bölüm tam burslu geldi.

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İstanbul Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 4 puanla kaçtı.İstanbul Aydın Üniversitesi aynı bölüm tam burslu geldi.

Hayırlı olsun Evren

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayırlı olsun Evren
                Sağolasın ömer aile baskısıyla istanbulu yazdım altında bursa(halamlar olduğu için) onun altında da sakarya vardı.Sakarya gelse belki daha çok sevinirdim.Ama sekmedi ist. aydın'dan .

Yorum

• mimar veya mimarlık okuyan olan arkadaş var mı aramızda ?
                  En son Tahsin Ağaoğlu tarafından düzenlendi; 21.08.2011, 17:02.

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sağolasın ömer aile baskısıyla istanbulu yazdım altında bursa(halamlar olduğu için) onun altında da sakarya vardı.Sakarya gelse belki daha çok sevinirdim.Ama sekmedi ist. aydın'dan .

aynı kaderi paylaşıyoruz bende aydınlı oldum, salmadılar dışarlara.. tek çocuk olmanın dezavantajı mı desem artık bilemedim.. çevremde herkes sevindi ama ktü gelmedi ben hala ona yanıyom, istanbul da kalmak istemiyordum ama ayrılamadık yine bu şehirden, bırakmıyor yakamı namıssız...
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bana da Ktü elektrik elektronik yolları gözüktü. Bonus olarak 2.öğretimi de var

Yorum

• İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        mimar veya mimarlık okuyan olan arkadaş var mı aramızda ?
                        Ben İç mimarlık okudum
                        ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
                        ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hayırlı olsun.

1. Öğretim mi 2. Öğrt. mi
                          Teşekkür ederim (: 2 (:
                          # 10 Umut Bulut !

Yorum

• Arkadaşlar Yıldız Teknik Üniversitesi kazanan bana ulaşssın özelden,mutlaka,hangi bölüm olursa olsun.
                            Entropi İyidir.

Yorum

• Evett tercih dönemi strese giren mağdurlardanım ve üni. belli oldu sınav derdinden kurtldum, mutluyum 2. tercihleri yapacak olan arkadaşların inşAllah istedikleri yerler olur
                              ~ Rüzgar Nereden Eserse Essin FIRTINA Her Zaman KARADENİZ'den Kopar! ~

Yorum

• Yeni yerleşecek olan arkadaşları tebrik ediyorum . hayırlı olsun
                                Harcadığımız emeğin karşılığında bir yerleri kazanmak çok güzel bir duygu Allah iyi bir şekilde okuyup iyi bir iş bulmayı da hepimize nasip eder inş.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X