adi pescara bir gol daha olsa alıyordum ne güzel 2tl ye 27,5 tl yatırdı beni keşke piacenza maçını yazsaydım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İddaa Tayfası
Daraltma
X
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah ağlayan yoktur.
ozman farklı yenerler dedim ama malaga üst olmadı daha
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah ağlayan yoktur.Kahpe Bizans;
Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...
- Alıntı
Yorum
-
Geldimi ki Fulham ve Everton maçları...?
edit:tutmuş...oranları neydi peki...
En son EmreYavuz61 tarafından düzenlendi; 08.01.2011, 21:25.'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeldimi ki Fulham ve Everton maçları...?
edit:tutmuş...oranları neydi peki...
Everton 2/2 - 2,1YOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
- Alıntı
Yorum
-
Eskisi gibi kupon pylasanlar kalmamis hic çççBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesociedad-Sevilla 2
St etienne -clermont 1
caen-lyon 2
Sporting-Braga 1
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesociedad-Sevilla 2
St etienne -clermont 1
caen-lyon 2
Sporting-Braga 1Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
- Alıntı
Yorum
-
Chelsea 4-6 gol, Manchester City handikaplı 2, Schalke 2, Paok 2-3 gol nedense aklıma takıldı ama oynamayacağım. İsteyenler onlarıda değerlendirebilir bana mantıklı geliyor.
Bu 4 maçın oranları ise;
Schalke 1.65
Chelsea 1.95
M.City 1.95
Paok 1.65En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 09.01.2011, 03:26.uff msglsn glba .s.s.s
- Alıntı
Yorum
Yorum