Evet.Bordomavi.Net bayrağı
Arkadaşlar Sporxdeki bu haberde verilen fotografta arkadaki bayrakta bordomavi.net mi yazıyor? Bu fotograf bizim arkadaşlarımızamı ait? İnşallah yanlışım vardır. Eğer doğruysa böyle bir habere nasıl bizim fotografımız oturtulur? Bunu yapanlar kim?
http://www.sporx.com/detail.php?Type...=116&go=124639
Herşey Trabzonspor'umun daimi başarısı için...
fotografı şu sayfadan birisi yükleyebilir mi arkadaşlar ben göremiyorum, zahmet olmazsa.
http://www.imageshack.us/
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Anlamıyorum
Nedir bu tesadüfler zincirleri...
EĞİTİM ŞART!!!
"Bize ulaşın" sekmesine tıklayıp kendimize yakışan şekilde tepki verelim arkadaşlar. Küfür yok, argo yok ve kendimize yakışan saygı çerçevesinde tepkimizi veriyoruz.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Direk mail bombardımanı yapalım. BMN'yi bu şekilde gösteremezler.
Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
ya bu resim yaklaşıkdört sene ankarad havalanında takımı karşılama sırasında çekilmiştir arkadaşlar yuh diyorum ya
GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ
Fotoğrafla haberin bir alakası yok.Fotoğraf Trabzon taraftarını göstermek için koyulmuş.
Özkan SÜMER
kesinlikler ardakaşlar sadece TRABZON TARAFTARININ bir resmini koymak için koymuşlar oraya o kadar haberle resmin uzaktan yakından alakası olmaz böyle haberlerde direk şahıslar belli edilmiyorsa..
Samet teşekkürler kardeş.
Valla merak ettim 4 sene önceki havalimanı karşılamasındaki fotografı nerden bulmuşlar ? tesadüfün iğne deliği... fotograf konusunda Trabzonsporlu taraftarlı kötü gösterdikleri için hassas olduğumuzu biliyorlar. Ama heralde bu editor bilmiyor yada konuda bihaber..
Ne yapıyoruz ? ona da öğretiyoruz...
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Haberciliği kopyala yapıştır gören zihniyetin uzantısı.
Habere illa görsel gireceksen niye ceza almamış masum insanların görüntüsünü giriyorsun?
Ceza alan taraftar sayısı ise 2.
Yuh!
BMN Hooligans Bizim bayrak bu, cok iyi bilirim. Saka biryana amatorce bir haber yapmislar.
Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
fotografda da kimler yok ha.
Meşhur olduk..
Şaka bi yana artık bu haberlerden bıkkınlık geldi.. Haklıyız Anti-İstanbul demekte...
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Gayet uygun bir dille yaptkları hata anlatılmış ve ilgili fotoğrafın kaldırılması istenmiştir. Bekliyoruz.
hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Fotoğraf değiştirilmiş...
Trabzonsporlu 2 taraftara ceza
Trabzon'da yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında Trabzonsporlu 2 taraftara ceza verildi. Vali Yardımcısı Orhan Eyövge başkanlığında yapılan toplantıda, 24 Ağustos Cuma günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Trabzonspor-Ankaraspor karşılaşmasında alkollü olduğu belirlenen ve olay çıkaran H.E'ye 6 ay spor müsabakalarını seyirden men ve bin 500 YTL para cezası verildiği bildirildi.
Maçın ardından sahaya giren A.K'nın ise bin YTL para cezasına çarptırıldığı öğrenildi.
08.09.2008
Hatalarını düzeltmişler.
Herşey Trabzonspor'umun daimi başarısı için...
zahmet olmazsa !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)