Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tartışıyor (9) | Papara Sponsorluğundan Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Pay Talebi
Daraltma
X
-
ist.utd. ekiplerine kıyak üzerine kıyak yapan, vergilerini tek kalemde silip, İstanbul'un en önemli arsalarını bedelsiz tahsis eden siyaset, bize gelince yırtınarak bulduğumuz sponsordan kendine ekstra paylar çıkarma derdine düşmüş, ne memleket ama!Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
- Alıntı
Yorum
-
Eğer böyle haksız bir durum varsa ve bunun arkasında düşman takımdan şikebahçeli milletvekilleri ve bürokratlar yoksa hiç bir şey bilmiyoruz.Kesin şikebahçelilerin Devlet makamlarını kullanarak akıllarınca, Trabzonspor'u köşeye sıkıştırmaya ve çaresiz bırakmaya çalışıyorlar.Harbi harbi o kuş beğinliler artık tamamen Trabzonspor'un varlığına birliğine göz dikmişler.Ama kuş beğinli şikebahçelilerin anlamadığı en önemli bir gerçek var.Trabzonspor inatçıdır ve Varlığına, Birliğine göz diken düşmanı yok etmeden hiç bir zaman durmaz, hedefe varana kadar kararlılık ile sonuna kadar gider...
Bu Ülkede çok çok güçlü olacaksın ve güçlü olmazsan herkes ezmeye çalışır.Bu çoğrafyanın orta doğunun kaderi böyle...En son deepmavi tarafından düzenlendi; 03.10.2023, 20:24.
- Alıntı
Yorum
-
Bu konu kaç gündür ortalıkta dolamıyor. Ali SÜRMEN pay istenmesini doğruladı, ancak, içeriğini halen kimse bilmiyor. Ne kulüp ne de Bakanlık açıklama yapmıyor.
Konu kamuoyunda tartışmaya açılırsa siyasi sonuçları olur diye herkes sus pus.
Detayları bilmek başta biz Trabzonspor'luların hakkı. Bilelim kulubümüz devletin hakkını mı yemiş, devlet mi bizim hakkımızı yiyor. Böyle susarak, gizleyerek kamu yönetimi olmaz.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
- Alıntı
Yorum
-
Tapusu sende olan yeri hükümete bırakıp, sana vaat edilen proje ile hiç alakası olmayan bir şekilde sana stad verilir hatta kiralanır sen de kabul edersen bu iş böyle devam eder.
Hiçbirine şaşırmıyorum. 3 istanbul takımının taraftarlarının zeka ortalaması bu denli fecaat halde olduğu için hükümet trabzonu kolluyor, bakanlar vesaire derken bizim kulübün yıllardır altının oyulduğu, faydalı bir iş dahi yapılmadığını göremiyorlar.
Çamur içinde, yanı başında hastane olan kaç stad var ülkede acaba? Keşke alacakları yüzde 25 son olsa da daha da bulaşmasalar kulübe ama ne gezer.30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTapusu sende olan yeri hükümete bırakıp, sana vaat edilen proje ile hiç alakası olmayan bir şekilde sana stad verilir hatta kiralanır sen de kabul edersen bu iş böyle devam eder.
Hiçbirine şaşırmıyorum. 3 istanbul takımının taraftarlarının zeka ortalaması bu denli fecaat halde olduğu için hükümet trabzonu kolluyor, bakanlar vesaire derken bizim kulübün yıllardır altının oyulduğu, faydalı bir iş dahi yapılmadığını göremiyorlar.
Çamur içinde, yanı başında hastane olan kaç stad var ülkede acaba? Keşke alacakları yüzde 25 son olsa da daha da bulaşmasalar kulübe ama ne gezer.
Trabzon'dan dün döndüm. Bir üst geçitte belediyenin reklam afişini gördüm: "Altını Üstüne Getirdik".
"Şehrin ebesini öptük", "içine ettik" dese daha masum kalırdı. Altını üstüne getirmek ne demek?
