Dünye 3. sü milli takımın Hocası Şenol Güneş takımın başına geldi 2 ay sonra asmaya başladık (daha geldiği gün başlamıştık hatta), Vahid geldi ilk önce göklere çıkardık biraz zaman geçti onuda harcadık forumlarda, Ziya Hoca 2 sene önce adam gibi adamdı, kahramandı şimdi kel Ziya oldu. Sizce bu durum normal mi arkadaşlar belki görmek istemiyorsunuz ama 2 ayda bir hoca değiştirerek başarılı olamayacağımız aşikar. Eğer yönetim yönetimse Ziya Hoca yada X birini takımın başına getirir ve nasıl olsa kaybedilen bu sezon sonrası gelecek sezonun hazırlıklarını yapar, gelinen bu noktada Ziya Hoacayla devam kararı alınmışsa yapılacak şey gelecek sezonda onunla devam etmektir, çünkü bizim şampiyon olabilmemiz önceden planlanmış olarak hazır bir şekilde gelecek sezona girmemize bağlı eğer zerre kadar şüpheleri varsa göndersinler ve en az 2 yıllık sözleşme ile kimsenin üzerine tartışamayacağı birini (böyle birinin olmayacağı aşikar olmakla birlikte) getirsinler inanın bunun dışında yapılacaklar bizi kesinlikle şampiyonluktan uzaklaştırır. Bizim ise taraftar olarak hakikaten dengemiz bozuldu başarısızlıklar bizi yanlış reflekslere itmeye başladı burada hocaya ,futbolculara sürekli olarak hakarete varan eleştiriler yapar olduk ama her sene tüm takımı değiştirerek şampiyon olmanında mümkün olmadığını bilmeli, elimizdeki değerleri tutarak üstüne katmalıyız. Bu şekilde devam edilirse nice yönetimler, teknik direktörler, oyuncular gider gelir bizde burda kimilerini önce kahraman sonra hain ilan edip asmaya devam ederiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Bu Normal mi, Başarı Bu Şekilde Gelebilir mi?
Daraltma
X
-
Aferin birader bahsettiğim normal olmayan şey buydu zaten, kanımca şimdiye kadar kirlilik yaratacak tek kalem şey yazmadığımı düşünüyorum burada ve fikirlerin tartışıldığı bir ortam olduğunu düşündüğüm bu platformda başarısızlıklarımızın ana nedeni olduğunu düşündüğüm tespitimi dile getiriyorum. Ayrıca bu rüyada görüp konu açma cümlesini de klişe haline getirdiğinizi ve her konuda muhalif bir tavırla sürekli olarak hiç bir fikir yada kanıt öne sürmeden birileriyle tartıştığınızı gözlemliyorum (bakınız kullanıcının gönderdiği diğer mesajlar bölümü). Eğer senin düşüncelerin bundan farklıysa gerekçeleriyle açıklarsın bunu slogan sözlerle değil ve bununla ilgili düşüncelerini lütfen özel mesajla yolla bana bu konu yeri değil.En son emre81 tarafından düzenlendi; 27.12.2006, 12:18.
Yorum
-
konuyu beğenmiyorsan yazmazsın olur biter bu olay artık hastalık olmuş burada ne kadar gerksiz saçma sapan olursa olsun böyle söylenmez yöneticilerin yapmadığı şei yapıoyosun nasıl iş bu?!kilit yemeyen her konu tartışılır ama acımasızca eleştirilmez...
ama ziya doğanla da bu iş olmaaz!!!En son A.Alper tarafından düzenlendi; 27.12.2006, 16:55.
Yorum
-
İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenormal değil..
yani sabah insanların uyanıp rüyasında gordükleri şeyle ilgili topicc açması hiç nrmal değil
her şeye başlık açanlara cevapları yeni başlıklarla verelim.
Lütfen şu başlık olayına bir çare bulalım.
