Bir forma daha aldım.
Artık doğumgünlerinde,özel günlerde hediye aramak zorunda kalmıyorum,alıyorum formayı hediye ediyorum.
Bundan güzel hediye mi olur?!
Sene başında 2 puma forması aldım
Haftasonu 2 adet Nıke forması aldım
Arada aldığım şapka bere vs ekstra ürünlerde var
Herşey Trabzonspor için ve Trabzonspor Aşkı için!
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Forma dışındaki ürünleri saymazsam.Sezon başında söz verdiğim 8 formanın 6 sını almış bulunmaktayım.Şimdi iki tanesi kaldı.Maşaı aldığım gün parçalı forma üstümde olacak. Bu sayı 8 de aşacak. Yeğen çok olunca.
Resmi Sponsor başlığındaki bir mesajım, bu başlığı çok değerli ve önemli gördüğüm için önemine binaen burada da olması gerektiğini düşündüm.
Forumda maalesef korsan forma forması alanları hatta bunu futbolculara imzalatanları gördüm. Korsan ile orijinali ayırt etmek çok basit.
Hepimizin bu konuda hassas olması, birbirimizi uyarması gerektiğini düşünüyorum.
Korsan forma alıp futbolculara imzalatanlara mesajım şu idi:
Korsan forma alıp futbolcuya imzalatmanın, korsan bir kitabı yazarına imzalatmaktan farkı yok.
Kitap okuma aşkı veya takım sevgisi ile alakalı bir durum değil bu. İki yanlış bir doğru etmez. Başkalarının sırtından, helal olmayan haksız kazancın hiçbir mazareti olamaz. Baştan yanlış olan bir olayın sonucu doğru olmaz. Emek hırsızlığına, vergi kaçırılmasına, kulübümüzün gelir kaybına alet olmamalıyız. Lisanslı ürün almış, futbolcusuna imzalatmak için sırada ezilirken bekleyenler varken, futbolcuya boş kağıt ve korsan ürün uzatanlar o sevgisiyle(!) başkalarının hakkına girdiğinin farkında olmalı.
İşin ekonomik boyutu ve arz talep boyutu ayrı bir konu ve ilgili başlıkta konuşuluyor. Trabzonspor'un gelir elde edebileceği ürünlerden, belki Trabzonspor'u bile tutmayan insanların, haksız kazanç elde etmelerine gönlüm razı olmuyor. Ve bu işe taraftarımızın alet olmasına üzülüyorum.
Lütfen bu konuda hassas olalım. Avrupada formaların kaç eurodan satıldığını biliyoruz. Orijinal forma ve ürün almak sadece kulübe gelir sağlamak değil, gerçek anlamda sahip çıkmanın da bir göstergesi. Orijinal formalara demediğini bırakmayanlar, korsan ürünler konusunda da hassas olmalı değil miydi?
Yorum