schalke-köln 1.. leeds-m'boro üst.. liverpool-sunderland 1.. blackburn- wolves 2-3 gol.. wigan-norwich 1.. psv-waalwijk üst hatta +7 denenir bence sistemlerde..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İddaa Tayfası
Daraltma
X
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWolf-Bayern beraberlik.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen.Robben sakat.2-2 biter Mac.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlihan MÖNSINgladbach heŞimdi Google'ı aç, araştır uğraşmak gereksiz diye düşündüm yazdım öyle.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle173 | Fulham-Aston Villa : 2-3 gol / 1,7
174 | Liverpool-Sunderland : Handikaplı 1 / 2,35
182 | Leeds-Middlesbrough : Üst / 1,6
223 | Celtic-Dundee : 1 / 1,1
Toplam Oran: 7,03.
Bütün maçlar bugün 17.00'de başlıyor.
Neyse bir kupon daha yapayım zararı kapatırım belki:
259 - 1
265 - 1
274 - 1
283 - 1.
2'ye 6 veriyor.YOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
- Alıntı
Yorum
-
Bende 7 maçta 3 doğru bildim.Çok sürpriz bitti maçlar.Başta Bayern maçı
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende 7 maçta 3 doğru bildim.Çok sürpriz bitti maçlar.Başta Bayern maçı, 2 maç ardarda kaybetmesi sürpriz olurdu aslında, tecrübesiyle kazandı. İyi oynamadan kazandı. Ama kazandı
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle166 | Freiburg-Mainz --> 2 (2.40)
169 | Nürnberg-Hannover --> 2 (2.70)
257 | Mönşingıladbah-Stuttgart --> 2 (2.40)
Hamburg-Hertha 2, Hoffe-Dortmund 0 da eklenebilir duruma göre.
Belki ben de oynarım.
- Alıntı
Yorum
-
Alihan 166 ve 169 tuttu. Gladbach-Stuttgart ve Hamburg-Hertha maçları berabere bitti. Hoffenheim da kazandı.
Bu arada yatıyorum hep kupon yapmaya devam zarar kapanmalı bir şekilde.
316 | 1860 Münih-Aue : 1 / 1,55
321 | Ajax-Heerenveen : 1 / 1,1
325 | Zenit-Amkar : 1 / 1,05
328 | Blackpool-Peterborough : 1 / 1,6
Toplam Oran: 2,86.
5 Misli girerim.YOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlihan 166 ve 169 tuttu. Gladbach-Stuttgart ve Hamburg-Hertha maçları berabere bitti. Hoffenheim da kazandı.
Bu arada yatıyorum hep kupon yapmaya devam zarar kapanmalı bir şekilde.
316 | 1860 Münih-Aue : 1 / 1,55
321 | Ajax-Heerenveen : 1 / 1,1
325 | Zenit-Amkar : 1 / 1,05
328 | Blackpool-Peterborough : 1 / 1,6
Toplam Oran: 2,86.
5 Misli girerim.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
Yorum