Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Futbolmenajeri.com (Online Football Manager)

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali'ye de ben teklif ettim
    Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ali'ye de ben teklif ettim
      Aramızda 600 bin euronun lafı olmaz

Yorum

• Tamam öyle olsun abi. Benn fakir takımım
        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Fenerbahce 3-0 Galatasaray

Semih 5 hafta sakatlandı doktor kac haftada iyileştirir semih ' in sakatlıgını

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fenerbahce 3-0 Galatasaray

Semih 5 hafta sakatlandı doktor kac haftada iyileştirir semih ' in sakatlıgını
            3 haftada iyileşir hayırlı olsun abi taktikler yarıyo...
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Ömer'im senin takımı devralabilirim ne ettun koca Trabzona
              Trabzonspor 1 Kayseri 5 tüüü yazıklar gelsin sana ççç
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• hayırlı aksamlar uşaklar. valla yazdıklarını zı okudum güzel bişeye benziy bu oyun nerden kayıt ederim nasıl oynanır biriniz bana yardımcı olur da
                TRABZONSPOR
                Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  3 haftada iyileşir hayırlı olsun abi taktikler yarıyo...
                  Evet işe yarıyor Semih gibi iyi bir oyuncuyu 3 maclıgına dakaybettigim için üzüldüm

Haftaya rakip Sivas Su ankaragücü menejeri oyunun hilesini falan mı bulmuş böyle gitmesi imkansız yahu adam ilk yarım saat 4 tane birden atıyor

Yorum

• İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hayırlı aksamlar uşaklar. valla yazdıklarını zı okudum güzel bişeye benziy bu oyun nerden kayıt ederim nasıl oynanır biriniz bana yardımcı olur da
                    Bence bekle 10 gün içinde şu andaki lig bitecek sadece buradaki arkadaşlarla yeni lig kuracağız.
                    Şu anki ligimizde 3-4 yabancı var.
                    Ama Yeni lig sadece BMN den olacak.
                    kayıt içinde erken ama istersen www.futbolmenajeri.com sitesine girip inceleyebilirsin
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Nihayet Ömer'ide aradan çıkarttık.
                      7.likten 5liğe yükseldim bir anda
                      Şansıma 8taşta Ankaragücüyle oynuyor.
                      İlk yarım saatte 4 tane atarsa yaşarız.
                      Bende Kerem'le oynuyorum.
                      Kerem'i yenersem hedefim olan 4.lük koltuğuna otururum
                      BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence bekle 10 gün içinde şu andaki lig bitecek sadece buradaki arkadaşlarla yeni lig kuracağız.
                        kayıt içinde erken ama istersen www.futbolmenajeri.com sitesine girip inceleyebilirsin
                        Daha yaklasık olarak 1 ay var yahu nerden cıktı 10 gün 13. haftadayız zaten 21 gün yapar kupa mac günleri de 4 tane etti mi sana 25 gün

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çok geç artık antalyasporun basına geçtim nasıl oldu anlamadım ama

10 gün sonra benide almayı unutmayın lige . bu acemilikle sonuncu olurum ama neysa
                          TRABZONSPOR
                          Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                          Mesut Keleş (19)

Yorum

• ya ben beklyiorum hala giremedim liginize
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              çok geç artık antalyasporun basına geçtim nasıl oldu anlamadım ama

10 gün sonra benide almayı unutmayın lige . bu acemilikle sonuncu olurum ama neysa
                              Daha 1 ay var yaklasık olarak siz kendiniz oynayın simdilik oyunu ögrenin suanlık

Yorum

• ben 10 hesapladım yahu
                                Fenevli fenevli teklifimi tikkate al
                                BordoMavi.Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X