Şimdiden tebrik ederim.
Uzun ve mutlu bir ömrü olur inşallah...
durup dururken aklima geldi burda bi baslik acayim dedim,1 tane Kizim var 15 aylik,avatarimda resmi 2 aylikken cekilmis, Ocak ayinda 2. kez baba oluyorum erkek cocugu bekliyoruz isim bulmak zor oldugu icin isim önerilerinizi bekliyorum.
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Şimdiden tebrik ederim.
Uzun ve mutlu bir ömrü olur inşallah...
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
tebrikler allah analı babalı büyütsün inşaAllah
umut olabiilirmi ?
''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---
Ek; erkek çocuk için "SELİM" ismini çok severim...
Malik bin Dinar
Tesekkürler ve uzunca bi aminnn, bi anne baba bundan fazla ne isteyebilirki zaten.
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Tebrikler renkdaş
Berk ya da Kaan diyeyim ben bari..
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Abi ben de FATİH, CİHAN, KAĞAN isimlerini çok beğenirim seç al birini. Benim daha evlenmeme çok var
Konu AYAN61 tarafından (08.09.2008 Saat 02:30 ) değiştirilmiştir.
Uşaklar Horon Öğrenin Kolbastı Öğrenin Zira Bu sene
LAZIM OLACAK
Selim; anlamlarını da paylaşalım...
1. Kusuru, noksanı olmayan, sağlam, doğru.
2. Tehlikesiz, zararsız.
3. Temiz, samimi.
Malik bin Dinar
Allah anali babali büyütsün renktas ben de "Efe" diyorum
Egemen olabilir bence. Allah analı babalı büyütsün, kardeşinin ismiyle de uyumlu olan bir isim olabilir.
U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)
Allah analı babalı büyütsün...
Kürşad ve Alperen isimleri çok güzel bence
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Allah anali babali büyütsün ,Tolgahan diyorum bende
biz de erkek kardeşime isim bulmakta zorlanmıştık tek oğlan olunca
ama babamla düşündük taşındık en sonunda
Alperen buğrahan koymaya karar verdik soy ismimiz de öztürk baya bir isim soy isim oldu yani
''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
Mehmet Akif ismini çok severim.İlerde uşağum olursa koyacam.
Özkan SÜMER
abi ben inatla söylüyorum FATİH, CİHAN, KAĞAN isimlerinden birini seç. Bu 3 isim de insanı coşturan isimler. Liderlik vasfı olur belki uşağun. Belki başkanımız olur ilerde. Abi yatırımını şimdiden yap
LAZIM OLACAK
kardeşimin ismi olabilirr alperen buğrahan yada umut
allah analı babalı güzel günler göstersin inş..
1-kaan
2-alp
3-okan
Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
Öncelikle ALLAH analı babalı büyütsün,vatanına milletine ve ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah.
Madem bize danıştın bende size nacizane benim çok sevdiğim geçmişimizi yansıtan türk isimlerini öneriyorum tercih tabiiki siz ailesinindir.
Ayberk..( Güçlü Işığı olan ay )
Batur.... ( Savaşlarda yılmazlığıyla üstünlük kazanan kişi )
Gökalp...( Mavi gözlü yiğit )
Kayıhan ( Güçlü hükümdar)
Toygun ( Genç delikanlı)
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
abi duy bu sesi, bak sen beğenmemiş olabilirsin ama yenge kesin beğenir şaka bir yana FATİH, CİHAN, KAĞAN ısrar ediyorum
düzenleme: bu sesi duymuşsun
Konu AYAN61 tarafından (08.09.2008 Saat 02:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: bu sesi duymuşsun :D
LAZIM OLACAK
Nuri ya da Ziya olmasında ne olursa olsun
U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)