Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bide farozlulardaki kavga neydi??
    Her zaman ki şeylerdir. " Ne bakaysın, ne oldu la falan filan " derken dövüş başlar Trabzon'da..

Yorum

• Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, bu sabah sessiz sedasız İstanbul’a, oradan da İspanya’ya uçtu. Asbaşkan Şakar, bu akşam ve yarın Sevilla’nın tecrübeli orta saha oyuncusu Zokora ve ismi sır gibi saklanan bir oyuncu için olmak üzere iki ayrı oyuncu için görüşme yapacak.

Şakar, burada yapacağı görüşmenin ardından yarın akşam saatlerinde ise Hollanda’ya geçecek. Trabzonspor Asbaşkanı Hollanda’da yarın akşam önce Faslı oyuncu El Hamdaoi ve menajeri ile görüşecek. Eğer oyuncu ikna edilirse Asbaşkan Şakar, Ajaks kulübü ile masaya oturacak. Şakar, İspanya ve Hollanda temaslarını muhtemelen Çarşamba günü tamamlayarak İstanbul’a dönecek.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Başkanın transferde yıldız alacağım muhabbeti koca bir yalan,devre arasında yapılamayan transfer nedeniyle kaybedilmiş şampiyonluğun yanında bir de takımın en önemli topçularına imza attırmayı beceremeyince yıldız alacağım muhabbetleri ile taraftarı oyalamaya çalışıyor,takımın en değerli topçusuna imza attıramayan başkan yıldız falan alamaz arkadaş,eğer selçukda giderse düşüşümüzün resmidir,belimizi zor toparlarız,bu başkanın ilk önceliği takımı şampiyon yapmak başarıya ulaştırmak falan değil,ligi 5. bitirmesine rağmen türkiye kupasını kazandığı için kendini başarılı sanan bir başkandan bahsediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ciks, sakın şampiyon olacağız deme...Gözünü seveyim deme...
          Haftaya bir şey diyeceğim...

şimdilik ne diyeceğimi bende bilemiyorum...

bende haftayı bekliyorum...

sadece yukarda allah var diyorum....
          "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
          --------------------------Novalis--------------
          ------------

Yorum

• selçuğun yerine adam aramaya gerek yok, colman layıkıyla yapar o görevi.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ajan gibi Bizim burası İyi görmüş mehmed Said

Nevzat Şakar İspanya Ve Hollandaya uçtu.....

Zokora ve El hamdoui için

Bir isim daha var...........
              İlk hangisine uçtu abi? İspanya mı Hollanda mı?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Her zaman ki şeylerdir. " Ne bakaysın, ne oldu la falan filan " derken dövüş başlar Trabzon'da..
                Şamarladiler uşaa diysın
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Yok yahu kızmadım Gökhan....Sadece lig bitti artık konuşmayalım onu istiyorum...

Yalnız kovboy özelden cevapladım....
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlk hangisine uçtu abi? İspanya mı Hollanda mı?
                    alamadıktan sonra ne önemi var
                    Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• İlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      alamadıktan sonra ne önemi var
                      Şu mesajı alamadığında atarsınız.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• evet selçuk düdük çalar çalmaz neden kaçtı acaba?

Yorum

• YÖNETİMİMİZİ KINIYORUM, FENERBAHÇEYE KIYAK YAP 50 LİRAYA BİLET SAT, BİZ SİVASSPORLULARA İSE 250 LİRAYA BİLET SAT. BU ADALET Mİ, NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR BU YÖNETİM. KISACA FENERE KIYAK, BİZ SİVASLILARA İSE KAZIK YAPTILAR BRAVO YÖNETİM

Gerçek bir Sivaslının yorumu...
                          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Ragıp hakkında ne düşünüyoruz mesela?

Oldu bence... Olgunlaştı... Yaşı kaç?

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ragıp hakkında ne düşünüyoruz mesela?

Ragıp'ın yanına Hasan Üçüncü diyorum hem şampiyonluk tecrübesi var artık.
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ragıp hakkında ne düşünüyoruz mesela?

Yas 32 Olcay abi...
                                1

Yorum

Yükleniyor...
                                X