Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İddaa Tayfası

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: İddaa Tayfası

Şu kuponları maçlar başlamadan da paylaşın da bizde nasiplenelim biraz. Hep tutunca atıyorsunuz, olmuyor böyle
    www.x.com/zykmda

Yorum

Yarın TS basket maçına 1/1 oynayın derim. Kulüp içinde çok çalkantı var. Yüzde 90 hoca değişecek. Efes biraz gününde olursa ezer bizi..
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Orhun Ene gelecek baskete

Başlık alev aldı bu ara
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Öyle görünüyor
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Herkes illegalci burada
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bende de var Mustafa abi. Bu ara MLS maçları alt bitiyor. Ara vermek lazım bu lige. Portland maçı bile 0-0 bitti. Gerçi belli olmuyor bu liglerde. 2.yarı bakmışsın 3 gol olmuş ama ara verilmeli
              portland beni de yatırdı
              ( ゚д゚)

Yorum

• Kasayı sıfırladım İddaa'dan bir şeyler tutturup hesaba yatırmam lazım.

Yorum

• Gelecekse ölüm senden gelsin be gülüm 2 haftadır kafamda bu maçı oynatıyorum. 4-1 gibi bir skor bekliyorum. Takım kötü eyvallah ama patlama yapmalı. Gelmezse canı sağolsun. Kalan parayı da canlıdan Trabzonspor'a oynamayı düşünüyorum. Bakalım

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Yatiracaksa Trabzon yatirsin be. Iy1 demistim demekki arada duygusal davranmak gerekiyormuş
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gelecekse ölüm senden gelsin be gülüm 2 haftadır kafamda bu maçı oynatıyorum. 4-1 gibi bir skor bekliyorum. Takım kötü eyvallah ama patlama yapmalı. Gelmezse canı sağolsun. Kalan parayı da canlıdan Trabzonspor'a oynamayı düşünüyorum. Bakalım

Adam hırs yapmıs

Bende Trabzon artık kazanır dıyorum.

Yorum

• Yatırılan paralar tamamen artık kazanırız heralde mantığıyla

Inşallah siz tutturursunuz da 3 puana seviniriz
                        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• dün dallas iyi yatırdı ama adamlara artık puan lazım 1-0 aldılar maçı.

bugüne ufak bişey yaptım valencia, elazığ ve marsilya maçlarına üst oynadık bakalım hafta sonu yine büroya geçerim.

Berat bol şans inşallah oynadığın gibi bol gollü bir galibiyet alırız
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• bursa allah belani versin

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              3.5 ve handi oynayacağım....
                              :d:d:d
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İşi biliyorsunuz ben hayatta 3.5 falan oynamazdım mesela

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X