Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tartışıyor (1) | Futbol Sevgisi mi Öncelik Taşır, Takım Sevgisi mi?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BMN Tartışıyor (1) | Futbol Sevgisi mi Öncelik Taşır, Takım Sevgisi mi?

Benim için öncelikli olan futbol. Takım ikinci sırada.

Somut bir örnek vereyim: Mesela karşı tarafın eli ayağına dolaşsın da doğru düzgün hücum yapamasın diye ya da hakem hep bizden yana karar versin diye ıslık çalınıyor ya... Bu bana futbola ihânet olarak geliyor. Tercihim karşı tarafın futbolunu çatır çatır oynaması, futbola doyulan güzel bir maç sonunda maçı Trabzonsporun kazanması. Mağlup olduğumuz maçta da çatır çatır oynayıp mağlup olmamız. Faul yaptıysak hakemin o faulü vermesi... Bunun için futbolu tutulan takımdan daha çok sevmek gerekiyor. Takım sevgisi futbolun önüne geçtiğinde iş bambaşka bir hâl alıyor. Bu durum İstanbul’un olağan şüphelilerin taraftarlarında çok rahat gözlemlenebiliyor.

Önce futbol...
    57
    Futbol Sevgisi
    0%
    11
    Takım Sevgisi
    0%
    46
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Tabi ki Trabzonspor sevgisi
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

Benim için cevap belli. Futboldan nefret ediyorum

ama futbolu sevenlere saygı duyuyorum müsabakalara 90+ dakikasını ayıran herkesin karşılığını alma hakkı da var bunun için bizim lig pek iyi bir tercih değil

Yorum

Önce Trabzonspor diyeceksin.

Yorum

Futbol sevgisinden söz etmek için önce bir takım sevgisi olmalı diye düşünüyorum.
          Benim için futbolu eğlenceli kılan takımımdır.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Premier ligi bile seyretmiyorum o kadar diyeyim.

Yorum

İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Futbol sevgisinden söz etmek için önce bir takım sevgisi olmalı diye düşünüyorum.
              Benim için futbolu eğlenceli kılan takımımdır.
              Taraftarı olmadığın 2 avrupa kulübünün çok zevkli, çok çekişmeli, çok şık gollerle süslü maçını seyredip vay be ne maçtı, iyi ki seyrettim demiyor musun?

Bir de düşünceni anlamak için soruyorum, önce futbolu sevmek gerekmez mi, futbol sevgisinin henüz olmadığı bir durumda niye takım tutulur ki? Neticede takım futbol takımı.
              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Taraftarı olmadığın 2 avrupa kulübünün çok zevkli, çok çekişmeli, çok şık gollerle süslü maçını seyredip vay be ne maçtı, iyi ki seyrettim demiyor musun?

Bir de düşünceni anlamak için soruyorum, önce futbolu sevmek gerekmez mi, futbol sevgisinin henüz olmadığı bir durumda niye takım tutulur ki? Neticede takım futbol takımı.
                Tabiki avrupa takımlarının maçlarında diyorum.
                Ama bana göre temelde futbolu sevdiren hayranı olduğun takımdır.Eğer bir takımın hayranı değilsen onlarca yüzlerce maçı öylece heycansız,zevksiz tenis maçı izler gibi izlersin (: Bence.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Tabiki avrupa takımlarının maçlarında diyorum.
                  Ama bana göre temelde futbolu sevdiren hayranı olduğun takımdır.Eğer bir takımın hayranı değilsen onlarca yüzlerce maçı öylece heycansız,zevksiz tenis maçı izler gibi izlersin (: Bence.
                  Ben çocukken ilk sahada oynanan resmî maçı tvden Darıca’da askerî kampta açık havada 50- 60 kişiyle birlikte izlemiştim. 74 Dünyâ kupasıydı, görüntü siyah beyazdı, çocuk hâlimle sahada oynanan futbol çok hoşuma gitmişti, heyecanlı bir şeydi. Sonra kupanın diğer maçlarında da bazen iskemle bulup bazen de ayakta seyretmiştim. İnsan katılmadığı bir düşünceyi de anlayabilir ama futbolu sevmeden takım tutmak bana çok anlaşılmaz bir şey olarak geliyor. 😀 Sonra Trabzonspor 1. ligde oynamaya başlayınca takım sevgim de öyle oluştu.
                  7

