Sizce Trabzonspor'da sezonun MVP'si kim?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tartışıyor (7) | Sizce Trabzonspor'da sezonun MVP'si hangi oyuncu?
Daraltma
X
-
BMN Tartışıyor (7) | Sizce Trabzonspor'da sezonun MVP'si hangi oyuncu?
92Uğurcan Çakır0%73Anthony Nwakaeme0%4Dorukhan Toköz0%3Andreas Cornelius0%6Marek Hamsik0%0Anastasios Bakasetas0%2Edin Visca0%0Abdülkadir Ömür0%0Vitor Hugo0%1Ahmet Can Kaplan0%0Manolis Siopis0%0Berat Özdemir0%0Tymoteusz Puchacz0%0Djaniny0%0Stefano Denswil0%1Bruno Peres0%0Erce Kardeşler0%0Jean Evrard Kouassi0%0Yusuf Erdogan0%0Fodé Koita0%2Yunus Mallı0%0Anders Trondsen0%0Ismail Köybaşı0%0Serkan Asan0%0Hüseyin Türkmen0%0Anketin süresi doldu.
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...Etiketler: Yok
-
-
Tek bir MVP saymak olmaz ama sırasıyla en etkili 6 oyuncuyu sayarsak;
Nwakaeme -> Uğurcan -> Cornelius -> Edgar IE -> Bakasetas -> Hamsik
Sezonun tamamı düşünüldüğünde bana göre sıralama bu şekilde. Özellikle farkı açtığımız ilk yarı maçlarında Nwakaeme ve Edgar çok fazla etki etti oyunumuza. Edgar varken doğru düzgün organize ataktan gol yemedik. Penaltı ve kendi kalemize attığımız, geri pas vb. hata yaptığımız goller vardı sadece. O gittikten sonra her maç gol yemeye başladık.
Yorum
-
Benim sıralamam:
Uğurcan -> Nwakaeme -> Hamsik -> Dorukhan ->Cornelius -> Visca -> Bakasetas -> Siopis -> Ömür -> Djaniny -> Hugo -> Denswil -> Peres -> Edgar
Vay be, şampiyonlukta büyük pay sahibi tam 14 futbolcu saydım. İlk 14'te saymadığım Gervinho bile bir tane maç aldı (deplasmandaki Göztepe maçı). Demek ki şampiyonluk hakikaten geniş kadro işiymiş.
En son Barista tarafından düzenlendi; 05.05.2022, 20:35.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum