Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arkadaslar, bir ricam var(Kazim Koyuncu).

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar, bir ricam var(Kazim Koyuncu).

Sevgili arkadaslar,

Zannediyorum Kazim Koyuncu ortak degerimiz idi. Her zaman da öyle kalacak elbet.

Sizlerden ricam, hiç degilse bir müddet su eglence amaçli basliklardaki sohbetinize biraz ara verseniz...

Beni taniyorsunuz, kimsenin canini sikmak istemeyen bir üslûbum var ama bu yaziyi da yazmadan geçemedim. Kusura bakmayin.

Saygilar, sevgiler...

Bülent Sirin.

Sevgili Bülent kardesim ögleden beri admin arkadaslardan bir kaçindan rica ettim site girisine siyah fon üzerine yasimizi duyuralim istedim.Bize yakisanida buydu.Lütfen kaybettigimiz insanin hakettigini yapalim...
    Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

İlk olarak andrei07 tarafından gönderildi

Sevgili Bülent kardesim ögleden beri admin arkadaslardan bir kaçindan rica ettim site girisine siyah fon üzerine yasimizi duyuralim istedim.Bize yakisanida buydu.Lütfen kaybettigimiz insanin hakettigini yapalim...

size çok mesgul oldugumu söylemistim.acil bir konu vardi ve onunla ilgileniyordum.sitenin anasayfasi açilmiyordu.o sorunu hallettik.30 km yol gittim yarinki bmn organizasyonu için toplanti yapip eksikeri tamamladik.tekrar geri döndüm haberi girdim.oldumu.
      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

Haber girilmedi demedimki çok yetersiz bir yazi oldu.Bence yasta olmamiz gerekiyor bilmem siz ne düsünüyorsunuz??O kadar küçük bir haberle geçistiremeyiz bu kaybimizi...
        Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

Haber girilmedi demedimki çok yetersiz bir yazi oldu.Bence yasta olmamiz gerekiyor bilmem siz ne düsünüyorsunuz??O kadar küçük bir haberle geçistiremeyiz bu kaybimizi...

Bende sana katiLiyorum...

tigin abi bu sitenin tek admini sen degiLsin,diger adminLer de yapabiLirdi bunu...
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

İlk olarak ThE_s2d tarafından gönderildi

Bende sana katiLiyorum...

tigin abi bu sitenin tek admini sen degiLsin,diger adminLer de yapabiLirdi bunu...

EveT abi dier adminLere soyLeseydiniz keske
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Anlamiyorum gözden mi kaçiyor bilmiyorum ama disardan tüm yük Hasanin ve Osmanin sirtinda gibi özellikle bu ara.Hasan mesgulse diger adminlerden biri sitenin girisiyle ilgilenebilir Emre abinin dedigi gibi girisi degistirebilir ki bu benim de istegim.

Ayriyeten Bülent abiye katiliyorum zaten çok extra birsey olmadigi sürece onun yazdigi herseyin altina gözüm kapali imza atarim!

Yorum

Bülent Abi isteginde çok hakli,okuyan sayisi az ama,en azindan biz okuyanlar bu ricaya uyalim...
                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

çok zor olmasa gerek zaten bülent abi'nin bu istegi..
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Aynen katilmaktayim bende Bülent abiye..

Yorum

bulent abimii destekliyorum

Yorum

evtfonun siyah yazilarin bordo mavi olmasi gerekirdi. bize yakisani buydu. adminlere de fazla yüklenmeyelim ama fazla bisi deildi bu Kazim Koyuncu için..
                        Hadi eyvallah..

Yorum

Ben galiba cumartesi günkü moral çöküntünün etkisiyle basligi yanlis bir cümleyle kurdum. Böyle rica minnet yazinca herhalde bilgisayar konusunda filan takildigim bir nokta var zannedildi. Ya da ne bileyim, herkesin ilgi alanina girmeyen bir konuda yardim istedigim...

Baslikta mutlaka Kazim Koyuncu'nun ismi geçmesi gerekiyordu elbette... O zaman belki gerekli ve yeterli etkiyi yapardi. Bir yazinin en çok okunan kisminin basligi oldugunu ölüm haberinin acisiyla unutmus olacagim.

Neyse, artik geçti. Bugün cenaze defnedilir, biz de normal yasantimiza devam ederiz. Ne de olsa ölenle ölünmüyor, hayat devam ediyor, öyle degil mi?

Okuyup ilgi gösteren, acizane tavsiyeme uyanarkadaslara çok tesekkür ediyorum.

Selam ve muhabbetle...

Yorum

sampiyon olmadan - sampiyonluk kupasini kazim abinin mezarina getirmeden, ne kazim abi mezarinda rahat eder, nede biz burda rahat ederiz. Bu sene sampiyonlugu daha bir baska, daha bir istekli istiyorum.

Yorum

Konu basligi içerigin daha anlasilabilir olmasi için yeniden düzenlendi.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X