Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İddaa Tayfası

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• rubin alt benimde geldi...vasluiden bende gol bekliyorum...hadi vasluii...
    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• dk 70 vaslui 1-0 önde...
      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu Telekom'um amacı ne?

14 sayı gerideler 2.periyotta.
        Antalya BŞB o maçı alır
        Bugün oynasaydım kesin yazardım o maçı ççç

EDİT:

Türk Telekom 72 : 83 Antalya BŞB

Hayırlı olsun
        En son Canberk tarafından düzenlendi; 29.10.2010, 20:02.
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Telekom son periyotta resmen şaşırdı...4 sayı farkla bitirmişlerdi 3.periyodu 4.periyot kafayı yediler.

Vaslui alır bu maçı bir kaza olmazsa.Resmen tek kale oynuyorlar.
          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Yarın için bankosu olan yokmu?
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Blackburn - Chelsea 2/2
              Everton - Stoke 1
              Galatasaray - Antalyaspor 1
              Schalke - Leverkusen tg 2-3
              Lyon - Sochaux 1
              Yarın için güzel kupon bence..
              Canberk yarın için kuponum Schalke-leverkusen maçı dışında hepsi riskli gördüğüm yok.
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                102 Vaslui-Victoria Branesti

Romanya liginde 5. sıradaki Vaslui ile 13. sırada V.Branesti karşılaşıyor. İstatistiklere bakıldığında Vaslui içerde baya etkili bi takım. İçerde oynadıkları 6 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik 1 de yenilgileri bulunuyor. Rakip Victoria ise dış sahada çok kötü deplasmanda oynadıkları 6 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik ve 4 yenilgi almışlar.

Vaslui'de diğer dikkatimi çeken ligin güçlü ekiplerinden Otelul Galati ve Cluj'u içerde farklı ve gollü bi şekilde yenmeleri. Aynı şekilde Victoria ise ligin üst sıralardaki takımlarına diş geçirememiş. Son haftalarda iki takımda formda. Özellikle Vaslui biri kupa olmak üzere son 7 maçtır yenilgi yüzü görmemiş bu maçlardan 4 galibiyet 3 beraberlik almışlar. Victoria ise oynadığı son 3 maçında 2 beraberlik 1 galibiyet alabilmiş oynadığı takımlar yine alt sıra takımları. Bu maç için tahminim Vaslui kazanır ve üst sitem kuponlarında handikapa 1 denenebilir..

Vaslui kazanır,
                Üst.
                Böyle yorum yapıpda maçın gelmesine bayılıyorum ya. Kupon tutmuş gibi seviniyo insan faydalı olduysam ne mutlu bana..

Üst yazmıştım ama alt bitti ne yapalım sağlık olsun..İnşallah oynayanlar 1 oynamıştır..
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

110 Bursaspor-Fenerbahçe

İlk Yarı 0 Maç Sonucu 1

Oran 5,00

Maç Skoru 2-1

Oran 7,50
                  Tüh be bi kupon gitti iy 0 ms 1 oynamıştım. Neyse maç 1-1 oldu bakalım haydi Bursa 1 gol daha fazlasına gerek yok..

Yorum

• O değilde Evian attı. Deplasmanda gayet iyiler Istres gibi vasat bi takım karşısında galip gelmeleri muhtemel. Kaçırdık güzelim oranı..

Yorum

• gece maçlarına bakan var mı ? yetişemedim akşam maçlarına ya.
                      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• vazgeçtim gece maç falan yokmuş
                        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• Sporting Fingal 10 dakikada 2-0 yapmış herhalde burdan maçı vermezler..

Haydi İnter sende kazan tabi sonra Benfica..

Yorum

• çok güzel gidiyor herşey...
                            vaslui kazandı...rubin kazan alt bitti...sedan 2-0 önde büyük bi mucize olmassa sedan alır maçı oda tuttu

kaldı tek maç bayern-freiburg 2-3 gol..hadi bakalım..
                            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              çok güzel gidiyor herşey...
                              vaslui kazandı...rubin kazan alt bitti...sedan 2-0 önde büyük bi mucize olmassa sedan alır maçı oda tuttu

kaldı tek maç bayern-freiburg 2-3 gol..hadi bakalım..
                              Şeytanın bacağını kıracaksın Emre az kaldı.. Rastgele..

Yorum

Şeytanın bacağını kıracaksın Emre az kaldı.. Rastgele..
                                inşallah abi yine tek maçtan gidersem yazık olur valla
                                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X