İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İddaa Tayfası
Daraltma
X
-
İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMunich Pana yi yenecek ÖylemiHerkes Inanmis
Futbollar mi karistiyorsuunus yoksa benim bilmedigim baska birsey mi var
Karsinda Pana var sonucta
- Alıntı
Yorum
-
İddaa Tayfası
İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri bana şu dinamo kievi açıklasın arkadaş adamlara handikap basıyoruz adamlar handikap yiyor olamaz böyle birşey.
Ukrayna futbolu yerlerde.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkşam bizim maça 9,5 korner üst, şiddetle tavsiyeBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
- Alıntı
Yorum
-
İddaa Tayfası
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleH0 oynadığımı unuttum gole çılgınlar gibi sevindim iddaası yatıp böyle çılgınlar gibi sevinen tek ben varımdır galiba
canın sağolsun, daha hayırlı olmuş
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecanın sağolsun, daha hayırlı olmuş# Fırtınam bu yolda hep seninle !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleH0 oynadığımı unuttum gole çılgınlar gibi sevindim iddaası yatıp böyle çılgınlar gibi sevinen tek ben varımdır galiba
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMunih (handikapsiz)
Barca
Sikebahce basketteki kuponum
Futbolda ise;
Celtic
Salzburg ust
Villareal ustTRABZON SPOR
- Alıntı
Yorum
Yorum