10 dakika sonra başlıyoruz yüklenmeye!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ACİL EYLEM! | Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne Telefon Yağmuru!
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın. Şimdi İstanbul'dan çıkıp Trabzon'a belediye binasını basmaya gitmeliydik.
La havle kuvveti...
bunu yapıyor olsak zaten kımse bızımle kasık atamaz .... ama her yerde kupamızı verın temız futbol dıye bagırıp kendı gzıyla kupalarını ben vermıyorum dıyen adama %7o oy atıp sonrada beledıyeye eylem yapmak bıraz komık oluyor bunu bız ıstedık bız hak ettıkTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunu yapıyor olsak zaten kımse bızımle kasık atamaz .... ama her yerde kupamızı verın temız futbol dıye bagırıp kendı gzıyla kupalarını ben vermıyorum dıyen adama %7o oy atıp sonrada beledıyeye eylem yapmak bıraz komık oluyor bunu bız ıstedık bız hak ettık
Manisa, Ankara, İstanbul, Artvin, Trabzon...
Trabzonsporlular tepki gösteriyor Trabzon Belediyesi'ne. Trabzonlular değil...
Konunun oyla falan alakası yok yani.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene meraklıyız eylem yapmaya ozellıkle oturdugumuz yerden1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Arkadaşlar BAŞLAYABİLİRİZ!
Facebook ve Twitter hesaplarınızdan da konunun linkini paylaşın. Daha çok kişinin aramasını sağlayın!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Arkadaşlar görüşme detaylarını burada belirtelim lütfen...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Haydi bakalım başlıyoruz Akyazı Spor Kompleksine FB Kongre Üyesinin adının verilmesini istemiyorum şeklinde tepkinizi dile getirebilirsiniz. Geri dönüşleri muhakkak yazın."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum