Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nihat Genç?e onursuz saldiri

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ayrica merak ettigim birseyde yazilarimi bu konuyla ilgili yazi yazdiktan sonrami saçma bulmaya basladin yoksa basindan berimi saçma buluyodun.

Ayrica niyetimiz kesinlikle kimsenin kalbini kirmak veya üzmekte degil. Bu kimk olursa olsun degismez. Biz buraya Trabzonspor taraftari oldugumuz için trabzonsporu desteklemek, fikir alisverisinde bulunmak, genis çapli organizasyonlar yapmak, trabzonspor sevgisini rahatça ortaya koymak için üye olduk. Ama bunun yanindada baska konulardada fikir alisverisinde bulunduk arkadaslarimizla, yanlissa söylenenler dogru yolu bulmak için ugrastik. Siyasetin girdigi her konuda mutlaka bir tartisma oldu bunuda tasvip etmedik yeri geldi bu yanlislari bizde yaptik ama dogruyu bulduk.

Simdi sanada soruyorum bizim tartistigimiz nihat gencin haksizliga ugradigimi, trabzonsporlu oldugumu yoksa türk solunun duayeni oldugumu. Cevabini sen ver okumadanda yorum yapma. Benim yanlisim varsa beni aydinlat senin gerekeni yap.
    [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

Elestiriye açik olmadigin belli oluyor.Ancak burasi sadece senin gibi düsünenlerin toplulugu degil elbette sagcisida solcusuda olacak.Ama sen bunu kabullenmek niyetinde degilsin.Ayrica senden birseyler ögrenme niyetinde degilim.Nihat Gencin sol kimligi bu basligin vurgusu olarak yazilmis saniyorum.Ayrica konustugun kisilerin yaslarina biraz dikkat birazcikta hürmet mümkünse.Saglicakla kal.
      Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

Topigi açan arkadas vurguyu; -solun duayenligine- degil de -Nihat Genç'e- yapilan haksizliga dikkat çekmek istedi sanirim. Dolasiyisiyla, o kelimeyi de kullanirken bir siyasi propaganda amaci gütmemistir. Burada üzerinde durulmasi gereken Nihat Genç'in nasil bir yazar oldugu, edebi olarak nerede durdugudur.

Sahsi görüsüm, Nihat Genç delikanli yazardir. Fikri neyse, kaleminden onu akitir. Kimseye eyvallahi olmaz. Halktandir ve tabi ki bilgi birikimiyle yikilmaz bir Trabzonspor taraftaridir. Benim için bu özellikleri; -iletisim- yayinevine sirt dönmeme yeterlidir. Genelde taksitlendirme yaptigi için oradan alirdim kitaplari. Ama bu son olaydan sonra, bir daha asla!

Lütfen tartismalarimizi saygi çerçevesinde yapalim. Karsimizdaki insanin yasini, yasamini, sayginligini düsünerek yazalim. Çünkü kirdiktan sonra, tamir zordur insani...

Yorum

İlk olarak andrei07 tarafından gönderildi

Elestiriye açik olmadigin belli oluyor.Ancak burasi sadece senin gibi düsünenlerin toplulugu degil elbette sagcisida solcusuda olacak.Ama sen bunu kabullenmek niyetinde degilsin.Ayrica senden birseyler ögrenme niyetinde degilim.Nihat Gencin sol kimligi bu basligin vurgusu olarak yazilmis saniyorum.Ayrica konustugun kisilerin yaslarina biraz dikkat birazcikta hürmet mümkünse.Saglicakla kal.

Anla??ld? biz senle anla?am?ycaz. Neyse siz bak?n keyfinize.
          [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

Tabiki sa?c?s?da solcusuda olacak amenna ona bi?e dedi?imiz yok demeyizde zaten sapt?rmayal?m olaylar?.

Sende sa?l?cakla kal.

Yorum

servat kardesimin söylediklerine katiliyorum o veya bu sekilde daha baskin olan nihat genc in siyasi kimligi olmus. keske hiç bu tarz bisey yazilmasaydi da hepimiz nihat genc in trabzonspor lu kimligi altinda toplansaydik.ona yapilan haksizligi bir bütün olarak kinasaydik.

simdi durum cok farkli bi noktaya geldi. konu kimin sdolcu kimin sagci oldugu deggil.

lütfen simdi bu durumdan uazaklasip konuya odaklanalim..

yapilabilecek seyleri düsünelim..
              ortadirek tiyatrosu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
              Çalışıyor...
              X