Vekiller, valiler, belediye başkanlarının vizyonsuzluğu Trabzon'un kaderi oldu. Silsile halinde şehri geri götürdüler. Trabzonspor'a tek artıları (tesadüfen de olabilir) unutulmayacak şampiyonluk partisiydi.
Gelelim stadyum meselesine. Avni Aker'in arkasında, Hasan Saka Caddesi'nde yaşadım ben. Deniz tarafı kale arkasının molozları duruyordu salı günü pazara gittiğimde. Millet bahçesi yapılacak ya... Üstü yeşil, altı hafriyat. Akyazı güya 7/24 canlı bir yer olacaktı. Influencer bir genç araba videoları çekiyormuş orada, onun haricinde 7/24 yaşayanlar sarhoşlarmış, öyle dediler. Gidip görmedim. Driftçi, tek tekerci de vardır muhakkak. Hastane yapılınca inşallah her an canlı olacak (!)
Asıl problem havalimanı. Pistin uzunluğuyla, terminaliyle, oto parkıyla... Ulaştırma Bakanı "Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandıracağız" dedi. Nasıl? Ne zaman? Bunlar tabii ki belli değil. Türkiye'de zaman, mekan ve yöntem belli olmaz. Öyle olsa adı proje olur. Bize proje lazım değil. Hele şu seçimler geçsin. Belki sayın bakan İstanbul BŞB olur. Yeni gelecek bakana da vaat lazım. Öyle değil mi?
Dikkat edersen, 25%'lik paydan bahsetmedim. O baki zatrn. "Rant"ı çoğunluk avam veya argo bir sözcük bilir. Ne yazık ki değildir. İşletme / İktisat literatüründe bir terimdir. Motorlu taşıt sahibi vatandaşından; girişte belirttiğim gibi "Ben istedim, oldu" diyerek iki defa vergi tahsil eden devlet, Trabzonspor'un sponsorundan mı RANTını almayacak? Alır tabii. Kullanım hakkı nedir, bilmiyoruz ki. İsim değiştirmek için kırk senaryo üretilmedi mi? Şaşırmamak lazım.
Ee, burada havalimanı kamulaştırmasının Trabzonspor'un devletten alabileceği en kritik ve değerli DESTEK olacağını defalarca yazmış biri olarak tüm camiaya "günaydın" diyorum. Bizimkiler yine Yomra'da otel kovalasın, lafım yok. MAY Tesisleri (Uçak gürültüsü hariç) harika. Abartmıyorum, dünyada eşi benzeri azdır. Fakat bugünün gerçeklerinde, pist batıya uzayacaksa (Doğuya uzayamadığı söylenmişti) DHMİ'ne devredilip Akyazı'nın bir bütün halinde kulübümüze devri (Üst yapının TOKİ tarafından inşa edilmesi şartıyla) sümen altı edilmemeliydi. En azından tartışılmalıydı. Mantıklıdır, mantıksızdır... Tartış. Peki ne oldu? Ağaoğlu "durup dururken" bir açıklama yaptı, başkanlıktan gitti sessiz sedasız! (Hani milletvekili olacaktı? Spor Bakanı yapılacaktı? TFF Başkanı yapacaktı onu Mustafa Erdoğan? Hey gidi... Ali Sürmen Divan Başkanı olarak, Serdar Bali futbolu çok iyi bilen efsane olarak, Hasan ve Yunus Emre insider olarak iki kelam etseler ya... Dillerini mi yuttular?)
Hem şehir hem kulüp kazanırdı. Metin Oktay, sokak arasında. Bakın, Gs orayı bırakıp Kemerburgaz'a gitmedi. Daha doğrusu, kağıt üstünde, gitti ve geldi. Neler kazandı neler.. Kiracısı olduğu yerin tapusunu aldı. Samandıra, Teknik Yapı sitesinin dibinde. Akyazı'da çekinilen ne? Dolgu alanı olması mı? Eğer oysa durum vahim. Koca stadyum ve müthiş hastane oturtuldu.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
O zaman hiç kimseye Devlet beleş bir şey vermeyecek, hiç bir takıma beleş arazi vb. şeyler peşkeş çekilmeyecek.Trabzonspor kendi stadına her sene Devlete kira bedeli ödüyorsa bütün takımlar ödeyecek.Trabzonspor'un stad sponsporluğunda Devlet pay alıyorsa, bütün takımların stad sponsporluğundan pay alınacak.Mesela şikebahçeye yeni peşkeş çekilen maltepe'deki çok çok değerli arazinin peşine düşelim.Ya o araziyi devlet geri alsın ya da her sene şikebahçe o değerli araziye çok yüksek bedeller ile kira ödesin.Yok artık öyle yağma...
Ve artık vergi affıda olmasın yok öyle eşek gibi yüksek euro bonservisli transferler yapacaksın.Sonra vergi affı isteyeceksin!En son deepmavi tarafından düzenlendi; 05.10.2023, 12:13.
- Alıntı
Yorum
-
Usta Sponsor oldunda burdan da Pay aldilar mi?
Digerlerinden her Stat sponsorluk oldun da hic alindi mi?
Cevabi biliyoruz zaten
Almadiysa niyetleri belli zaten.
Yukarda yazildi Avni Aker birak bu ucube yere gitmek ile.
Tüm haklarindan vazgecerek ekonomik zararin belki 50-100 mio euro bulduysa bunun suclusu Trabzonsporun haklarini koruyamiyan tüm ahmak baskanlarda.
son 5 senede 3 kez maca gittim en son Basel macinda ordaydim diger 2 sefer hemen girip ciktim mac sonu stat ici ve cevresine fazla gözlemedim.Ama Basel macinda hem stat ici katering vs rezil hem stat cevresi rezil.ne trafik isliyor kaza olup duruyor nede zaman gecirecek yer var.Ölü yeri orasi.
Benim bildim bileli Istanbul itlerine her yerden arsa tesis vergi affi vs. verliyor.
Devleti alenen dolandiriyorlar ama lobbileri sagolsun hep kazaniyorlar.
Bizim lobi biraz sive konusma biraz horon birkac poz verip cekip gidiyor.
Hep bana hep bana.Sampiyon oldumuzda hepsinin maskesi düstü ak koyun kara koyun belli olduçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
- Alıntı
Yorum
-
Bu karara kadar Trabzonspor rakipleri 3 büyütülmüş ile engelleniyor, bir oluveriyorlar sanırdım. Ama hiçbir klüpten istenmeyen bu payı istemek, devletin makamında oturanların tek düşmanının Trabzon olduğunun ıspatı…
yani tff, Anadolu klüpleri büyümesin diye kurulmuş…En son HasanTezel tarafından düzenlendi; 05.10.2023, 22:08.Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
- Alıntı
Yorum
-
Tek sevindiğim konu, fb gs bu sene tff tarafından o kadar açıkça kollanıyor ki, yavru büyütülmüş stadda linç etti gs delegesi büyükekşiyiTFF Başkanı'nın bu hareketi büyük tepki çekti!
Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
- Alıntı
Yorum
-
Tff de en az 50 yıllık bir damar sadece Trabzon a düşman, öyle kinlenmişler ki Trabzon yükselmesin diye Avrupa takımına teşvik parası verirler
neden diyeceklere, Burak bizde 31 gol attı milli olamadı, Egemen efsane id çağrılmadı, yahu tekke Uefa finalinin en iyi oyuncusu iken de önce de çağrılmadı, Hami bile Sabri kadar milli olamamıştır, Giray-Tolga-Onur vs asla PAYE VERİLMEDİ
Gidenler, ayına milli oldu
Egemen
Selçuk
Burak
Yusuf sarı şimdi de, yani bu düşmanlık çok netTrabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
- Alıntı
Yorum
Yorum