Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İddaa Tayfası

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün özellikle basketbolda çok güzel maçlar var. Diğer kuponum da şöyle..

Trabzonspor - Beşiktaş CT; iy2 (beşiktaş maçlara çok iyi başlıyor.Geçen hafta fener karşısında beni büyülemişlerdi İnşallah biz kazanırız ama ilk yarıyı beşiktaşın önde kapatacağını düşünüuyorum)

Malaga - Real Madrid; ms1 (İki dengesiz takımın maçı riskli olsada içimden hep Malaga geçiyor.Sanki ilk yarıyı önde kapatan takım yenilecekmiş gibi geliyo bana.O yüzden kuponun birinde iy1, diğerinde ms1 oynadım)

Fuenlabrada - Valencia; iy1 (Valencia bu tip maçları genelde 2. yarıda ki oyunlarıyla kazandılar. Fuenlabrada yenilse bile ilk yarıyı önde kapatacak gibi hissediyorum)

Cantu - Caserta; iy1 (Cantu'nun oyun tarzı Caserta için ters gelebilir. Cantu'nun özellikle ilk yarı Caserta'ya üstünlük kurmasını bekliyorum.Caserta'nın aklı birazda Unics Kazan maçında olacaktır.)
    33# DRAGO GABRIC
    61# IBRAHIMA YATTARA #11
    13# Steve Nash
    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlhan abiden aldığım ve bizim maçı koyduğum kupon.Buna oynayacağım şimdi gidip.Bizim maçı çıkardım ama.

Bizim lige baktım ve gelebilecek maçları seçtim.Bence büyük ihtimal böyle olacaktır. Konya riskli biraz. Konya yerine Gaziantep h1 olabilir.

Kazanmaları halinde handikap olacağını düşünüyorum.Bu da bir ihtimal kupon. Bizim maç yerine Real h2.

Bunlardan ortaya karışık bir şeyler yapacağım.
      En son Atakan tarafından düzenlendi; 19.03.2011, 14:37.
      Més Que Un Club

Yorum

• konya - antalya maçı bence berabere
        ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• St. Pauli yenermi bu hafta ?
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            St. Pauli yenermi bu hafta ?
            Bırak şu St.Pauli denen salak takımı. Ne yapacağı belli olmuyor. Sen benim kupona oyna

Yorum

• millet bana bi 4 maç yazın yaw?
              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
              Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fener'e 2 basdım.İnanılmaz stresliyim.
                Totem tutmadı.
                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bırak şu St.Pauli denen salak takımı. Ne yapacağı belli olmuyor. Sen benim kupona oyna
                  Emirhan salak dedigin Takimi seviyorum,biraz saygili olalim lütfen Canberk yeneriz
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• st pauli deplasmanlarda icraat yapamıyor pek
                    bjk yazıyor kuponlarda kayseriye verseniz daha yüksek ihtimal

Yorum

• BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Goool antep yazdi iddaacilar duyurulur
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Lazio Roma - Cesena MS 1 olur mu? veya Blackburn - Blackpool MS 1 ? hangisinin tutma orani daha fazladir

Yorum

• İlk olarak alfadog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lazio Roma - Cesena MS 1 olur mu? veya Blackburn - Blackpool MS 1 ? hangisinin tutma orani daha fazladir
                            Lazio'da çok ciddi eksikler var , rakibi de son haftalarda formda .Çok riskli bir maç açıkçası .

Blackburn de haftalardır çok kötü , rakibiyle kendi sahasında oynuyor ve bence kazanmaya yakın .

Daha iyi maçlar bulabilirsin ama illa iki maçtan birini seçmek istiyorsan benim önerim Blackburn olacaktır.

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lazio'da çok ciddi eksikler var , rakibi de son haftalarda formda .Çok riskli bir maç açıkçası .

Blackburn de haftalardır çok kötü , rakibiyle kendi sahasında oynuyor ve bence kazanmaya yakın .

Daha iyi maçlar bulabilirsin ama illa iki maçtan birini seçmek istiyorsan benim önerim Blackburn olacaktır.
                              hmm tamam sagol abi..
                              senin onerdigin bir mac var mi ?

Yorum

• İlk olarak alfadog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hmm tamam sagol abi..
                                senin onerdigin bir mac var mi ?
                                Benzer bir orandan Arsenal denenebilir , şahsen ben oynamayı düşünüyorum .Şl den elendiler artık sadece lig kaldı , artık ligde daha istikrarlı bir Arsenal izleyeceğimizi düşünüyorum.

Ama kendi bulduğun bir maça oynaman daha olur senin için .

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X