Yorum
-
hepimiz takımımızı seviyoruz, birşeyler katarak ve saygılı seviyeli bir şekilde tartışarak hedeflere varabiliriz, kedi-köpek gibi birbirmizi yiyerek bir sonuç elde edemiyecemiz de aşikar
Yorum
-
İlk olarak emre81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünye 3. sü milli takımın Hocası Şenol Güneş takımın başına geldi 2 ay sonra asmaya başladık (daha geldiği gün başlamıştık hatta), Vahid geldi ilk önce göklere çıkardık biraz zaman geçti onuda harcadık forumlarda, Ziya Hoca 2 sene önce adam gibi adamdı, kahramandı şimdi kel Ziya oldu. Sizce bu durum normal mi arkadaşlar belki görmek istemiyorsunuz ama 2 ayda bir hoca değiştirerek başarılı olamayacağımız aşikar. Eğer yönetim yönetimse Ziya Hoca yada X birini takımın başına getirir ve nasıl olsa kaybedilen bu sezon sonrası gelecek sezonun hazırlıklarını yapar, gelinen bu noktada Ziya Hoacayla devam kararı alınmışsa yapılacak şey gelecek sezonda onunla devam etmektir, çünkü bizim şampiyon olabilmemiz önceden planlanmış olarak hazır bir şekilde gelecek sezona girmemize bağlı eğer zerre kadar şüpheleri varsa göndersinler ve en az 2 yıllık sözleşme ile kimsenin üzerine tartışamayacağı birini (böyle birinin olmayacağı aşikar olmakla birlikte) getirsinler inanın bunun dışında yapılacaklar bizi kesinlikle şampiyonluktan uzaklaştırır. Bizim ise taraftar olarak hakikaten dengemiz bozuldu başarısızlıklar bizi yanlış reflekslere itmeye başladı burada hocaya ,futbolculara sürekli olarak hakarete varan eleştiriler yapar olduk ama her sene tüm takımı değiştirerek şampiyon olmanında mümkün olmadığını bilmeli, elimizdeki değerleri tutarak üstüne katmalıyız. Bu şekilde devam edilirse nice yönetimler, teknik direktörler, oyuncular gider gelir bizde burda kimilerini önce kahraman sonra hain ilan edip asmaya devam ederiz.
Yorum
-
İlk olarak turkercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu ki ziya doğan ile bu iş olmayacak. Çünkü sabit fikirli.
Ayrica bu topigi acan arkadasimizi tebrik ediyorum tessekürler.
Ama tabiki kilitlenecegi söz konusu.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Valla başlığı açan arkadaşın yazısının altına imzamı atıyorum.Trabzonsporun sorunu tam olarak bu.geçenler de yazmıştım zaten.
Bazı arkadaşlar Trabzonsporumuzla ilgili düşünce geliştirilmesine bile katlanamıyor maalesef.Onların rüyalarında gördükleri de şöyle olluyor sanırım.
bu sene ziya gitsin morinho gelsin.10 kişi gitsin 5 kişi gelsin.seneye morinho gitsin,arsen wenger gelsin.o da yeniden takım yapar.olmazsa o da gider falan filan.
kardeşim işkembeden sallamayın.Takımın durumu belli,klubün parası belli.varsa bu koşullarda reçeteniz onu yazın.
ne yazık ki yönetimimiz de yönetme kabiliyetinden yoksun halde ve burdaki çoğunluğun kafasında olduğu için habire sil baştan takım kuruyor ama nafile.olacak olan şu ki:sıra onlara da gelecek ve yeni gelenle bu kervan aynen yoluna devam edecek.
