rubin alt benimde geldi...vasluiden bende gol bekliyorum...hadi vasluii...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İddaa Tayfası
Daraltma
X
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Telekom'um amacı ne?
14 sayı gerideler 2.periyotta.
Bugün oynasaydım kesin yazardım o maçı ççç
EDİT:
Türk Telekom 72 : 83 Antalya BŞB
Hayırlı olsunEn son Canberk tarafından düzenlendi; 29.10.2010, 20:02.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
Yarın için bankosu olan yokmu?BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBlackburn - Chelsea 2/2
Everton - Stoke 1
Galatasaray - Antalyaspor 1
Schalke - Leverkusen tg 2-3
Lyon - Sochaux 1
Yarın için güzel kupon bence..Kadir Has Üniversitesi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle102 Vaslui-Victoria Branesti
Romanya liginde 5. sıradaki Vaslui ile 13. sırada V.Branesti karşılaşıyor. İstatistiklere bakıldığında Vaslui içerde baya etkili bi takım. İçerde oynadıkları 6 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik 1 de yenilgileri bulunuyor. Rakip Victoria ise dış sahada çok kötü deplasmanda oynadıkları 6 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik ve 4 yenilgi almışlar.
Vaslui'de diğer dikkatimi çeken ligin güçlü ekiplerinden Otelul Galati ve Cluj'u içerde farklı ve gollü bi şekilde yenmeleri. Aynı şekilde Victoria ise ligin üst sıralardaki takımlarına diş geçirememiş. Son haftalarda iki takımda formda. Özellikle Vaslui biri kupa olmak üzere son 7 maçtır yenilgi yüzü görmemiş bu maçlardan 4 galibiyet 3 beraberlik almışlar. Victoria ise oynadığı son 3 maçında 2 beraberlik 1 galibiyet alabilmiş oynadığı takımlar yine alt sıra takımları. Bu maç için tahminim Vaslui kazanır ve üst sitem kuponlarında handikapa 1 denenebilir..
Vaslui kazanır,
Üst.
Üst yazmıştım ama alt bitti ne yapalım sağlık olsun..İnşallah oynayanlar 1 oynamıştır.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle110 Bursaspor-Fenerbahçe
İlk Yarı 0 Maç Sonucu 1
Oran 5,00
Maç Skoru 2-1
Oran 7,50"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
gece maçlarına bakan var mı ? yetişemedim akşam maçlarına ya.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
vazgeçtim gece maç falan yokmuş'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
çok güzel gidiyor herşey...
vaslui kazandı...rubin kazan alt bitti...sedan 2-0 önde büyük bi mucize olmassa sedan alır maçı oda tuttu
kaldı tek maç bayern-freiburg 2-3 gol..hadi bakalım..'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok güzel gidiyor herşey...
vaslui kazandı...rubin kazan alt bitti...sedan 2-0 önde büyük bi mucize olmassa sedan alır maçı oda tuttu
kaldı tek maç bayern-freiburg 2-3 gol..hadi bakalım.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞeytanın bacağını kıracaksın Emre az kaldı.. Rastgele..inşallah abi yine tek maçtan gidersem yazık olur valla
'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
- Alıntı
Yorum
Yorum