Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rap, Hip Hop & Break Dance Tutkunları

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Arkadaslar bos isler bunlar rap mis hip hop mis geçin bunlari özenti isler gelin birlikte metal falan dinleyelim iki metallica bir iron maiden falan yada S.O.A.D. falan kendinize gelirsiniz hiç olmadi Linlin Park dinleyin biazda size hitap eder ama birakin artik rapi
    <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

allahin gavurunun yaptigi gürültülü müzikten ne anlicaz ki siz ne anliyorsunuz ki ondan [img]smileys/smiley11.gif[/img]

Yorum

İlk olarak Mc_YuNuS tarafından gönderildi

ben turkishrap takilirim underground ve overground olarak [img]smileys/smiley2.gif[/img]

mesela sagopa kajmer [img]smileys/smiley2.gif[/img]

layd-e de turkishrap dj akman soyletmez falan duetleri var.

Yorum

dj akaman i son gunlerde dinlemeye basladim onceden sevmezdim ama asik olunca sarkilari cazzip gelmeye basladi [img]smileys/smiley2.gif[/img]

ama onun son nefesle duetleri var bende

ve cashfloww fln va ceza vaar karahilal var cetin cetinkaya var

Yorum

dj akman turkish rap in içine eden bi herif...nasil herseyin içine edip olayi abartiyorsa bizim müzik piyasamiz rap in de içine etti...onun için su saatten sonra turkish rap için bi çikis yolu çok zor...size tavsiye edebilecegim sanatçilar:eminem,dr dre,snoop dogg,2pac,xzbit,nas,nate dogg,50cent...gruplarda:d12,g-unit...

birde site var içinde binlerce türkçe rap parça barindiriyor...www.msxlabs.com...
            Tek yildiz,tek büyük...
            Oflu...

Yorum

mc yunus sen çetin i dinliyosan biraz weak sin galiba...öyle degilsin dimi???
              Tek yildiz,tek büyük...
              Oflu...

Yorum

yok yok sadece meraktan indirdim dinliorum demedim siz isterseniz gönderirim die yani yoksa ben almanca sarkilari napim ben turkish underground rapper im [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

beyler msn adreslerinizi verin paylasim yapalim

ama sizlere önerecegim tek isim var yabanci rap hip hop da TUPAC dinleyen bilir adami eminnem snop dunk ve bunun gibiler yaninda çirak kalir
                  www.akyuzkalip.com
                  www.facebook.com/akyuzkalip
                  www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

İlk olarak yattarafc tarafından gönderildi

isteklerinizi yazin vars kesin atarim

ama sizere tavsiyem TUPAC bu adam hip hop u babasi

kardes tupac'In internetten paylasim kullanmadan indirebilecegim site var mi? özellikle keep ya head up'i ariyorum bu aralar bi çok sarkisini indirdim kazaadan ama sistem kazaayi kabul etmiyor artik...
                    bir lafa bakarım laf mı diye,
                    bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

Bende de baya RaP sarkiLari var.Istek oLursa ve eger bende varsa seve seve payLasirim [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Peki söyle bi soru soralim su ana kadar dinlediginiz en iyi Türkçe Rap Sarki?
                        keyif adamı ..

Yorum

RAP YAPARKEN GÜNAHA MI GIRDIM (SAGOPA KAJMER) [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                          Yükleniyor...
                          X