Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR - Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

TRABZONSPOR - Galatasaray

23 Eylül 2006 Cumartesi
    Trabzonspor - Galatasaray
    Stad: Hüseyin Avni Aker
    Saat: 20:00
    Yayın: Lig Tv
    En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 17.09.2006, 23:47.

Allahim Sen Bize Yardim Et!
    Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

walla bu macı alacagımıza ınanıyorum ben su gayse fobisinde kurtulacagız inşallah..bu mac bizimdir baska yolu yok.
      "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

Allah'ım sen TRabzonspor'a ve galatasaray fobisi olan Tolga ya yardım et.Oynayacak gözüyle bakıyorum ben kendisinin GAYs maçında.inşallah karga maçındaki güzel futbol ile onları karadenize dökeriz.
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

walla bu mac cok farklı olacak diye dusunuyorum ee nede olsa hocamız oyuncuları dinlendirmis!!
          "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

Bu maçı muhakkak almamız lazım...
            TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

Umarım bu maçta kalede Tolga olmaz Gs'ye karşı psikolojik olarak hazır olamayabilir.Ama Jeferson da olmaz:en iyisi kaleye Marcelinho geçsin Zaten birşey yaptığı yok!

Yorum

maçı alacağımıza inanıyorum yeter ki bizim futbolcular kafa olarak kendilerini maça hazırlasınlar ve konya maçını unutsunlar..iyi çalışsınlar gayret göstersinler biz onları yeneriz bordo maçındaki gs'yi gördüm de sahada yoktular...
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

ya jeff oynamasında isterlerse yavuz selimden bi kaleci alsınlar.razıyız...

galatasaray maçını alırızzzz...hiç korkmayın...gs de hiçbir halt yokkk.
                  Umut Bulut ile hiçbir akrabalığım yoktur. Üçüncü şahıslara duyrulur... ))

Yorum

Bu mac zor mac olacak, Jefferson salak gibi gol yemezse alma sansimiz var. Hersey jeffersona bagli.
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

mac basladiginda sahada gördügum onbire inanamadim önce! sadece basit bir karsilastirma yapacak olursak lazaroninin santrafsuz ciktigi macta bile daha fazla hucum yön olan oyuncumuz vardi ve ziya hoca da ondan görmüs olacak ki takima dort tane önlibero monte edip sahaya sürmüs.hasan hüseyin ferhat ayni tip oyuncular ve ben sadece ferhati tercih ederdim neyse bunu bir yana birakalim. ya ömer riza tercihini nasil aciklayacagiz!sanki deplasmanda hucum yön cok kuvvetli olan bir takima karsi oynuyoruz! takimin oyun anlayisi tamamen uzun toplara göre kurulmus ki bu yil ilk kez ortasahamiz bu kadar zengin diyebilecek kadar iyi oyuncularimiz var ortasahada.bunu da bir yana birakalim ya diger tercihlere ne demeli? mesela musampa! gelecek hafta bu adami hoca ilk onbirde sahaya sürecek ve buna adim gibi eminim ancak ziya hoca onu gorme ihtiyaci mac eksigini iderme ihtiyacini düsünmüyor! sayet gercekten avrupa kupasi maci nedeniyle birilerini dinlerdirmek isteseydi hoca o zaman tercihini sakatliktna cikmis keceliden yana degil de musampadan yana kullanirdi!birbaska sorun ise musa büyük! arkadas o kadar siritiyor ki hasana bile razi gelecegim yakinda eger o oynamazsa!al cagdasi stepanovun yanina ver fatih akyeli sag kanada al sana tas gibi defans. zaten gökdeniz yanlizlari oynuyor fatihle iyi bir ikili olurlarddi o kanatta ama hayir ziya hoca takimi dinlendirmek istiyor ancak benim ona söyleyecegim bir kavram var! aktif dinlendirme!!!o kadar önliberomuz var ancak da silva geldi bombos vudu ve kimileri de kaleciyi sucluyor! olacak isdegil! kaleci ne yapsin o suta anlayabilmis degilim! bir de yetersiz demezler mi! sonradna cikardigi iki yuzde yüzlk suttan bahseden kimse yoksa eger beb art niyet ararim bu yorumlarda.
                      bizim takim aptan olarak huseyine muhtac ise zaten bugun oldugu gibi sahada on kisi kaliriz.
                      yedek kulubesine bakiyoruz marche, symko ve musampa sahaya bakiyoruz hasan huseyin musa hatta ferhat... burada bir terslik var!

