Fevkalede olur..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon' da Şanlıurfa Caddesi olsun mu ?
Daraltma
X
-
-
Urfa'da o samimi havayı yaşayıp hisseden birisi olarak mutlaka olmalı diyorum.
Mükemmel düşünce Faik abi. Teşekkürler...İlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
- Alıntı
Yorum
-
Fadıl Akgündüz'ü de unutmayalım mademODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞanlıurfa'da da Trabzon caddesi olacaksa neden olmasın.Bize Her Yer TrabzonBMN Taraftar Topluluğu
- Alıntı
Yorum
-
Bu başlığı açma ihtiyacı hissettim çünkü ;
1- Şanlıurfalı Kardeşlerimizin yakın ilgisini bir şekilde onore etmek dostluğumuzu dahada artırarak sonsuzluğa taşımada faydalı oacağını düşündüm. ( Biz yaparsak karşı tarafta yapar eminim bu konuda terettüd hasıl olmasın)
2- Son zamanlarda Trabzon Halkıyla ilgili yapılmaya çalışılan linç kampanyasına tokat gibi cevabı Urfalı kardeşlerimiz vermiştir. Bizde bunu yaparak dosta düşmana bölünmez bütünlüğümüz gerçeğini bir kere daha hatırlatırız.
3- Hala Maraşlı insanların " Biliyormusunuz bizim en işlek Caddemiz sizin ilinizden , sizinkide bizden " gibi hoş laflar duyuyorum insanlardan. Bu çok hoşuma gidiyor. Neden Urfalı Hemşehrilerimizinde bizim ilimizde adı olmasın.
4- Kardeş takım Urfaspora bir jestde olur bu......
5- Yeni insanları Trabzonsporlu yapabilmek adınada bir adım olacağını düşünüyorum....
6- Yarın öbür gün Barca Sokağı gibi taleplerin geleceğini düşünmüyorum çünkü Barcanın bu ülke insanıyla doğrudan bir bağlantısı yok.....Ama Urfanın fazlasıyla var...
Bu ve bunu gibi düşüncelerle bu başlığı açtım.......
Değişik fikirlerd eolabilir saygı duyuyorum...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak tr.61-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMahale olursa "İyi Olur" diye düşünüyorum ! Bence Mahalle olmalıdır !Yaşamak Direnmektir!
- Alıntı
Yorum
Yorum