Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tartışıyor (5) | Şampiyonluk Kutlamalarına Eski Oyuncular Çağırılmalı mı?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BMN Tartışıyor (5) | Şampiyonluk Kutlamalarına Eski Oyuncular Çağırılmalı mı?

Bunu bir tartışma konusu olarak açıyorum.

Bu sezonun ilk maçından itibaren şampiyonluk serüvenimize katkı sağlayan fakat gerek sakatlık (Edgar vb) gerekse transfer (Yusuf Sarı vb) sebebiyle takımdan ayrılmak durumunda kalan oyuncuların, her ne olursa olsun şampiyonluk kutlamalarına çağırılması gerektiğini düşünüyorum.

Takımla birlikte sahaya çıksınlar demiyorum, fakat özel davetiye ile onore edilebilir, kendisine "katkılarını unutmadık" diyecek düzeyde bir plan yapılabilir.

Hatta, 2011 şampiyonluğundaki kadromuz dahi çağırılmalı.

Sizin düşünceleriniz neler?

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herkese selamlar

"BMN Tartışıyor" şeklinde düzenli aralıklarla ve belli konularda siz değerli renktaşlarımızla tartıştığımız, fikir alışverişinde bulunduğumuz yeni bir bölüm kurduk

Bölüm hakkında: https://forum.bordomavi.net/showthre...rtışması-Hk

Şu konu ile başlangıcı yapmıştık: https://forum.bordomavi.net/showthre...ım-Sevgisi-mi

Şu şekilde çalışmasını planlıyoruz: Yeni tartışma "Eyüp Yusuf Trabzonspor Genel" bölümünde bulunur eski tartışmalar "BMN Haftanın Tartışması" bölümünde arşivlenir. Tartışmalara orda devam edilebilir veya tartışmalar oradan okunabilir

Tartışma konusu önerileriniz için: https://forum.bordomavi.net/showthre...anı-Hk-Oylama

Buyrunuz
    0
    Evet
    0%
    0
    Hayır
    0%
    0

Anketin süresi doldu.

"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi
    Bunu bir tartışma konusu olarak açıyorum.

Bu sezonun ilk maçından itibaren şampiyonluk serüvenimize katkı sağlayan fakat gerek sakatlık (Edgar vb) gerekse transfer (Yusuf Sarı vb) sebebiyle takımdan ayrılmak durumunda kalan oyuncuların, her ne olursa olsun şampiyonluk kutlamalarına çağırılması gerektiğini düşünüyorum.

Takımla birlikte sahaya çıksınlar demiyorum, fakat özel davetiye ile onore edilebilir, kendisine "katkılarını unutmadık" diyecek düzeyde bir plan yapılabilir.

Hatta, 2011 şampiyonluğundaki kadromuz dahi çağırılmalı.

Sizin düşünceleriniz neler?
    Çok iyi fikir
    1983-1984 sezonundan sağ olanlar da çağrılmalı
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

Hemfikirim, muazzam olur
      Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

Gelmek isteyen herkes / Her futbolcuya davet verilmelidir. Camia komple büyünleşmeli büyüklük bunu gerektirir. Ben Burak Yılmaz ın gelmesini çok istiyorum zaten gelecektir kendisi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Bu çok yoruma açık bir konu…ama sabah YouTube da bir kez daha Abdullah Ercan’ın konuk olduğu NTV programı “kırılma anını” izledim…aslında bu 5. İzleyişim oldu galiba. Abdullah’ın 96 sezonu geneli ve özellikle o karanlık gece için anlattıkları beni çok duygulandırdı. İzlediyseniz - izlerseniz o duygunun size geçmemesi mümkün değil. Camianın genelinde ki algının “bizi sattı fenere gitti” gerçek olmadığını iyi Trabzonsporlular biliyor zaten. Bolu’da antrenör seminerindeyken FB delegesi zamanın kulüp başkanımız tarafından eşya gibi satıldıklarını ( ogün’le birlikte) biliyoruz. Ben Abdullah Ercan’ın orada olmasını isterim.
          Join the dark side ...

Yorum

Hakkımızın gasp edildiği her sezon için bir oyuncu çağrılıp onore edilmelidir . 96 için Abdullah, 2005 için Fatih Tekke , 2011 için Burak Yılmaz …benim fikrim. Gökdeniz, yattara ve Tolga zengin de eklenebilir.
            Join the dark side ...

Yorum

Bir de orada görmek istemediğim ilk isim Cumhurbaşkanı … yönetim bu işin içinden nasıl çıkar bilmem ama onun oraya gelip , bize cebinden kupa bahşetmiş havalarına katlanmam söz konusu olamaz .
              Join the dark side ...

Yorum

2011'in şampiyonluk kutlaması ya 2012 yılı olmadan kutlanacaktı ya da önümüzdeki yıllarda türkiyenin kurumlarının bağımsız olmadığı gerekçesiyle FIFA ve CAS'a başvuru sonucu çıkacak olan kararlardan sonra kutlanmalı! Şuan böyle birşey benim için anlamsızdır.
                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

İlk olarak MuratErdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu çok yoruma açık bir konu…ama sabah YouTube da bir kez daha Abdullah Ercan’ın konuk olduğu NTV programı “kırılma anını” izledim…aslında bu 5. İzleyişim oldu galiba. Abdullah’ın 96 sezonu geneli ve özellikle o karanlık gece için anlattıkları beni çok duygulandırdı. İzlediyseniz - izlerseniz o duygunun size geçmemesi mümkün değil. Camianın genelinde ki algının “bizi sattı fenere gitti” gerçek olmadığını iyi Trabzonsporlular biliyor zaten. Bolu’da antrenör seminerindeyken FB delegesi zamanın kulüp başkanımız tarafından eşya gibi satıldıklarını ( ogün’le birlikte) biliyoruz. Ben Abdullah Ercan’ın orada olmasını isterim.
                  Ben de izlemistim, ama sirf fbde oynamanin Trabzon'da oynamaktan daha zor oldugunu demesinden sebep gicigim kendisine

Yorum

Diğerlerini bilmem de şikeli sezondaki tüm ekip gerekirse evlerinden alınmalı.
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İlk olarak MuratErdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir de orada görmek istemediğim ilk isim Cumhurbaşkanı … yönetim bu işin içinden nasıl çıkar bilmem ama onun oraya gelip , bize cebinden kupa bahşetmiş havalarına katlanmam söz konusu olamaz .
                      Sadece CB değil hiçbir siyasiyi görmek istemiyorum ama eminim ki akp vekilleri damlayacaktır hemen kutlamalara.

Yorum

Bu konu , eski futbolculardan siyasetçilere doğru kayacak gibi..

Eski futbolcuları kulübün çağıracağını düşünüyorum.. özellikle edgar

Siyasetçilere gelince kulübün ne kapısına ne de stada sokulmaması gerekir..en üstünden en altına..çıkar kasmak isteyen başka kapıya gitsin..kutlayacaklarsa Haziran'da kutlayabilirler..bu kadar sene bekleyip sevincimiz heba olmasın..
                        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          +61
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            +1461
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

Gelmek isteyen her oyuncuyu çağırabilirler bence,Burak gelsin Selçuk gelmesin diye ayırmamak lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim