İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İddaa Tayfası
Daraltma
X
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevini arabanı sat Liverpool'a oyna City karşısında.7
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana güvenin beyler.
Liverpool !YOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValencia ya çok güvenmeyin derim, tabii ki gelebilir ama pazar real madridle kapıştılar, yoruldular, çarşamba genke 7 tane attılar...bence hem rehavet hem de yorgunluk var ve rakip evinde dişli, 2 kez düşünün derim...Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenaptın ya ben ona banko gözüyle bakıyodum kafam karıştı bak ama senin açından bakarsakda genke 7 atmışlar moral tavan yapmıştır ben oynadım vallaİlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenimde kafami karistirdi valenciaya oynamayin diyerek.
yarim saat önce telefondan dogru kuponu oynattim.
hoffenheim
wolfsburg
parma
valencia
10€ ya 200€ veriyor dedi arkadas
- Alıntı
Yorum
-
Arsenal 1-1
Real Madrid H1 4-1
Barcelona H2 1-0En son Ali Yıldız tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 03:52.Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..
- Alıntı
Yorum
Yorum