Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İstanbul'a 3. Köprü Garipçe-Poyrazköy Arasına Yapılıyor

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

istanbul ve çevresi iller merkezli devlet yapısından kurtulmadıkça istanbulun trafik sorunu bitmez
    Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

Şöyle dönüp 10 sene geri gidiyorum ve o zamanki trafiği düşünüyorum hakikaten çok rahatlık vardı. Birde şimdi bakıyorum, İnsandan çok araba var ve birde önümüzdeki 10 sene sonrasını düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. İstanbul artık bu trafiği kaldıramıyor. Normal şartlarda Şişli'den Esenler'e 30 dakika da gidersin ancak bu trafikte bırak yarım saati 1,5 saat de gidersen öp başına koy. Dolayısıyla Allah sonumuzu hayır etsin, Emekli olmuş olsam yada memlekette iş imkanım olsa bu İstanbul'da bir dakika durmam, İstedikleri kadar köprü yapsınlar yetmiyor, yetmiyor. Afedersiniz ama kıçına don alamayan krediyle altına araba alıyor.
      TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

3 yetmez 10 tanede köprü yapasalar raylı toplu ulaşıma metroya Tramvaya geçmedikten sonra bu istanbula yetmez...

Her köprü yeni nufus yeni rant yeni kaoslar demek...

İstanbulun yeşil alanı florası kalmadı...

Su kaynakları ne yazıkki harab oluyor...

Biz bunları yazıncada yok medeniyet karşıtı stotükocu oluyoruz...
        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

Sürekli tenkit etmek, sürekli eleştirmek çözüm yolu değil.
          Alternatif çözümler sunulmalı, yoksa eleştirilerin inandırıcılığı kalmıyor.
          Köprü toplu taşıma ihtiyacından mı yapılıyor sanki?
          Hayır efendim, basbayağı şahsi arabası olanları rahatlatmak için.
          Ben istemez miyim kendi arabam olmasını? İsterim...Onun için yapılmasın edilmesin diye kestirip atamıyorum...

Köprüden şikayetçi olmak yerinde 10 yıl vade ile araba almaktan şikayetçi olmak, 2 yılda bir otomobil değiştirilmesine karşı çıkmak daha tutarlı.
          Köprü de yapılmasın, otomobil sayısı da azaltılsın diyebilmektir önemli olan....

Bana kalsa 2. Abdülhamid zamanında projesi cizdirilmiş boğaz altından tüp geçit projesi çok daha hoş olurdu...
          Ama yaşadığımız yer İstanbul, buna da ihtiyaç var...
          Zararlar en aza nasıl indirilebilir bu tartışılmalı....

Yorum

Güzel ülkemin çok büyük (?) bir sorunu çözüldü. Sağolsun hükümetimiz.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Ömrüm boyunca ağzımdan çıkan kelimelere dikkat etmediğim,
              Kendimi kaybettiğim, Tek yer Köprü trafiği..
              Doğru yer yanlış yer tartışmasına girmiyorum,
              ama o Trafikten beni kurtaracaksa
              yapandan Allah razı olsun..

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İstanbul işgal altında...

İstanbul sessizce fethediliyor...

Fakat çoğu insanımız bunun farkında değil...
                aynen katılıyorum abi
                bu potansiyeli artık durdurmak gerekir

Yorum

27 Nisan 1995

Üçüncü köprü bir cinayettir. Böyle bir teşebbüs İstanbul’un çağdaş kentleşmesi ve şehir içi ulaşım sistemi için ölümcül sonuçlar doğurur...”

Recep Tayyip Erdoğan

Yorum

İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    27 Nisan 1995

Üçüncü köprü bir cinayettir. Böyle bir teşebbüs İstanbul’un çağdaş kentleşmesi ve şehir içi ulaşım sistemi için ölümcül sonuçlar doğurur...”

Recep Tayyip Erdoğan
                    Cevap belli 15 senede çok şeyler değişti.

Yorum

İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      27 Nisan 1995

Recep Tayyip Erdoğan
                      tayyip avrupa birliği içinde aynılarını diyordu.bizi almayacaklar neden uğraşıyoruz falan .şimdi almayacaklarını bile bile kendisi uğraşıyor ...