Yorum

Ben çocukken ilk sahada oynanan resmî maçı tvden Darıca’da askerî kampta açık havada 50- 60 kişiyle birlikte izlemiştim. 74 Dünyâ kupasıydı, görüntü siyah beyazdı, çocuk hâlimle sahada oynanan futbol çok hoşuma gitmişti, heyecanlı bir şeydi. Sonra kupanın diğer maçlarında da bazen iskemle bulup bazen de ayakta seyretmiştim. İnsan katılmadığı bir düşünceyi de anlayabilir ama futbolu sevmeden takım tutmak bana çok anlaşılmaz bir şey olarak geliyor. 😀 Sonra Trabzonspor 1. ligde oynamaya başlayınca takım sevgim de öyle oluştu.
                    Biz daha genç kuşak olduğumuz için önce fanatik yaptırılıp sonra futbolun içerisine girdik hocam (:
                    Bu arada bu tip konular açarsanız forumda '' Haftanın Tartışması'' adı altında bir alan oluşturabilirim.

Yorum

Biz daha genç kuşak olduğumuz için önce fanatik yaptırılıp sonra futbolun içerisine girdik hocam (:
                      Bu arada bu tip konular açarsanız forumda '' Haftanın Tartışması'' adı altında bir alan oluşturabilirim.
                      Bu konu benim anlamakta zorlandığım bir konu diyemeyeceğim çünkü hiç anlayamadığım bir konu olduğu için merak edip böyle bir başlık açtım. Şimdi anladığım şu, bu konu üzerinde tartışmaya uygun konu değil. Bakalım benim gibi eski kafadan 1-2 kişi çıkar mı forumda. Şimdi bunu merak ediyorum.
                      7

Yorum

Bu konu benim anlamakta zorlandığım bir konu diyemeyeceğim çünkü hiç anlayamadığım bir konu olduğu için merak edip böyle bir başlık açtım. Şimdi anladığım şu, bu konu üzerinde tartışmaya uygun konu değil. Bakalım benim gibi eski kafadan 1-2 kişi çıkar mı forumda. Şimdi bunu merak ediyorum.
                        Çok güzel bir tartışma konusu.Farklı orjinal fikirler çıkacaktır.

Yorum

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi
                          Benim için öncelikli olan futbol. Takım ikinci sırada.

Somut bir örnek vereyim: Mesela karşı tarafın eli ayağına dolaşsın da doğru düzgün hücum yapamasın diye ya da hakem hep bizden yana karar versin diye ıslık çalınıyor ya... Bu bana futbola ihânet olarak geliyor. Tercihim karşı tarafın futbolunu çatır çatır oynaması, futbola doyulan güzel bir maç sonunda maçı Trabzonsporun kazanması. Mağlup olduğumuz maçta da çatır çatır oynayıp mağlup olmamız. Faul yaptıysak hakemin o faulü vermesi... Bunun için futbolu tutulan takımdan daha çok sevmek gerekiyor. Takım sevgisi futbolun önüne geçtiğinde iş bambaşka bir hâl alıyor. Bu durum İstanbul’un olağan şüphelilerin taraftarlarında çok rahat gözlemlenebiliyor.

Önce futbol...
                          noktası virgülüne katılıyorum
                          sakin olun...

Yorum

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim için cevap belli. Futboldan nefret ediyorum

ama futbolu sevenlere saygı duyuyorum müsabakalara 90+ dakikasını ayıran herkesin karşılığını alma hakkı da var bunun için bizim lig pek iyi bir tercih değil
                            Seninki çok farklı bir kategori, otomobil kullanmayı sevmeyip Ferrari satın almak gibi.

Futbolu dönen dolaplar nedeniyle mi sevmiyorsun, yoksa doğrudan futbolun kendisini mi sevmiyorsun?
                            7

Yorum

2010-2011 sezonundan sonra sadece Trabzonspor maçlarını izliyorum.

Bunun anlamı Trabzonspor sevgisi

Çünkü futbola leke bulaştı 2010-2011 sezonu ikinci devre maçlarında

Trabzonspor maçlarını izlemek bana yetiyor.

Daha fazla sinirlenip sağlığımı bozamam.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim