Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kılavuz değişecek dediler pazartesi yayınlanan kılavuzda tercihlerin 23ünde başlayacağı yazıyordu şimdi nasıl olacak bilmiyorum . Bir de bu kılavuzu kitapçık halinde alma şansımız yok mu kalktı mı o uygulama ben alınıyor diye biliyorum yanlış mıyım ?
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      TS-2 kaç ? O alanlar TS-2..
      ts 1 olması lazım edebiyat ögretmenliği ve cografya. hatta eminim. ts 2'yi söyliyim yine de. 427 puan ve 5003. sıra.

okul puanı zırvası olmasa 2000. ciydim. beni 3 bin sıra geri attı.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ts 1 olması lazım edebiyat ögretmenliği ve cografya. hatta eminim. ts 2'yi söyliyim yine de. 427 puan ve 5003. sıra.

okul puanı zırvası olmasa 2000. ciydim. beni 3 bin sıra geri attı.
        Evet Coğrafya Öğretmenliği TS-1 ve girmen zor.. Sıralaman yedersiz..

Dur yanlış oldu Edebiyatı diycem bekle

Yorum

• Edebiyat TS-2 en yakın yer Yeditepe Tam Burs 3460.

Coğrafya'da en yakın Atatürk 4700. İstanbul'da bir tek Marmara var o da 1860..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Edebiyat TS-2 en yakın yer Yeditepe Tam Burs 3460.

Coğrafya'da en yakın Atatürk 4700. İstanbul'da bir tek Marmara var o da 1860..
            O zaman en iyisi İstanbul Üni. Gazetecilik yazmak. Veya radyo televizyon.

Yorum

• www.tercih.tv güzel bi site öneririm kençler..

Yorum

• Yine hüsran , yine kötü bi sonuç demek ki nasibimizde yok tıp

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ve Diş Hekimliği . Hangisini öneriyosunuz ? Meslek içinden birileri varsa daha iyi olur .
                En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 21.07.2012, 02:41.
                Twitter Adresim

Yorum

• Ula oğlum yazın açıköğretim mis gibi vallahi
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yine hüsran , yine kötü bi sonuç demek ki nasibimizde yok tıp

Fizik Tedavi ve Diş . Hangisini öneriyosunuz ? Meslek içinden birileri varsa daha iyi olur .
                    Biz de Sefa'yla seni konuştuk geç oldu yazmadım sabah arayacaktım olsun kardeşim demek ki dediğin gibi nasip değilmiş . Maalesef öneri de bulunamıyorum ama allah gönlüne göre versin
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Çok sağ ol canım benim . Senin durumlar nasıl .
                      Twitter Adresim

Yorum

Çok sağ ol canım benim . Senin durumlar nasıl .
                        * Adamda yetenek var ama bildiğin Sergen Yalçcın Terk
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          * Adamda yetenek var ama bildiğin Sergen Yalçcın Terk
                          cansın .
                          Twitter Adresim

Yorum

• İstediğim gibi bir sonuç gelmedi ama yine de fena değil gibi.
                            16 temmuzda açıklanan kılavuza göre Marmara veya İstanbul Üniversitesi İktisat bölümleri cepte,İngilizce iktisatlari da zorluyorum.Bir ara Marmara Üni'de 'Almanca İktisat' okusam mi diye düşündüm ama akıl karı değil sanırım
                            İktisat-işletme-uluslararası ilişkiler üçgeni arasında gidip geliyorum ben.Son kılavuz da açıklansın da bir,bakalım

Yorum

• Geçmiş olsun. Tercihlerinizi puana değil sıralamanıza göre yapmanızı tavsiye ederim.

Yorum

Yine hüsran , yine kötü bi sonuç demek ki nasibimizde yok tıp

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ve Diş Hekimliği . Hangisini öneriyosunuz ? Meslek içinden birileri varsa daha iyi olur .
                                Diş Hekimliği kıyak meslek yeğen..
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X