Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Starcraft II

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Saat 6:15 ve halen uyumamış olmamın tek sebebi bu oyun
    Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

cCc Tassadar Reis cCc
      Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

Tassadar değil Zeretul Zeratul

Yorum

Yok mu oynayan ya
          Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

Var tabi olmazmı
            https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Selam,

Legacy of void aldım. Eski bir starcraft 1 hayranı olarak 2 ile ancak 2015 te kavuşmuş oldum. Şu an campaignden oynu oynuyorum. Bölüm 19 "salvation" bugün bitirebildim. (Oynayan varsa campaign ne demek istediğimi anlayacaktır). Burada starcraft sevenlerin olabileceği aklıma gelmemştİ, öYleki yukarıda her mesaja cevap yazasım geliyor

Yorum

İlk olarak serdar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Selam,

Legacy of void aldım. Eski bir starcraft 1 hayranı olarak 2 ile ancak 2015 te kavuşmuş oldum. Şu an campaignden oynu oynuyorum. Bölüm 19 "salvation" bugün bitirebildim. (Oynayan varsa campaign ne demek istediğimi anlayacaktır). Burada starcraft sevenlerin olabileceği aklıma gelmemştİ, öYleki yukarıda her mesaja cevap yazasım geliyor
                Yaz, yaz Ben de bu başlığı açtığım ilk birkaç ay oynayabildim, campaign leri bitirdikten sonra iş, güç derken oyundan koptum. Taa ki Legacy of the void çıkana kadar 1-2 aydır yine daldım oyuna oynuyorum ama tek başına sıkıcı oluyor. udgu eşlik ediyordu ama onun da işleri yoğunlaştı bu aralar. Oynayan varsa battle net ten eklesin kendi aramızda takılırız, muhabbet sohbet falan

battle net account : wasudoku#2164
                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

Bu arada starcraft ı millet nasıl bu kadar iyi oynuyor diye düşünüyorsanız, sorunun büyük ölçüde cevabı bu video da

Tabi istediğin kadar hızlı ol, doğru stratejiyi yapamazsan hiç şansın yok o ayrı.
                  Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

Şike yalnızca bize veya futbola özel değil, her yerde, her branşta var, önemli olan cezalandırılması.

Kore de geçen yıl 3 kişi starcraft ta şike yaptığı için tutuklanmıştı, dün de şampiyon oyunculardan biri olan Life ı tutuklamışlar.

The Changwon Regional Prosecutor's office announced that they have arrested (Z)Life on charges of receiving money for match-fixing. Prosecutors did not reveal specific charges beyond the fact that they were related to StarCraft match-fixing in 2015, saying the investigation was still ongoing.

The Changwon Prosector's office had previously indicted YoDa, BBoongBBoong and former Prime head-coach Gerrard on match-fixing charges in 2015.
                    Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

Haftasonu tamamlanan gaming istanbul da Cihan Yallı nın Artanis cosplay i. Yarışmada 2. olabilmiş, gerçekten de çok başarılı çalışmalar var.
                      Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                      Çalışıyor...
                      X