selim arkadaşımızın yaptığı forma güzel ama bu sene bari mavi ağırlıklı olsun daha hoş olur.artı şu özel forma muhabbeti de sıktı şikebahçenin ne özellği var adamların 3 formasıda özel biz bi bize heryer trabzon bile yazdramıoruz yönetim istese yaparlar kabahat yönetimin zayf tutumu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Mürdüme çalan bordo değildi önceki koyu olan bordo daha güzel bence.Ama 2. örnekteki açık mavi 1. formada daha güzel durur kanaatindeyim.Birde yakaları mavi yaparsanız daha güzel olur diye düşünüyorum.Yaparsanız sevinirim.İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu da Mürdüme çalan bordo olanı...

Yorum
-
Nevzat Aydin'a gösterdin mi ?İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu da Mürdüme çalan bordo olanı...

Yorum
-
Tek kelimeyle harika.Bize böyle formalar lazım.İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemesela

Bu sene forma kollarında Anadolu Sigorta reklamı olacakmış.Bu akşamki maçta görebileceğiz büyük ihtimalle
Yorum
-
Sonunda buralarda bordo rengini tutturan bir forma gördüm. Helal olsun.İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu da Mürdüme çalan bordo olanı...

Kirmizi olan ile kiyaslanamaz bile. Tesekkürler.
Yorum
-
Bugün oynanan Liverpool - West Ham United macindan kareler:

Ne lacivert, ne de kirmizi.
Bordo mavi demek budur.
Acik mavi dedin mi böyle parlayacak, sönük kalmayacak.
Bordo dedin mi kirmizi olmayacak, Liverpool'un bir formasina bakin, bir de United'in.
Tasarimlarinizda bu renkleri dikkate alirsaniz sevinirim.En son cerasus tarafından düzenlendi; 07.04.2013, 19:09.
Yorum
-
Bu arada formayı bu renklere büründüren kişi ben değilim. Benim düzenlenmiş görselimin üzerine bir arkadaşım bu hale getirdi.İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu da Mürdüme çalan bordo olanı...

Yorum
-
Malesef bu olay hep göreceli. Mürdüme çalan bordoyu sevmeyenlerde var.İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonunda buralarda bordo rengini tutturan bir forma gördüm. Helal olsun.
Yorum
-
o armanın rengi, o formanın renginin üstünde sırıtıyosa bi sıkıntı var demektir kanımca=)İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonunda buralarda bordo rengini tutturan bir forma gördüm. Helal olsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum