Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İddaa Tayfası
Daraltma
X
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]11097[/ATTACH]
Yarın oynanacak maçlara 6/4 sistem kuponum.
Bakalım şansımız yaver gidecek mi? Bugün Bjk ve Arsenal'in bol gollü maçları sayesinde güzel para kazandık. Umarım şans yarın da yaver gider.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=37598]Fatih ÖZDEMİR[/MENTION] akşam Kayserispor - Antalyaspor güzel bir KG maçı gibi duruyor kardeşim
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraf bahsini sevmesem de akşam Benfica kazanır güzel duruyor gibi.
Üstteki mesajı görünce kupona ekleyeyim dedim, ''Hoca karşılıklı gollerde çok iyi'' diyor buradaki arkadaş diye. Tabii yattımBenfica'ya da oynamak üzereydim ama şimdi vaz geçeceğim sanırım
(Şaka tabii, alınmayın sakın)
Benfica, Napoli ve PSG çok güzel maçlar bu akşam için bence. Sürpriz arayanlar Napoli'ye 2/2 oynayabilir diye düşünüyorum.Sadece Trabzonspor..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=42325]cewat[/MENTION] Estağfurullah ne alınması, olur böyle şanssızlıklar tabiiSaygılar..
Sadece Trabzonspor..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe haftasonu Akhisar Bld.'yi yener.
Oranı düşmeden değerlendirilir.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekrar merhaba,
Fenerbahçe - Galatasaray / Fenerbahçe Kazanır @ 1.23
R. H. Gaziantep - Best Balıkesir / +11.5 Balıkesir @ 1.49
@ 1.833
14 Kas 2016 17:00Wawrinka, Stanislas - Nishikori, Kei 2. Oyuncu Toplam Ace Servis Alt/Üst 3.5 Altı 3.5 Beklemede 1.70 En son Fatih ÖZDEMİR tarafından düzenlendi; 14.11.2016, 16:48.
- Alıntı
Yorum
Yorum