Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İddaa Tayfası

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bursa ve Deportivo iy 0 ms 0 Porto iy 0 ms 2 Helsingborg handikapa 1..

Sizce nasıl arkadaşlar..?
    İyiki oynamamışım..
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak dido6185 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şimdi bu iddaa ne oldu.
      Bursa maçı o skor ile iptal olursa ben böyle işin içine tüküreyim
      Bursa maçı hariç tuttuysa diğer maçların oranına göre para alırsın..

Yorum

• diğer maçlar tuttu bir bursa maçı kalmıştı zaten pek birşey de basmamıştım. bilyoner de kalan son 2 lira vardı onu basmıştım
        Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• 1 e 2.38 lik oranlı kuponumun (4 maç vardı ) 3 maçı yattı. nasıl iş anlayamıyorum
          "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• millwall üst
            tothenam arsenal 1
            hoffenaym b.munih 10 çifte

Misli girilir 5,2 oran
            Dozer CemiL

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bursa maçı hariç tuttuysa diğer maçların oranına göre para alırsın..
              Yanlış bilgi.

İddaanın gözünde maç 1-0 bitmiştir.Oynanmadan ertelenen maçlarda 1,00 oranından değer görünür.Yani o maç hesaba katılmaz.

Yorum

• bende 24 saat içinde yeniden oynanmaz ise oranı 1 olarak hesaplanıyor diye biliyorum. Bakalım kupon halen bilyoner de duruyor. Sonucu göreceğiz.
                Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Hoffenheim - Bayern Münih= üst
                  Tottenham - Arsenal = üst
                  Athletic Bilbao - Mallorca = 2-3 gol

oran= 4.2

Yorum

• üst oynanan bir maçın 2.dk sında gol olmasından daha büyük bir zevk yok ( bkz: Hertha Berlin -Karlsruhe)
                    "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak alpacino_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yanlış bilgi.

İddaanın gözünde maç 1-0 bitmiştir.Oynanmadan ertelenen maçlarda 1,00 oranından değer görünür.Yani o maç hesaba katılmaz.
                      Doğru 1,00 orandan değer görüyodu onu unutmuşum..

Yorum

• maç 1-0 olarak kabul edildi ve kupon yattı

Yorum

• renktaşlar yarın için bankolarınız varmı? scunthorpe-manu maçına h2 ye 1.90 veriyor..sizce nasıl?
                          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• 591 basel-grashopers 4-6 1.90
                            609 c.brugge-eupen üst 1.35
                            611 lierse-anderlecht h2 2.20
                            602 barça-gijon 4-6 1.85
                            618 scunthorpe-manu h2 1.90
                            585 ajax-mvv h3 1 1.55

1e 30...
                            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              üst oynanan bir maçın 2.dk sında gol olmasından daha büyük bir zevk yok ( bkz: Hertha Berlin -Karlsruhe)
                              çok fazla iddaa oynamam ama sen bunu söyleyince geçen yıl Hertha Berlin ile bi takımın maçına alt oynamıştım. Dk.2 1-0 Dk.9 2-0 ne gülmüştüm.

yabancı maçları hiç bilemiyorum. geçen sene iki hafta üst üste Süper Ligde 9'da 8 ve 8'de 8 tutturmuştum. 9'da 8 olan hafta yattığım maç fb-kasımpaşa 1-3 idi
                              Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• Bu werder verememe bi daha oynamam...

Tekten gitti kupon.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X