Trabzonsporumuz mu? bu kafalardan bi tane abromovich çıkarsa belki bi şeyler olur yoksa...Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
1-Mahmut Hoca
2-TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak emre81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünye 3. sü milli takımın Hocası Şenol Güneş takımın başına geldi 2 ay sonra asmaya başladık (daha geldiği gün başlamıştık hatta), Vahid geldi ilk önce göklere çıkardık biraz zaman geçti onuda harcadık forumlarda, Ziya Hoca 2 sene önce adam gibi adamdı, kahramandı şimdi kel Ziya oldu. Sizce bu durum normal mi arkadaşlar belki görmek istemiyorsunuz ama 2 ayda bir hoca değiştirerek başarılı olamayacağımız aşikar. Eğer yönetim yönetimse Ziya Hoca yada X birini takımın başına getirir ve nasıl olsa kaybedilen bu sezon sonrası gelecek sezonun hazırlıklarını yapar, gelinen bu noktada Ziya Hoacayla devam kararı alınmışsa yapılacak şey gelecek sezonda onunla devam etmektir, çünkü bizim şampiyon olabilmemiz önceden planlanmış olarak hazır bir şekilde gelecek sezona girmemize bağlı eğer zerre kadar şüpheleri varsa göndersinler ve en az 2 yıllık sözleşme ile kimsenin üzerine tartışamayacağı birini (böyle birinin olmayacağı aşikar olmakla birlikte) getirsinler inanın bunun dışında yapılacaklar bizi kesinlikle şampiyonluktan uzaklaştırır. Bizim ise taraftar olarak hakikaten dengemiz bozuldu başarısızlıklar bizi yanlış reflekslere itmeye başladı burada hocaya ,futbolculara sürekli olarak hakarete varan eleştiriler yapar olduk ama her sene tüm takımı değiştirerek şampiyon olmanında mümkün olmadığını bilmeli, elimizdeki değerleri tutarak üstüne katmalıyız. Bu şekilde devam edilirse nice yönetimler, teknik direktörler, oyuncular gider gelir bizde burda kimilerini önce kahraman sonra hain ilan edip asmaya devam ederiz.taraf
Yorum
-
İlk olarak bodozlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla başlığı açan arkadaşın yazısının altına imzamı atıyorum.Trabzonsporun sorunu tam olarak bu.geçenler de yazmıştım zaten.
Bazı arkadaşlar Trabzonsporumuzla ilgili düşünce geliştirilmesine bile katlanamıyor maalesef.Onların rüyalarında gördükleri de şöyle olluyor sanırım.
bu sene ziya gitsin morinho gelsin.10 kişi gitsin 5 kişi gelsin.seneye morinho gitsin,arsen wenger gelsin.o da yeniden takım yapar.olmazsa o da gider falan filan.
kardeşim işkembeden sallamayın.Takımın durumu belli,klubün parası belli.varsa bu koşullarda reçeteniz onu yazın.
ne yazık ki yönetimimiz de yönetme kabiliyetinden yoksun halde ve burdaki çoğunluğun kafasında olduğu için habire sil baştan takım kuruyor ama nafile.olacak olan şu ki:sıra onlara da gelecek ve yeni gelenle bu kervan aynen yoluna devam edecek.
Trabzonsporumuz mu? bu kafalardan bi tane abromovich çıkarsa belki bi şeyler olur yoksa...
SaygilarDevlerin mezarı, Avni Aker Stadı
Yorum
-
Benim amacım burada hoca yada yönetimi eleştirmek ya da savunmak değil kötü yapıyosan bile bir stratejin olsun ve yanlış politika uygulamışım de ama bir planın programın olsun. Ziya Hoca iyidir kötüdür tartışmam bunun kararını verecek olan yönetimdir, ama eğer bu kararının arkasında duramayacaklarsa ortada bi sorun var demektir. Yönetim şimdiye kadar ki icraatleriyle sınıfta kalmıştır,ama hep ifade ettiğim gibi bundan önceki 3-5.. yönetimde sınıfta kalmıştır. Çözüm o gitsin bu gitsin değil takımın arkasındaki kitlenin desteğini alacak olan açılımlar geliştirebilecek yönetim anlayışıdır. Taraftar olarak yanlış gördüğümüz durumları burada tartışacağız tabiki ve burda yazılanlara karşı çıkanlar da olacak ve olması da gereken bu ama bunu yaparken insanları biraz daha anlayarak yazarsak boş laf değil çözüm de üretmiş oluruz diye düşünüyorum.
Yorum
-
@emre 81
Hay ağzına sağlık.
Kesinlukla normal DEYİLDURODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
Yorum