Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

FIFA 20 l FIFA Serisi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• i
    İlk olarak F.Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hayırlı olsun. nasıl bizim takım
    Orta. Genel olarak dengeli. En kötü mevkimiz savunmamız. Waris, Yusuf ve Sefa süratliler baya
    En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 21.09.2014, 12:46.

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      26.Eylülde cikacak Diye biliyorum
      ben de öyle biliyordum da galiba çıktı oyun

Yorum

• Ben oyun çıkmadan önce fifa14 weekly'den bazılarını takip ediyordum, orada waris 74, Onur 81, cardozo 81, constant 73'tü. Hatta şu an hala öyle gözüküyor, ama fifa15'i yaparken bu adamların hepsinin puanı neden düştü anlamak güç. (Cardozo hadi yaştan diyelim, diğerlerinin tam tersi artması gerekirdi).

Tolga ise çok komik olmuş, sırf bizdeki şampiyonlar ligi performansı yüzünden. Türkiye ligi dünyada neredeyse hiç takip edilmediği için, değerlendirme ölçütü sadece alınan kupalar, takımın bitirdiği konum vs oluyor. Ama asıl avrupada kendini gösterdin mi reytingler uçuyor.

Merak etmeyin, bu sene sonunda çoğu oyuncumuzun puanı yükselmiş olur.

Edit: Zaten Malouda'nın 77, Colman'ın 75 alması, değerlendirmenin ne kadar saçma olduğunu göstermeye yetiyor.
        En son atomantcum tarafından düzenlendi; 21.09.2014, 17:08.
        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Harika Pes oynarım kendime rakip tanımam bu oyuna başladım millet oynuyor diye gerçekten alışmak epeyi zamanımı alacak adam geçemiyorum adam gibi topu ayağımda tutamıyorum oyunu pek sevemedim pes oynayana göre gerçekten çok zor bazı pes alışkanlıklarını atlatmam epeyi zaman alacak bu yıl warez takılabilirim 6-7 ay
          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben de öyle biliyordum da galiba çıktı oyun
            Cikmadi daha bende kararsizim hala ismarlasammi yoksa ciktigi gunmu alirim diye
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Ben ayirdettim fransadan 70€ turkiyede ne kadar ? Oyun persembe 25inde cikiyo acayip heyecaniyim ULTIMATE BEKLE BENI

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben ayirdettim fransadan 70€ turkiyede ne kadar ? Oyun persembe 25inde cikiyo acayip heyecaniyim ULTIMATE BEKLE BENI
                Sizde daha pahaliymis yoksa ordan alirdim Türkiyede 200 TL gibi UCuZ bir fiyat bizde 60 Euro ama ingiltreden 25-35 Euroda Geliyor Oyun

Yorum

• Bazilari nasil alabildi bu oyunu erkenden anlamadim

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sizde daha pahaliymis yoksa ordan alirdim Türkiyede 200 TL gibi UCuZ bir fiyat bizde 60 Euro ama ingiltreden 25-35 Euroda Geliyor Oyun
                    200 tl zaten 70 € gibi ayni ama.tabi Turkiye icin saglam para hayirlisi sun insallah o colmanlar maloudalar cikmis olur yoksa sacma olur..

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      200 tl zaten 70 € gibi ayni ama.tabi Turkiye icin saglam para hayirlisi sun insallah o colmanlar maloudalar cikmis olur yoksa sacma olur..
                      O belli Olmuyo Iste Bazen cikarmis Oluyolar

Yorum

• http://www.futhead.com/15/clubs/trabzonspor/ Burdan takimimizin oyuncular var superliginde biraz dusuk notlar ama olsun

Yorum

• Oyunu indirdim, yarın saat 10'da kilidi açılacak.

Yorum

• Ben PS4 icin PS Storedan ön siparis verdim.Orda önceden indirme yok.Sadece bi saat 2gün 13 saat asaya dpgru saymaya basladi......
                            Bu arada oyunda cubuklu ve mavi formamizi sosyal platformlarda gördüm.O cok sattimiz beyaz forma yok gibin görünüyor.

Yorum

• demoyu yükledim, 100 şey denedim klavyeyi düzeltemedim.
                              oyun dehşet gözüküyor

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben PS4 icin PS Storedan ön siparis verdim.Orda önceden indirme yok.Sadece bi saat 2gün 13 saat asaya dpgru saymaya basladi......
                                Bu arada oyunda cubuklu ve mavi formamizi sosyal platformlarda gördüm.O cok sattimiz beyaz forma yok gibin görünüyor.
                                Beyaz formamız maalesef yok.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X