hespi güzel[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sezonun En Güzel GOLÜ
Daraltma
X
-
İlk olarak yavuzzz tarafından gönderildibunu bence pembe panter rüstü ye sormak gerek , daha önce böyle kaçtane gol yemis , eee rüstü fatih den gol yemek sörf yemeye benzemez [img]smileys/smiley36.gif[/img]
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
- Alıntı
Yorum
-
Yaw takim hep maç sov yapiyor resmen.Korkuyorum yakinda sallamayacaklar derbi disindaki maçlari[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Açik konusmak gerek hazirlanislariyla beraber 73 golün hepsi birbirinden güzel...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Bu gollerin bir arsivini yapalim derim...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak yavuzzz tarafından gönderildibunu bence pembe panter rüstü ye sormak gerek , daha önce böyle kaçtane gol yemis , eee rüstü fatih den gol yemek sörf yemeye benzemez [img]smileys/smiley36.gif[/img]
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]cok guldurdun beniEdited by: alptugbaykal
- Alıntı
Yorum
-
bence estetik acisindan en güseli Kaptanin EzikBahçe ye attigi kafa golü cok güseldi. Birde Szymek in GAY se ye attigi o beklenmedik anda gelen golde muhtesemdi. Bence Kategoriye sokarsak sezonun kafayla atilan en güzel golü Kaptan dan ayaklada Szymek ten geldi.
Saygilarimla
DJ Ofkopat- impossible ? what does it mean ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak tselif tarafından gönderildi
FATIH'IMIN fb YE ATTIGI O MUHTESEM GOOOOOOOOOOOL ANLAMI ÖYLE BÜYÜKKI......
VE TRABZONSPOR'UMUN TÜM OYUNCULARININ ATTIGI HER GOL BENIM IÇIN DÜNYALARA BEDEL...
VE FATIH'IM BU AKSAMDA GOOOOOOOL ATACAK...
- Alıntı
Yorum
Yorum