Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bayan Futbol Takımımız Kapandı !!!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sonucta biz bir "Spor" Kulübüyüz, sadece bir "Futbol" Takimi degil...!

Her bransta faaliyet göstermeliyiz...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Yeni gördüm mail gönderdim umarım geç değildir.

Yorum

Mail gönderilmiştir.

"Bayan Futbol takımımız için kapatılma kararı alınmış.

Bu nasıl bir düşünce yapısıdır bunun açıklamasının yapılması gerekiyor.

Yıllık 100.000 tl lik bütçesi olan bir branşımızı kapatmak ne kadar doğru bir yaklaşım.

Ben yanlış bilmiyorsam Trabzospor Kulübü olarak biliyorum yoksa Trabzonspor Futbol Kulübü müyüz.

Bu taraftar bugüne kadar daim kulübün yanında oldu, her dam destek oldu.

Lütfen tüm branşlara gerekli önem verilsin.

Kapatma dilekçesinin de geri verilmesi sağlansın."
        Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

Ben de gönderdim.Umarım tepkilerimizden sonra bir kez daha düşünürler.
          Yeterki ONUR'suz
          olmasın
          aŞk
          !

Yorum

Attık maili
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Vaktiyle şampiyonluğu beraber kutlamıştık kızlarla. O gün nasıl mutluysak bugün o kadar mutsuz.

Bir spor kulübü bir yanda her hafta 70 bin lira ceza ödesin diğer yanda yıllık 100 bin liranın altından kalkamasın. Pes vallahi.

Gerekli maili yolladım ancak bir geri dönüşü olacağına inancım yok.

TSira- Şükran
              "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

Spor dallarımızın artması gerekirken azalması garip...
                7

Yorum

Erkeğini de kapatın kurtulalum habu işten...
                  BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Erkeğini de kapatın kurtulalum habu işten...
                    dogru valla

Yorum

Erkekde kapanır inşallah hatta kadın açılsın erkek kapansın milli takımı felan tutalım hiç birşeyden habersiz sakin birer insan olalım huzurlu.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

bari adındaki spor kulübü ifadesinide kaldırsınlarda sadece futbol a takımı kalsın. nasıl olsa alt yapıda yok

Yorum

Çok yanlış. Kapatmak idarecilik değildir. Kapatarak yönetmeyi herkes yapar. Yönetici çözüm üretir kilit değil
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Mail gönderen bütün herkese yürek dolusu teşekkürler.. Sağolun arkadaşlar..

Göndermeyen arkadaşlar, bir dakikanızı ayırın..

Lütfen...
                            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Mail gönderildi..

Yazık olur gerçekten konu derhal yönetim tarafından gündemden kaldırılmalı..!
                              BÜTÜN HERKESİ SEVEBİLİRDİM, SEVMEYE SENDEN BAŞLAMASAYDIM...

Yorum

Altyapıdan oyuncu oynatmadığımız maçlarda kaç para ceza akdık?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X