Yorum

ısın aslı ole degıl belkı orasıda betona doner ama cooook uzun surer cunkı kopruyu dırek tunnelerden gecırecekler ve karadenız sahıl yoluna baglıcaklar yazlarıda trabzondan donuste istanbula gırdıgımızde trafık derdı bıtecek
                        Ofli - mucahiderdogan

Yorum

İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ömrüm boyunca ağzımdan çıkan kelimelere dikkat etmediğim,
                          Kendimi kaybettiğim, Tek yer Köprü trafiği..
                          Doğru yer yanlış yer tartışmasına girmiyorum,
                          ama o Trafikten beni kurtaracaksa
                          yapandan Allah razı olsun..
                          Bu yaklaşımın bence yanlış Süleymanım. Evet, hepimiz köprü trafiğinden şikayetciyiz, hepimiz o trafikte kalaylıyoruz ama sorun sadece trafik mi? Koce şehire 3,4,5 tane daha köprü yapsan, zamanla bu tarfik sıkışıklığı diğer köprülerde de yaşanmayacak mı? Bence bu şehrin en büyük sorunu göç'dür.Osmanlı zamanında İstanbul'a girmek için izin belgen olması gerekiyordu.Bence öncelikle bu şehrin bu sorununu çözsünler.İstanbul'u yatırım, çekim merkezi haline getirmekten vazgeçsinler... Ankara'daki bankaları İstanbul'a taşıyacaklarına İstanbul'un yükünü Anadolu'ya dağıtsınlar.

1990'lı yılların başında Fatih Sultan Mehmet köprüsü ilk açıldığında bu köprüden kimse geçmiyordu.Ben çok iyi hatırlıyorum o köprüden ilk geçtiğim günü, içim ürpermişti... O gün, hafifden sis'de vardı ve köprüden doğru dürüst geçen yoktu.Abartmıyorum Zeytinburnu'na gidene kadar, köprü yolunda en fazla 15-20 tane araç saymıştım.Bunu hayatım boyunca unutamam.

Şimdi ise aynı seneryo'yu yeniden yazıyorlar.Hemde nereye? İstanbul'un son akciğeri görevi yapan ormanların tam böğrüne...

Garipçe heee!! Hani o Koç Üniversitesine peşkeş çekilen köy...

Ah Poyrazım ah... Benim askerlik yaptığım köy, Anadolu Kavağı...Az zamanımız, emeklerimiz geçmedi oralarda, hakkım varsada helal etmiyorum...

Karadenize yapılan yol gibi bir set çekerler, Akçakoca,Sakarya,Zonguldak bağlayacağız diye Batı Karadeniz'i de berbat edip bırakırlar.Benim çocukluğumun geçtiği Vakfıkebir, Kirazlık sahilinde denize girecek yer yok!!! Oysa Vakfıkebir'in en uzun sahili orada idi.Taş, beton döküp, Çin settini ördüler.Denize ulaşmak için 20 metre yükseklikteki istinat duvarından aşağıya düşmeden inemek zorundasın.İnip denize girilecek alan toplam uzunluğu 20 metre.Evet yanlış duymadınız, 2 km'lik sahilimizin artık 20 metresinde denize girmeye çalışan gençleri görünce onlar adına üzüldüm.Oysa biz o sahillerde voleybol maçları bile yapardık.

Ama eskiden öylemiydi? Helede fındık zamanları, akşam 18'00'dan sonra fındık bahçesinden çıkan sahile koşardı.Sadece biz mi? İneklerini , köpeklerini alan denize koşardı.Ya şimdi? millet denize girmek için 10 km yol gidip, ücretli plaj'a gidiyor.Medeniyet bu mu?

Karadeniz insanını denizden koprdılar.Ben bunu bilir, bunu söylerim.Hadi biz yaşadık o güzel günleri, bizim çocuklarımızın ne günahı vardı? Onlar ne yapacak?

Olay sadece köprü trafiği değil ki? İkinci köprü yapıldığı zaman etrafında tek bir tane ev yokken, şimdi etraf evlerden geçilmiyor.

Bu şehre bir iyilik yapılması isteniyorsa, önce göçü durduracaksın...
                          En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 30.04.2010, 14:40.
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

İstanbuldaki binaları yıkıp yol yapsan yine yetmez ama buda bence olumlu gelişmedir yapılmalı kamyon ve otobüsler diğer köprülerden çıkarılmalıdır ....İstanbulda yaşamayıp ahkam kesenler her sabah akşam o köprü trafiğinde çile çeksinler bakalım kaç gün dayanacaklar..
                            SÜRMENELİİİ...
                            https://twitter.com/karabekir61

Yorum

Bu köprü ile trafik rahatlayacak mı sanki?
                              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

Çanakkale boğazına köprü yapıp,ege ve akdenizin yoğunluğunu istanbulun üstünden neden almıyorlar..bu gidişle koca Türkiye tek bir ilden oluşacak ya da bölgeden..varsa yoksa marmara bölgesi..
                                İstanbuldan gelip izmiti geçince başka bir dünyaya girmiş gibi oluyorsunuz..
                                Herkese Merhaba

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X