İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İddaa Tayfası
Daraltma
X
-
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
-
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSistem yaptım Madrid,Monaco ve Efes'i banko işaretleyip. Yine tek maçtan yattık: Madrid. Evinde kaybeder mi senin gibi bir takım, anlamıyorum arkadaş.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpoolda yenildi 1-2.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak FatihOzdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi uyanmadı mı daha kimse bugün herkes bir banko yazsın iddaayı iflas ettirelim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSicilya derbisini Catania alır. .
326 Napoli - Lazio alt
Oran: 1,45
346 Catania - Palermo 1
Oran: 2,00
349 Lecce - Udinese 2
Oran: 1,60En son Fatih ÖZDEMİR tarafından düzenlendi; 03.04.2011, 12:16.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak FatihOzdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAldım kupona o zaman
326 Napoli - Lazio alt
Oran: 1,45
346 Catania - Palermo 1
Oran: 2,00
349 Lecce - Udinese 2
Oran: 1,60Kuponun tutmasından daha değerli bana kalırsa
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlt verilen bir maçın +7 bitmeside ayrı bir olayKuponun tutmasından daha değerli bana kalırsa
İlk yarı alt bitti tamam geliyor dedik +7 bitti. Neyse sağlık olsun
- Alıntı
Yorum
-
Sivas,Kasımpaşa ve Bursa'ya çifte şans vermiştim.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
Yorum