İlk olarak Misina tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Futbolmenajeri.com (Online Football Manager)
Daraltma
X
-
.....
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeniden mi başlasam acaba ..?
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeplasmanda maç.
Ne taktik verirsin ?
4-5-1 oynamayı düşünüyorum.
Kadro bu;
Ula bilgisayardaki resmi buraya nasıl yüklüyoruz ?yapamadımKadir Has Üniversitesi
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi ben büyük maçlarda da 4-3-3 oynarım açık oynarım daha iyi... ama orta saha oyuncularının defansif yönü de iyi olmalı...
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bütün hesaplar kilitli amaÇoklu hesap yapmıştım zamanında.
Bir çözüm bulabilirsem ben de katılmak isterim aranıza.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor doludur abi o yüzden alamazsın.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bi taktik daha fazla taktik değiştirme takım bi taktiğe alışıyo ve onla oynuyo birden değişirse yenilirsin...
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleee ne yapmak lazım.hiç boş olmayacak mı
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni bir hesap açtım.
Söyleyin bakalım nereye geliyoruz ..?
arattır bulursun.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
http://www.yukleresim.com/ abi bu siteye gir gözattan resmi yükle sonra en üstte çıkan linki şu mesaj yazma yerindeki üstte en sağdan ikinci resim yükleme simgesine yapıştırıp ekle diyosun...Kadir Has Üniversitesi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞAMPİYON TRABZONSPOR (1075498)
arattır bulursun.
Ona göre arayayım.
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi serverde bu lig ?
Ona göre arayayım.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiyede.
Herkesin aynı olması gerekmiyormuydu ?
- Alıntı
Yorum
Yorum