Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

FIFA 20 l FIFA Serisi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oyunu internetten orjinal olarak indirdim. Öyle bir sey olsaydi "update" bölümünde yazardi. Arkadaslar galiba cakma yama indirdiler..
    Ben PS3'de oynuyorum ve su an Creation Centre'den Türk takimlarini indiriyorum.
    "SuchenderZwerg" isminde birisi, 18 Türk takimini yapmis ve herkes indirebiliyor. Fakat formalar iyi degil, oyuncularin resmi yok fln.
    Su ana kadar 14 takim indirdim, 4 takim daha kaldi.

Türkiye Ligi denilen bu herhalde. Menejer de oynanmiyor, sadece kendi turnuvani yapabiliyorsun. Ama hic yoktan iyi

EA SPORTS™ FIFA 23 präsentiert The World's Game mit HyperMotion2-Next-Gen-Technologie, Frauen-Vereinsfußball, zwei FIFA World Cup™-Turnieren, Cross-Play und mehr.
    #BorussiaDortmund
    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İnternette FIFA 12 için güzel Trabzonspor yaması var mı arkadaşlar?
      7

Yorum

• bilgisayara yükleyeyim dedim , bilgisayarda bile 10 çeker pese..
        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• burakın bitiriciliği süper.acayip gerçekçi.

ayrıca , türk oyuncuların suratlarına her zamanki gibi önem göstermemiş fifa.

ama diğer oyuncular muazzam.(yabancılar)

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            burakın bitiriciliği süper.acayip gerçekçi.

ayrıca , türk oyuncuların suratlarına her zamanki gibi önem göstermemiş fifa.

ama diğer oyuncular muazzam.(yabancılar)
            trabzonspor yoktu oyunda burakta nereden çıktı

biraz geri kaldım fifadan.

yama falan mı yaptın

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              trabzonspor yoktu oyunda burakta nereden çıktı

biraz geri kaldım fifadan.

yama falan mı yaptın
              milli takımı aldım

yama da çıkacak büyük ihtimalle.

Yorum

• Werder Bremen'e karşı 4-2 mağlup oldum Köln ile.
                YOU'LL NEVER WALK ALONE
                OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bilgisayara yükleyeyim dedim , bilgisayarda bile 10 çeker pese..

FİFA bu yıl galiba pc de ps 3 ayarında yazmış oyunu ps3 ile arasında bir fark varmı ?
                  www.akyuzkalip.com
                  www.facebook.com/akyuzkalip
                  www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    FİFA bu yıl galiba pc de ps 3 ayarında yazmış oyunu ps3 ile arasında bir fark varmı ?
                    çok ayrıntılı inceleme fırsatım olmadı ama tek fark ps3 te grafikte uçmuş fifa muhteşemdi çimler topun sekişi bile

İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Werder Bremen'e karşı 4-2 mağlup oldum Köln ile.

Ben de Türkiye ligi olmadığı için bundesliga oynamayı düşünüyorum.

Yorum

• Bundesliga'nın güzel tarafı maç ayarlarını (vakit, hava, ...) yapabilmen. 9 sene Atlético Madrid'deydim öyle bir özellik yoktu İspanya liginde.

Yağmurlu/Karlı havada mal gibi oynadığımdan ötürü önemli bir etken bu benim için.
                      YOU'LL NEVER WALK ALONE
                      OKlahoma City Thunder

Yorum

• Bir takim ile en fazla 4 sene oynayabiliyorum. Ayrica kücük takimlar ile daha da zevkli oluyor.
                        2. Bundesliga'dan Energie Cottbus ile basladim ve iki seni icinde Bundesliga'ya yükseldim. Iyi ve genc oyuncular var ve BuLi'ye ciktiktan sonra iyi oyuncular alabiliyorsun. (Takima göre iyi)

Kücük takimlar ile oynarsam yaklasik 1,5 Milyon € verip Karlsruhe de oynayan Marco Terrazzino'yu aliyorum. 20 yasinda ve diger oyunculara göre hizli, kendisi tanidigim icin ayri bir zevk veriyor.
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir takim ile en fazla 4 sene oynayabiliyorum. Ayrica kücük takimlar ile daha da zevkli oluyor.
                          2. Bundesliga'dan Energie Cottbus ile basladim ve iki seni icinde Bundesliga'ya yükseldim. Iyi ve genc oyuncular var ve BuLi'ye ciktiktan sonra iyi oyuncular alabiliyorsun. (Takima göre iyi)

Kücük takimlar ile oynarsam yaklasik 1,5 Milyon € verip Karlsruhe de oynayan Marco Terrazzino'yu aliyorum. 20 yasinda ve diger oyunculara göre hizli, kendisi tanidigim icin ayri bir zevk veriyor.
                          Orası âşikâr.
                          YOU'LL NEVER WALK ALONE
                          OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bundesliga'nın güzel tarafı maç ayarlarını (vakit, hava, ...) yapabilmen. 9 sene Atlético Madrid'deydim öyle bir özellik yoktu İspanya liginde.

Yağmurlu/Karlı havada mal gibi oynadığımdan ötürü önemli bir etken bu benim için.
                            Onun lig ile alakası yok.Son gelen güncellemeyle bunu eklediler oyuna.

Yorum

• İlk olarak OnurAhmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onun lig ile alakası yok.Son gelen güncellemeyle bunu eklediler oyuna.
                              http://thecontrolleronline.com/2011/...ming-tomorrow/
                              Vaaaaaay, harika.
                              Köln'den sonra Premier Lig'den devam, bilgilendirme için teşekkürler.
                              YOU'LL NEVER WALK ALONE
                              OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Vaaaaaay, harika.
                                Köln'den sonra Premier Lig'den devam, bilgilendirme için teşekkürler.
                                Rica ederim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X