Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

DONANIM HAKKINDA YENI HABERLER ,SORUNLAR,ÇÖZÜMLER ,ÖNERILER,UYARILAR

HEPSI BURAYALAR
    40\'IMIZ ÇIKMAK ÜZERE
    SENEYE KESIN SAMPIYONUZ

ilk sorun benden olsun [img]smileys/smiley5.gif[/img]update edebilecegim norton haricinde iyi bir anti-virüs sistemi önerebilir misiniz?
    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

norton islemcinin yarisini kullaniyor hem çok hantal bence.benim kullandigim:

Armor2net Personal Firewall

çok etkili en ciddi virüslerde bi açkapa tamam

40\'IMIZ ÇIKMAK ÜZERE
      SENEYE KESIN SAMPIYONUZ

Yorum

ya benim pc ye format attim ama anakartin cd'sini bulamadim bu yüzden su an bilgisayarda ses yok kurulumunu yapmak lazim anarktin cd'si veya programi her neyse bunu nasil ögrenebilirm ögrendikten sonra bu sesin kurulumu için gereken programi nette bulabilirmiyim?
        tesekkürler
        ...anti-klişe timi...

Yorum

nvidia.com sitesinde ekran kartlarinin sürücüleri vardi heralde ana kartlarda vardir oraya bir bak istersen
          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

sagol
            ...anti-klişe timi...

Yorum

• pc cillin internet security 2006 hakkinda bilgisi olan varmi?
              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi
                ilk sorun benden olsun [img]smileys/smiley5.gif[/img]update edebilecegim norton haricinde iyi bir anti-virüs sistemi önerebilir misiniz?
                En Iyi Anti Virus Sistemi Kaspersky dir www.download.com adresinden ulasabilirsin[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi
                  En Iyi Anti Virus Sistemi Kaspersky dir www.download.com adresinden ulasabilirsin[img]smileys/smiley2.gif[/img]

ya bunun methini çok duydum daha önce yükledim de ama bilgisayri çok yavaslatiyor. sendede oluyor mu yoksa benle alakali bir durum mu? ve hangi versiyonunu önerirsin? piyasada çok var

Yorum

İlk olarak madheart17 tarafından gönderildi
                    pc cillin internet security 2006 hakkinda bilgisi olan varmi?

kardes pccillin 2002 kullanmistim ama update edilemeyordu ve ayrica çokta pasif kaliyordu. ben hiç memnun olmadigimdan simdi baska programlar ariyorum. ama 2006 nasildir onuda bilmiyorum

Yorum

İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi

ya bunun methini çok duydum daha önce yükledim de ama bilgisayri çok yavaslatiyor. sendede oluyor mu yoksa benle alakali bir durum mu? ve hangi versiyonunu önerirsin? piyasada çok var

Kaspersky Anti-Virus Personal v5[1].0.142 HARPOON bu versionu.

ben cafe isletiyorum be tum makinalrda bu var otomatik gucelliyor zaten hiç bir sorun yasamiyorsun.. tum virüs programlari gibi buda birazz yavaslatiyor ama öle söylendigi kadar degil. cok kullanisli bence tavsiye ederim.. tedarik edemeyenlerede yardim ederim..
                      Trabzonspor

Yorum

İlk olarak X-factor tarafından gönderildi
                        ya benim pc ye format attim ama anakartin cd'sini bulamadim bu yüzden su an bilgisayarda ses yok kurulumunu yapmak lazim anarktin cd'si veya programi her neyse bunu nasil ögrenebilirm ögrendikten sonra bu sesin kurulumu için gereken programi nette bulabilirmiyim?
                        tesekkürler

kardes önce kasati ac anakart ne marka bak sonra bulmasi kolay olur ses kartini ..
                        Trabzonspor

Yorum

• benim de bi sorum var.norton internet security açikken netten download acceleratorler vasitasiyla herhangi bisey indiremiyorum.nortonu kapatmam gerekiyor,buda çok güvenli degil.bunun için bi çözümü olan varmi?

Yorum

• konuyu açan arkadas bilerek mi bilgisaray yazdi,yoksa farketmedimi?

Yorum

İlk olarak fincher_se7en tarafından gönderildi
                              benim de bi sorum var.norton internet security açikken netten download acceleratorler vasitasiyla herhangi bisey indiremiyorum.nortonu kapatmam gerekiyor,buda çok güvenli degil.bunun için bi çözümü olan varmi?

nortonu kaldir bence norton virus zaten[img]smileys/smiley4.gif[/img]kaspersky kullan derdin bitsin ya da baska bi virus programi..
                              Trabzonspor

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X