Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün Matematik'e girdik yarın Sözel'e giriyorum haftaya cumartesi de Edebiyat..Girmişken hepsini aradan çıkarayım dedim..Jeofizik nedir allasen bu arada..mühendisliği var bi de

Yorum

• Leş gibi bir sınavdı benim için hiç bir şey yapamadım .
      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Leş gibi bir sınavdı benim için hiç bir şey yapamadım .
        Kaç yaptın Ahmet leşini dök bakalım ortaya benim yukarda verdiğim gibi söyler misin kaç tane işaretledin ?
        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Yarın ki sınava girecekler geçen 2 yılda Tarihten Salt -1 ve Salt -2 antlaşmalarından soru çıkmadı ben bunlardan soru bekliyorum bir bakın isterseniz..

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kaç yaptın Ahmet leşini dök bakalım ortaya benim yukarda verdiğim gibi söyler misin kaç tane işaretledin ?
            Ben sayısalcıyım Samet . 50 Matematik 28 geometri işaretledim ama kaçını doğru işaretledim orası muamma .
            Twitter Adresim

Yorum

Ben sayısalcıyım Samet . 50 Matematik 28 geometri işaretledim ama kaçını doğru işaretledim orası muamma .
              hiçbirşey yapamamş halin buysa..

Yorum

• Geçmiş olsun arkadaşlar. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yorum

• Yorumlardan anladığım kadarıyla ösym matematik testini yine abartılı şekilde kasmış. Ne gerek var arkadaş ya işlem kalabalığı çok olan sorulara millet yetiştiremiyor işte bunu herkez gördü onlar göremedi.

Yorum

• Sınavlardan oldum olası nefret ederim.
                    Herkese başarılar.

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hiçbirşey yapamamş halin buysa..
                      Yahu boş bırakmak tarzım değil zaten , yanlışım çoktur . Full demedim ya.
                      Twitter Adresim

Yorum

Yahu boş bırakmak tarzım değil zaten , yanlışım çoktur . Full demedim ya.
                        Hadi hayırlısı Ahmet.Ygs sonucunu hatırladıkça lysde kötü yapabileceğin yerleşmiyor yani bilinç altıma uğraşma

Yorum

• Geçmiş olsun sınava giren herkese.İnşallah iyi bir sonuç alırsınız.
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Matematik gecmis mat 2 sorularına göre cok farklıydı. Türev-integral soruları cok azdı.

Sorularda işlem kalabalığı vardı ama matematik basit geldi bana.

Geometrinin bazı soruları cok kolaydı ama bazı sorularida hakikaten zordu.

Ben keyfiyetten girdim, umarım herkes gönlünden geceni kazanır.
                            https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Merak ettim şu soruları ne zaman yayınlanır sorular?

Yorum

• İlk olarak Soner ALBAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yorumlardan anladığım kadarıyla ösym matematik testini yine abartılı şekilde kasmış. Ne gerek var arkadaş ya işlem kalabalığı çok olan sorulara millet yetiştiremiyor işte bunu herkez gördü onlar göremedi.
                                Sınav süreleri gerçekten kötü ayarlanıyor.

YGS'de mesela 40 soruluk Türkçe 40 dakikaya kesinlikle sığmıyor.

Matematik sınavlarında durum ne bilmiyorum ama yarın ki Tarih sınavı mesela 44 soru 65 dakika.. Tarih 30 dakikada rahat biter zorlasan 40..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X