Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2009-2010 Tercih Sezonu YGS-LYS

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    olabilir,adaletsizlik olabilir,her sistemde vardır.
    benim kıl olduğum nokta;sanki her nimetten biz faydalanıyormuşuz da düz liseliler imamhatiplilere yok size deniliyormuş gibi bir hava var...
    ben okul puanım olmasa 12 bininciyim olduuğu için 15bininciyim.
    benimle aynı ortalama sahibi düz liseli arkadasım benden 10 puan fazla alıyor.
    hayır 5 sene servis parası verip allah'ın dağına çıkıp bir de bir sene kaldığıma mı yanayım yoksa hala salak muamelesi görüyor olduğuma mı ?
    Hayırdır 5 sene ne iş?

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben meslek lisesi bilg. bölümüyüm.Arkadaşlar benim ygs-1:408 puanla 1646. olma şansım yok değil mi?Bu sıralama meslek lisesi bilgisayar bölümü okuyanlar arasında sanırım.Lütfen cevap bekliyorum.(408 puan ek puanla birlikte)
      Ah şu soruma cevap verseniz ölür müsünüz onu merak ediyorum?

Yorum

• İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayırdır 5 sene ne iş?
        bir dönem sakattım gidemedim okula (:
        hem derslerden hem devamsızlıktan kaldım.
        Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
        Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Kaderimizde doktor olmak yokmuş ne yapalım ..

Şok oldum sabah , yavaş yavaş kendime geliyorum bu kdar kötü olma ihtimalini hiç düşünmemiştim ...

Tabiki şükretmek lazım ama 5 bin sıra gerilemek de hoş bir duygu olmuyor ...

Umarım herkes istediğini elde eder..

Mf 3 : 11276 Mf :4 : 7025
          Twitter Adresim

Yorum

• Yıkıldım bittim çöktüm resmen.Hala boş boş sağa sola bakıp dolanıyorum ortalıkta.Bunu haketmemiştim mk.İstediğim yer zaten gelmiyor, bide bizimkilerin olsun şurası da iyi oraya yerleş vs. laflarına iyice ayar oldum.Tercih falan da yapmam herhalde.Seneye demekten başka çarem kalmadı.Kendimde seneye okul derdi olmadan bu işi rahat götürebilecek gücü hissediyorum.Ama şu yaz tatili bu psikoljiyle nasıl geçecek hiç bilmiyorum.Lanet olsun.
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Arkadaşlar mutlaka şehir dışına gidin. Gerekirse İstanbul'dan Hakkari'ye gidin ama şehirdışı olsun.

Yorum

• Bende şehir dışında okumayı düşünüyorum.Tecrübe şart.Bir de hangi hukuk fakültelerini önerirsiniz?(Ankara ve Gazi gelmiyor,diğerleri arasından)

Yorum

• İTÜ,ODTÜ,YTÜ,Boğaziçi gibi üst düzey üniversiteler dışında diğer tüm üniversitelerde (Vakıf-devlet) üç aşağı beş yukarı endüstri müh. eğitimi aynıdır diyebilirim.

Üniversiteye girince belki erken belki geç göreceksiniz ama tüm bölümler için söyleyeceğim şey boş vakitlerinizde kendinizi geliştirin, sosyal faaliyetlerden sorumluluklardan kaçmayın.
                  En son agahozlu tarafından düzenlendi; 15.07.2010, 21:47.
                  "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ah şu soruma cevap verseniz ölür müsünüz onu merak ediyorum?
                    Meslek Liseliler içerisinde ki sıralaman o senin .
                    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• PDR için teknik üniversitele mezunu olmak dezavantaj yaratır mı ? Mesela Katü PDR gitsem Tm bölümü olduğu için mezun olduktan sonra iş bulma imkanı açısından geri planda olur muyum?
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        PDR için teknik üniversitele mezunu olmak dezavantaj yaratır mı ? Mesela Katü PDR gitsem Tm bölümü olduğu için mezun olduktan sonra iş bulma imkanı açısından geri planda olur muyum?
                        Sanmam.PDR de iş imkanı geniştir.Ama kendini geliştirmen zordur.Genelde bitirenin iş korkusu derdi olmaz.Ama öyle ahım şahım maaşta almazlar.

Yorum

Sanmam.PDR de iş imkanı geniştir.Ama kendini geliştirmen zordur.Genelde bitirenin iş korkusu derdi olmaz.Ama öyle ahım şahım maaşta almazlar.
                          Ahım şahım maaş mı almazlar Bizim Rehberlikçiye sorduğumuzda adam utanıyor parasını söylemeye Sence azdan mı utanıyor çoktan mı
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Ahım şahım maaş mı almazlar Bizim Rehberlikçiye sorduğumuzda adam utanıyor parasını söylemeye Sence azdan mı utanıyor çoktan mı

Bizim rehberlikçide süslenmeme yetmiyor diyo?Ayrıca öğretmen olmaktanda şikayetçi.Alacağın para söylim sana 2.000 tl dir.

Yorum

Bizim rehberlikçide süslenmeme yetmiyor diyo?Ayrıca öğretmen olmaktanda şikayetçi.Alacağın para söylim sana 2.000 tl dir.
                              Bereket versin Sabah 8 Akşam 5

Memursun.

Yorum

Bereket versin Sabah 8 Akşam 5

Memursun.
                                Öyle tabi.Ama pdr nin puanı hukuk kadar var çoğu üniversitede.Bir savcı da memur.10 yıllık savcılar 5-6 milyar para alıyor.Tabi paradan ziyade önemli olan mevki bence.Bir de pdr yi seçerken iyi düşünmek gerekiyor.Ben şahsen çocukları motive edeceğimi sanmıyorum.Onları dinleyebileceğimi de.Aksiyonu bol bir meslek istiyorum.(Avukat olursun peşinde mafya.Ohh miss valla )
                                Sen yatkınsan mesele yok.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X