Kılavuz değişecek dediler pazartesi yayınlanan kılavuzda tercihlerin 23ünde başlayacağı yazıyordu şimdi nasıl olacak bilmiyorum . Bir de bu kılavuzu kitapçık halinde alma şansımız yok mu kalktı mı o uygulama ben alınıyor diye biliyorum yanlış mıyım ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS-2 kaç ? O alanlar TS-2..
okul puanı zırvası olmasa 2000. ciydim. beni 3 bin sıra geri attı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülets 1 olması lazım edebiyat ögretmenliği ve cografya. hatta eminim. ts 2'yi söyliyim yine de. 427 puan ve 5003. sıra.
okul puanı zırvası olmasa 2000. ciydim. beni 3 bin sıra geri attı.
Dur yanlış oldu Edebiyatı diycem bekle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEdebiyat TS-2 en yakın yer Yeditepe Tam Burs 3460.
Coğrafya'da en yakın Atatürk 4700. İstanbul'da bir tek Marmara var o da 1860..
- Alıntı
Yorum
-
-
Yine hüsran , yine kötü bi sonuç demek ki nasibimizde yok tıp
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ve Diş Hekimliği . Hangisini öneriyosunuz ? Meslek içinden birileri varsa daha iyi olur .En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 21.07.2012, 02:41.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine hüsran , yine kötü bi sonuç demek ki nasibimizde yok tıp
Fizik Tedavi ve Diş . Hangisini öneriyosunuz ? Meslek içinden birileri varsa daha iyi olur .BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok sağ ol canım benim . Senin durumlar nasıl .Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Adamda yetenek var ama bildiğin Sergen Yalçcın Terkcansın .
- Alıntı
Yorum
-
İstediğim gibi bir sonuç gelmedi ama yine de fena değil gibi.
16 temmuzda açıklanan kılavuza göre Marmara veya İstanbul Üniversitesi İktisat bölümleri cepte,İngilizce iktisatlari da zorluyorum.Bir ara Marmara Üni'de 'Almanca İktisat' okusam mi diye düşündüm ama akıl karı değil sanırım
İktisat-işletme-uluslararası ilişkiler üçgeni arasında gidip geliyorum ben.Son kılavuz da açıklansın da bir,bakalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine hüsran , yine kötü bi sonuç demek ki nasibimizde yok tıp
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ve Diş Hekimliği . Hangisini öneriyosunuz ? Meslek içinden birileri varsa daha iyi olur .BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum