Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2009-2010 Tercih Sezonu YGS-LYS

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öyle tabi.Ama pdr nin puanı hukuk kadar var çoğu üniversitede.Bir savcı da memur.10 yıllık savcılar 5-6 milyar para alıyor.Tabi paradan ziyade önemli olan mevki bence.Bir de pdr yi seçerken iyi düşünmek gerekiyor.Ben şahsen çocukları motive edeceğimi sanmıyorum.Onları dinleyebileceğimi de.Aksiyonu bol bir meslek istiyorum.(Avukat olursun peşinde mafya.Ohh miss valla )
    Sen yatkınsan mesele yok.
    Keşke girebilsem Yeni klavuzları bekliyorum bakalım kaçtan alacaklar PDR için.
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Yeni klavuzda neler olacak ?

Taban puanları filan olmayacak değil mi ? Kontenjanlarla birlikte neler olur bilgisi olan var mı ?

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni klavuzda neler olacak ?

Taban puanları filan olmayacak değil mi ? Kontenjanlarla birlikte neler olur bilgisi olan var mı ?
        Yeni kılavuzda tam olarak hangi sıradan alındığı bilinir. Bu rakamlar geçen seneye göre olan rakamlar.
        Hangi üni. kaçtan kaç kişi alacak.
        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeni kılavuzda tam olarak hangi sıradan alındığı bilinir. Bu rakamlar geçen seneye göre olan rakamlar.
          Hangi üni. kaçtan kaç kişi alacak.
          Bu rakamlar elimde var benim zaten. Bir dosya halinde indirmiştim. Ama kesin değil galiba ?

Bu arada öysm rakamları ile benim elimdekiler çok fazla değişir mi ?

Yorum

Bu rakamlar elimde var benim zaten. Bir dosya halinde indirmiştim. Ama kesin değil galiba ?

Bu arada öysm rakamları ile benim elimdekiler çok fazla değişir mi ?
            Bende de rakamlar var fakat daha bu senekiler değil. Değişeceği kesin. Ama ne kadar farkeder kontejyanlarla da alakalı.

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bende de rakamlar var fakat daha bu senekiler değil. Değişeceği kesin. Ama ne kadar farkeder kontejyanlarla da alakalı.
              Mesela öğretmenlikler geriliyor gibi bir kanı vardı bende. hem 2008 hemde 2009 daki sıralamalara bakınca bunu gördüm.

bu sene açıklanacak kılavuzda da gerileme şansı var mı peki ?

Yorum

• Kontenjanlar genel olarak %7 artacakmış.Klavuzda harç parası ve bölümlerin kontenjanları olacak.Cumartesi ösym sitesinde yayınlayacak klavuzu.

Yorum

Mesela öğretmenlikler geriliyor gibi bir kanı vardı bende. hem 2008 hemde 2009 daki sıralamalara bakınca bunu gördüm.

bu sene açıklanacak kılavuzda da gerileme şansı var mı peki ?
                  Tabii ki , her bölümün öyle bir imkanı var. Kontejyanlar arttığı sürece ki her sene artar zaten.

Yorum

• Eyvallah ya, biraz olsun ne yapacağımızı biliriz en azından. Çok sağolun kardeşler varolun

Yorum

• MF4 14433...
                      Kendimce tercih sıralamamı belirledim ama hacettepe bilgisayar mı,yıldız teknik bilgisayar mı hangisine önce yazacağıma karar veremiyorum.

Yorum

• arkadaşlar istanbulda öğrenci olmak nasıldır.orada okumak zor mudur rahat mıdır.örneğin bi ankarayla kıyaslanınca.benim iki şüphem var.1-deprem riski.ya ben ordayken deprem olursa Allah korusun. 2-İstanbul büyükşehir.her türden insan var.sonuçta insanın başına her iş gelebilir.yaşam koşulları nasıldır yani...

Yorum

• 9 eylül tıp fakültesinde okunacak bölümler haricinde 9 eylülü önermem

hele adresinde tınaztepe geçen bölümlere bulaşmayın biraz ortamdan faydalanmak istiyorsanız..

ege yazın bornovada yaşayın

tecrübeyle sabittir..
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            MF4 14433...
                            Kendimce tercih sıralamamı belirledim ama hacettepe bilgisayar mı,yıldız teknik bilgisayar mı hangisine önce yazacağıma karar veremiyorum.
                            Pek anlamam ama sayısalcı olman tekniğe gitmen daha mantıklı sanki.

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar istanbulda öğrenci olmak nasıldır.orada okumak zor mudur rahat mıdır.örneğin bi ankarayla kıyaslanınca.benim iki şüphem var.1-deprem riski.ya ben ordayken deprem olursa Allah korusun. 2-İstanbul büyükşehir.her türden insan var.sonuçta insanın başına her iş gelebilir.yaşam koşulları nasıldır yani...
                              İstanbul'daki deprem riskinden korkuyorsan aynı fay hattı Kocaeli ,Sakarya , Düzce,Bolu,Ankara''nın üstünden de geçip İç Anadoluya uzanıyor.

Ayrıca okumanın şöyle avantajı var , her türlü imkana sahipsin. Her çeşit insan var doğru diyorsun. Ama sen üniversitede o kadar çeşiti bulamazsın. Ayrıca semte de bağlı.

Git İstanbul ünide oku , tüm kampüsleri nerdeyse Vezneciler,Eminönü civarlarında. Sıkıntı olmaz oralardan.
                              Beşiktaş,Ortaköy...

Ama gidip de Esenler Yıldız Teknik yazma derim Esenlerde okuyordum. Ne kadar çeşit varsa orda. SAnırım da İstanbul'un en kalabalğı. 700.xxx nufüs var diyorlardı.
                              Biraz da yerine bağlı. Semt olarka söylersen daha faydalı bilgi verebiliriz.

Yorum

• ya deprem işi espriydi zaten henüz ne tercih yapsam kararsızım düşünüyorum.boğaziçi siyaset ve uluslararası ilişkiler yazarım istanbuldan zaten yazarsam eğer onu da alamam zaten.merakımdan sordum istanbulu sadece.iyi araştırmam lazım tercih işini ya.ne zor işmiş bu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X