Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İddaa Tayfası
Daraltma
X
-
İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçarşamba günü için şöyle bi kupon yaptım;
levante-r.sociedad 1 (1,65)
wolverhampton-m.city 2 (1,40)
Trabzon-antalya 1 (1,20)
galatasaray-g.antep 0 veya 2 (3,11)
milan-parma 1 (1,20)
5 misli 50 lira, hadi bakalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilan-Parma maçı yerine Lazio-Catania maçını koymuştum. Lazio'ya vermiştim oranı 1.50 idi. tam 5 misli basmıştım 65 lira alacakken bütün maçlar tuttu(Lazio 1-0 önde 61. dk). Ama malesef Trabzon maçından yattım.. Kuponda oranı en düşük olan maçtan yattım..Yapacak bir şey yokBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener maçı 1 den 1 olur.. kargalar alacak bu maçı..
türkiyede acik ara en kötü takim besiktas
kisisel yetenekler böyle bir maci almaya yetmez[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekargalar 10 mac oynasin fenerle hicbirini alamaz
türkiyede acik ara en kötü takim besiktas
kisisel yetenekler böyle bir maci almaya yetmezüç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen yaşıyon mu laSürünüyoruz bildiğin
Sen napıyon
- Alıntı
Yorum
-
Erkenden hazırlanmış sistem 1 kuponum.
Bol Şans
Spor Toto geçen hafta devretti bu zor haftada da şansımızı denemeyi ihmal etmedik
En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 29.10.2011, 13:14.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
- Alıntı
Yorum
Yorum