onlar bir efsane oldu bizde...cok seviyoruz onlari...
hele o saralle reklamlari bir baska güzeldi...[img]smileys/smiley9.gif[/img]
Burayada unutulmaz ikizlerimizin hakkindaki yorumlarinizi bekliyorum..Edited by: Emorfo
onlar bir efsane oldu bizde...cok seviyoruz onlari...
hele o saralle reklamlari bir baska güzeldi...[img]smileys/smiley9.gif[/img]
Arçil Sota onlar bizim vazgeçilmezlerimiz.
onlar Türkiyeye gelmis en iyi yabancilar
http://www.sota.cjb.net/
bu sayfada birçok resim var ama sayfa açilirken casus program yüklemeye çalisiyor güvenlik uyarilarina hayir deyin.
unutulmaz bir ani. Sota akin akin Kompela programina çikti, Kompela anlatiyor; Birgün Trabzon'la maçimizvar, hoca bana dedikiTrabzon'da Sota diye bir oyuncu var onu kaçirma yeter. Bende sahaya çiktim maç basladi benim gözler Sota'yi ariyor, birdebaktim ki iki tane Sota var ne yapacagimi sasirdim bana en yakin olani marke etmeye çalistim...[img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
lazcopat Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
lazcopat Nickli Üyeden Alıntı
Süper.[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
onlar bizim gönlümüzdeler.hele özellikle sota o golleri o asistleri hala gözümün önüne geliyor.eskisehir spora attigi o meshur kafasinda sektirerek ayagiyla tam köseye attigi muhtesem golu attigi muhtesem gollerden aklimda kalanidir.
bu konuda nerden çikti... bu konunun yeri burasi degil...
sotayi tekrardan geri getirsek ya süper olur. augustine duragina ona para verelim en azindan forma satisi olur. taraftar stata gelir. en azindan iyi golcümüz olur [img]smileys/smiley2.gif[/img]
EsenLerli_ÖzGüR Nickli Üyeden Alıntı
Sota takimdan ayrilmak istiyormus geçenlerde gazetede okudugum kadariyla....Glasgow Rangers takimi Sota'yla sözlesme yenilememis...Sezon sonu bitiyo sözlesmesi...serbest kaliyo...
atay aktug onu geri getiricem demisti seçilmeden önce bu sözünü tutmasini bekliyorum artik.
cok büyük bi hataydi SOTA yialmamak.düsünebiliyormusunuz arkadaslar, bu sene takimda avrupada deneyim yasamis ,mesele bi sota gibi bir ya da iki futbolcumuz olsaydi bugün dinamo kiev in yerine bordo maviyi seyredecektik,fenerbahce ile orda yarisacaktik ama malesef yönetim bunun farkina bile varamadi ben yadirgiyorum yönetimi bu konuda.
febe ilemi yarisicaktik yapma [img]smileys/smiley36.gif[/img]
sota arcil bitdi simdi gökdeniz fatih var
forvet fatih sota
arkasinda ortadan gökdeniz sagdan yattara....
hayal mi gerçek mi sezon sonu görücez
O IKIZLERI HALA UNUTAMIYORUM SOTA DESEN TEK BASINA BIR TAKIMDI ARÇILDE VE DIGERLERI ILE IKI TAKIM OLUYORDU NERDE ESKI GÜNLER
TRABZONSPORLULAR sotayi yeniden Trabzonsporda görmekten çok mutlu olacaktir......
belki futbolcuyken degil ama futbolu biraktiktan sonra ona görev verilmesi çok hos olurdu.. nasil yillarini Trabzonspora veren Orhan Çikrikçiya vefa örnegi göstermissek onun gibi iste...
Sotanin ensevdigim yani Golerinden sonraki o mütis taklasiydi adam hergolden sonra mutlaka atiyordu simdi bile onu takimda görmek istiyorum çünkü o TRABZON SPORUMUZUN unutulmazlari arasina girdi birkere ve kalbimizde tahti kuranlar arasinda
HELAL OLSUN [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img]SOTA[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
sota futbolu birakdiktan sonra futbolcu izleme komitesinde görev alabilir bence.
Yararli olacaksa mutlaka alinmali ama is isten gectiyse ilk gittiginde harikalar yaratti ama sonrasinda hep yedek kaldi suskun kaldi..Artik nekadar yararli olur garanti verecek varmi? Hamide sahaneler yaratti ama...
yarin milli maçi var gürcistan danimarka bakicagiz oynarsa neler yapicak. bize gelsede gelmesede 2-3 tane gol atar insallah
SOTA NIN BIR GOLU VAR ORTA SAHADAN BI GOL ATMISTI ONU OLSEMDE UNUTMAM
SOTA YI GONDERENLER SIMDI ADAMI GORSUNLER
Ikizler bir harikaydi amaninda be. Taraftara oynamasinin yaninda takim oyununu da iyi yapiyorlardi. Simdi taraftara oynayan Yattara, ama takim oyununda pek yok.
Her zaman bu ikiliyi arayacagiz...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)