neyse oyun basladi golü yedik ancak hoca ikinci yariyi bekledidegisiklik icin ve acikcasi bu macin bize getirisi ya da daha dogrusu gtürüsü hoca marchelinioyu kendine küstürdü.surasi acik ki ziya hoca olsun lazaroni olsun oyunculari oynatmasini bilmiyor.kndi sistemleriyle oyuncularinin oynayabilecegi bir sistemi karistirip sahaya süremiyorlar takimi.
                      besiktas maci sonrasi yorum yazmadim cünkü okudugum yorumlar cok komikti! hickimse bjknin nasil aptalca bir sistemle oynadigini ve baki mercimeginin nasil bizlere goller ikram ettigini dikkate almadi ve hepimiz olaya baliklama atlayip sampiyonluk sarkilari söylemeye basladik be bu hafta nihayet kral ciplak diyebiliyoruz!

surasi acik ki kendi sahanda böyle oyun kurgulari gelistirir ve otuz yil önce oynanan oyunla kazanmaya calisirsan olacagi budur! oyundan tad almayi bir kenara birakin bu sistemle zevksiz de olsa mac bile kazanmak olanaksiz!

zia hoca anlasilan trabzonsporu denemesi tahtasi ya da praktikum yeri oalrak görüyor ancka ona tavsiyem arsen wegnerin yaninda bir yil praktikum yapabilir ama bizde degil. artik marchelino ortasahanin önünde santraforun arkasinda oynamya baslamak zorunda artik musampa kadroya girmek zorunda ve hasanla huseyin ne pahasina olursa olsun en fazla kadronun yedegi olarak takimda durmalilar...

gs macina dair söylenecek coks ey var nlar da hic iyi oynamiyorlar ve iclerindeki sorun bizim sorunlarimizdan daha büyük onlara karsi alacagamiz bir galibiyet bizi yaniltmasin kaldi ki on yildir onlari kendi sahamizda yenebiliyor da degiliz...

Yorum

Herzaman biz iyi oynuyoruz ama Pozisyonlari degerlendiremiyoruz. Antremanda daha cok bitirici son vuruslari calismamiz lazim. Kral Tekke olsaydi affetmez ama Ersen'in performansida su an iyi. 90 dakika ama mutlaka 90 dakika Seyirci destegi ile bu maci rahat aliriz. Inanin bana. BJK karsisinda'da herkes karamsar idi ama gördük neler oldugunu
                        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Neyse bu hafta japon bayragini hazirliyoruz) Syzmek sever Gs yi oynasin ve gol atsin) Defansta az saglam durur kanatlari etkili kulanirsak Gs ye japon bayragini teslim ederiz 21:45 te
                          13 Vitor Hugo

Yorum

--------------JEFF--------------

MUSA---MİLAN---FATİH---MURAT

-------HASAN----MUSAMPA-----

GÖKDENİZ----MARCE-----KEÇELİ

------------ERSEN--------------

Keçelinin performansına göre 2.yarı syzmek oyuna girebilir, musampa solda oynayabilir...
                            VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Herzaman biz iyi oynuyoruz ama Pozisyonlari degerlendiremiyoruz. Antremanda daha cok bitirici son vuruslari calismamiz lazim. Kral Tekke olsaydi affetmez ama Ersen'in performansida su an iyi. 90 dakika ama mutlaka 90 dakika Seyirci destegi ile bu maci rahat aliriz. Inanin bana. BJK karsisinda'da herkes karamsar idi ama gördük neler oldugunu
                              abi boyle oyunla birak gayseyi 3.lig takimindan zor yenerler bunlar. ne hirs var ne birsey ya.. yazik bu taraftara. yonetim cozum bulmazsa kongreye gidilmeli en kisa zamanda. BOYLE KOTU FUTBOL OYNANMAZ YA, MANTIGA SIGDIRAMIYORUM! bjkyi tigana sayesinde yendik, cunku onlar bizden berbat oynadi o aksam. allah yardimcimiz olsun ne diyeyim.

Yorum

Çalışıyor...
                              X