Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Faruk Özak Bakan Oldu...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yeni Bakan Trabzonspor?da oynamis !
    Bayindirlik ve Iskan Bakanligi'na atanan Faruk Nafiz Özak'in futbolcu oldugu ortaya çikti.
    spor3
    GÜNAYDIIIIIIIIIIN
    :::TS:::

Yorum

Sansal Buyuka yazmis, bugunku Aksam`da...

Yetmisli yillarin Trabzonspor takim kaptani, doksanli yillarin Trabzonspor Kulüp Baskani Faruk Özak simdi, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin Bayindirlik ve Iskan Bakani oldu.

Yani Sevgili Kaptan'dan, Sevgili Baskan'dan, Sayin Bakan'a...

Faruk Özak bu ülkede ne kadar yüksek makam varsa hepsini hak eden bir yapiya, saglamliga, görgüye, hosgörüye, birikime sahip, adam gibi adamdir.

Sonradan görme, izzet-i ikbal için AKP'li olanlardan degildir. Yetmisli yillardan tanidigimiz Faruk Özak, bizim sevgili kaptanimiz o gün de namazinda niyazinda bir adamdi, bugün de öyle. Dünya görüsü genistir, vizyonu, yelpazesi genistir. Tutucu bir yapisi yoktur. Bu kadar futbolun içindeki bir adam 'Bayindirliktan, iskandan ne anlar' derseniz, ona da cevap vereyim. 'Faruk Özak otuz yili askin bir süredir insaat isleriyle ugrasir. Siki bilir bu isleri. En önemlisi öyle dalgaya dümene gelmez.' Eger bu ülkede 'Dürüstlük aniti' dikilecekse, Faruk Özak basi çeker.

Öyle dürüsttür, öyle hosgörülüdür ki, bu yapisiyla nasil politikaci olduguna sasirmistim. Ancak herkes iyi bilsin ki, dünyada hiçbir güç, hiçbir dayatma Faruk Özak'i dogru bildigi yoldan ayiramaz. Adamin hasidir Faruk Özak. Onun için yeni bakana yanasmaya çalisanlar, elini avucunu ovusturanlar bosuna heveslenmesinler. Hiç umuda kapilmasinlar. Isleri dogruysa sorun olmaz, isleri yanlissa en ufak sanslari olamaz.

Hiç unutmam, Trabzonspor'un lige çiktigi yil Konya deplasmanina gitmistim. O zaman Milliyet Gazetesi'nin genç bir muhabiriyim. Faruk Özak, orta alanin solunda oynardi. Topa müthis vururdu. O maçta ceza alani üstünden bir topa öyle vurdu ki, üst direge çarpan top gitti, santraya düstü. Bunu Istanbul'a dönüste serviste anlattim, kimseyi inandiramadim. O zaman televizyon da yok ki 'Alin size görüntü' diyeyim.

Futbolculugu bir numaraydi. Kendisi bir numara. Yakisir bu bakanlik Faruk Özak'a.

Sevgili Kaptan'dan, Sevgili Baskan'dan, Sayin Bakan'a. 'Hosgeldin Sayin Bakanim, yeni görevin hayirli olsun.'
      "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
      Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

İlk olarak Emin tarafından gönderildi

Hayirli olsun. Sasirdim dogrsu. Tayyip Beyin Trabzonlu birini bakan yapmasi hakikaten sasirtti beni. Kendileri pek sevmezTrabzonlulari diye biliyorduk.

Gerçi Spordan sorumlu devlet bakani da vardi eski Trabzonspor baskanlarindan ondan ne hayir gördük ki bundan da görelim...

ne hayiri gormek istedigini merak ettim dorusu??? trabzonspora olan hayrimi, sana olan hayrimi????

o zaman donelim 3 yil oncesine bakalim fatih tekkeyi antepspordan kim almis????? parasini belki o vermedi ama kaynagini o buldu. fatih tekke geldikten sonra beni buraya farukozak zorla getirdi dedi. ve faruk ozak bunlari yapiyorken ne milletvekiliydi, ne de trabzonsporda aktif bir gorevdeydi....

senden daha fazla hayri dokuncagi kesin,
        PARANIN ESIRI OLMAYALIM

Yorum

Açikcasi bende sevindimTürkiyenin en üst düzey bakanliklarindan biridir Bayirdirlik Bakanligi. Ondan tek ricam su olacak ki yeni yapilan ve biten Tanjant yolunun Atapark Kavsagini lütfen Trafik lambasi kalabaligindan kurtarmasidir! Zira yol resmi olarak açilmadigi için bugün yine orada Trafik kazasi olmustur! Yolu ve lambalari görenler bana hak verecektir..Hadi hayirlisi..

Yorum

hayirli olsun imar ve iskan bakanligi faruk özak'in insallah basarili olur

Yorum

insallah basarili olur
              "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

hayirli olsun
                Oflu yuz direk Allaha bagliyiz

Yorum

hayirli ugurlu olur insaallah! trabzonsporumuz için de elinden geleni yapar insaallah! geçmistekiler gibi olmasin hani(!)

FATIH SULTAN TEKKE
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

İlk olarak Utku61 tarafından gönderildi
                    Açikcasi bende sevindimTürkiyenin en üst düzey bakanliklarindan biridir Bayirdirlik Bakanligi. Ondan tek ricam su olacak ki yeni yapilan ve biten Tanjant yolunun Atapark Kavsagini lütfen Trafik lambasi kalabaligindan kurtarmasidir! Zira yol resmi olarak açilmadigi için bugün yine orada Trafik kazasi olmustur! Yolu ve lambalari görenler bana hak verecektir..Hadi hayirlisi..

orasi galiba düzeltilecekmis diye duydum... acaba yaparken akillari nerdeydi?!?
                    [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

Hayirli ugurlu olsun... Faruk Özak herseyin en iyisine layiktir... Dürüstlügün temizligin simgesidir. Görevini layikiyla yerine getirecektir...

Artik su karadeniz yolu da bitsin artik...
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
                        iyi de faruk özak bayindirliktan anlar mi ki?dün kendisi de bu atamaya çok sasirdigini söyledi..hayirlisi oplsun ne diyelim

Bence bu atama normal,sanmiyorum kendisi öyle bir sey söylesin;zaten yillardir Insaat isleriyle ugrasiyor Bakanimiz.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                        Yükleniyor...
                        X