Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İddaa Tayfası

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evinde çok iyi Espanyol...13 maç 9 galibiyet...Deportivo ise deplasmanda çok kötü ve deplasmanda gol atamıyor aksine çok yiyor...

Ama senin kupon banko...Handikap yapma normal yap...Sonra 1-0 bitince gelme bana niye böyle dedin diye
    Gelirim valla, evine bile gelirim. Daş atarım camına

Ben normal oynayacağım. 5 e 20 veriyor. Bu haftalık yeter

45 dakika kalmış ilk maça ben çıkayım oyanayayım

Yorum

• Villa handikap yapmaz. Villarreal'i evinde görünce iy1 oynayın. Kuponuzun ilk maçı tutsun, öyle söyliyim ben size. Bu akşam yine iy1 oynuyorum Villarreal'e
      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Villa handikap yapmaz. Villarreal'i evinde görünce iy1 oynayın. Kuponuzun ilk maçı tutsun, öyle söyliyim ben size. Bu akşam yine iy1 oynuyorum Villarreal'e
        Gijon baya kötü ama...
        Villarreal'de evinde fazla atıyor...
        Fark olur...
        En son EmreYavuz61 tarafından düzenlendi; 13.03.2011, 16:41.
        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• ilk maçtan yattık
          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Roma-Lazıo--1
            Agücü-gs----1
            Buca-Antep-2
            cagliari-Udinese-2
            Erciyes-kartal--1 Antep Allah belanı versin.

Yorum

• Şu zor günlerimizde Atakan bol bol para kazanırda fenere oynar inşallah ççç
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben zaten iddaa oynamam.Oynayacak olan varsa 1 oynamasını öneriyorum
                Takımım beni yanıltmaz
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• Ulan Young Boys Allah belanı versin senin gibi takımın. İnşallah küme düşersiniz. Şerefsizler biz oynamasak 5 atar oynayınca 1 den fazla atamıyor.

Yorum

• Young Boys 1 gol mü attı ?
                    Kardeşim çokta şanssızsın bee
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• antep maçında uyarıyı yapmıştım en çok oynanan maçmış zaten türkiyede çok kişiyi götürdü o maç

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Young Boys 1 gol mü attı ?
                        Kardeşim çokta şanssızsın bee
                        Ya bırak ben böyle birşey görmedim. Gol atıp yattı itler. Ben oynamasam kimbilir kaç gol atacaklardı.

Neyse fener maçı başlamış.

Yorum

• Ulan 3.75 ganyandan Espanyol handikapı bulduk...Lille handikaptan yattık...2-1 aldılar maçı...
                          İnşallah şampiyon olamazsınız...İnadına Marsilya ulan...!
                          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İddaa'ya biraz ara vermek lazım. 2-3 haftadır sırf zarar. En azından bu hafta oynamayayım da haftaya devam ederim.
                            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• 409 üst
                              412 üst
                              413 2

pazartesi için ufak bir kupon

Yorum

• İlk olarak FatihOzdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                409 üst
                                412 üst
                                413 2

pazartesi için ufak bir kupon
                                Kuponunuz tutmuş tebrikler .

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X