Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İddaa Tayfası
Daraltma
X
-
Hocam rekor kırmışsın sen bu ne. En çok da Napoli maçını beğendim hiç iplemeden 2/2 basmışsın.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
S.Rovers-Galway maçına bayide ki herkes +7 oynadı. .
Adamın birisinin sistem kuponunda bankoydu o dereceEn son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 12:45.
- Alıntı
Yorum
-
Teşekkürler arkadaşlar.
Zaten kuponun tutma anını anlatsam gülersiniz
Parayı daha alamadık , Ziraat Bankasından alacakmışız - bende tam bilmiyorum- .
Tutturduktan sonra kolay tabi de , keşke 10 TL falan oynasaydım diyorum kendi kendime geceden bu yana.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler arkadaşlar.
Zaten kuponun tutma anını anlatsam gülersiniz
Parayı daha alamadık , Ziraat Bankasından alacakmışız - bende tam bilmiyorum- .
Tutturduktan sonra kolay tabi de , keşke 10 TL falan oynasaydım diyorum kendi kendime geceden bu yana.Onemli olan kazanmak
- Alıntı
Yorum
-
Kuponu oynadım , sonrasında kıraathaneyi gittim Voleybol maçını izliyorum.
Neyse altta skorlar falan geçiyor fakat çokta bakmıyorum açıkçası.
Hala oğlu dedi ver bakayım senin kuponu ne oldu bitti gibisinden , tek tek bakıyor şimdi ''olum bu kupon tutmuş'' laaaam yürü git dedim.
Valla lam tutmuş dedi , sandalyeden düşüyordum az dahaBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKuponu oynadım , sonrasında kıraathaneyi gittim Voleybol maçını izliyorum.
Neyse altta skorlar falan geçiyor fakat çokta bakmıyorum açıkçası.
Hala oğlu dedi ver bakayım senin kuponu ne oldu bitti gibisinden , tek tek bakıyor şimdi ''olum bu kupon tutmuş'' laaaam yürü git dedim.
Valla lam tutmuş dedi , sandalyeden düşüyordum az daha
Burda arada sirada oynuyorum ama Turkiyedeki gibi bir sistem yok ne yazikki.
- Alıntı
Yorum
Yorum