Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İddaa Tayfası

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok feci bi kupon içinden 4 tanesini seçip sistem 3-4 oynamak geçiyo içimden..
    Dün bomba kuponuma Hamburg-Bayern maçını da ekleyecektim MS 0 ' a fazla beraberlik yazmayayım dedim vazgectim mac 0-0 bitmiş

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ona bir maç daha eklesene ya oynayacam da. Şimdi ben eklersem yatar kupon.
      Manisa - Kasımpaşa 1H

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        haydi hayırlısı ilk maçım 14:00da diyarbakır-tavşanlı linyit... işte iddaanın en sevdiğim yanlarından biri..haftasonların heyecanlı geçiyor ... açıyorum canlı sonuçları 90 dk aynı ekrana bakıp duruyorum
        anlayarak izlemek istiyosan yabancı dilin de varsa trt 6 veriyo maçı kürtçe
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Kuponumu yatırdım.Hadi bakalım.
          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kuponumu yatırdım.Hadi bakalım.
            18 yaşını bekleseydin bari

Yorum

• Yavaş yavaş bende yol alayım herkese bol şans..
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Beklemek mi?
                Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beklemek mi?
                  Bu kadar erken bir yaşta böyle bir şeyi alışkanlık haline getirmek kötü ama suç sende değil ne yazıkki

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    anlayarak izlemek istiyosan yabancı dilin de varsa trt 6 veriyo maçı kürtçe
                    gerek yok abi ya..yabancı dille maç izlemeyi sevmiyorum gerek yok...canlı sonuçlardan takibe devam
                    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Kürtçe ve yabancı dil ilginç

Yorum

• Efes Pilsen maçı 2/2 biter mi ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Efes Pilsen maçı 2/2 biter mi ?
                          Ben maça hızlı girer diyorum efes o yzüden iy 2 gayet güzel fakat maç sonuna kadar tempo devam eder mi bilemiyorum.Özellikle euroleague ve ligde alınan 2 yenilgi onları bence ateşler bence .

Yorum

• Fantezi kuponuma yazacağım zaten 2. yarı da gitsinler artık yani koca Efes..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fantezi kuponuma yazacağım zaten 2. yarı da gitsinler artık yani koca Efes..
                              İnş gelir o zaman ne diyim

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gerek yok abi ya..yabancı dille maç izlemeyi sevmiyorum gerek yok...canlı sonuçlardan takibe devam
                                ilk ayrı golsüz bitti şimdilik iyi gidiyo bakalım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X